Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
И аз ти казвам същото / дано да нямаш руски облигации и акции/ . Помня, че беше фен на облигации и ДЦК-та с ''голяма'' доходност. Първото , което гарантирано потъва при световен конфликт са виртуалните неща....
Иначе ето това е реалността:
Market Summary > DAX PERFORMANCE-INDEX
14,066.05+53.23 (0.38%)past year
14,066.05+2,038.69 (16.95%)past 5 years
Кавръка и Бота с кеша в банката са изкарали повече от теб за периода.... срамота....
Ти си набил всичко в непродаваеми имоти в най-бедната и корумпирана европейска държава, печалбата от които е само в сънищата ти - реално досега си на загуба и то с много заради таксите, данъците, ремонтите и поддръжката. Едно лошо стечение на обстоятелствата за теб и изгаряш брутално. Това е разликата между нас.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Джонка ,не можеш да си представиш какъв страх го е обхванал,и знаеш ли защо ?
Защото войната удари света подчертавам не Украйна ,а света ,буквално за седмица ,две както с Ковида всичко се преобърна ,само че разликите са че това е реална война ,с реални военни действия,близо до България и още по страшното е че като една препълнена чаша започва да прелива глобално и затова Песимиста е нервен ,всичко е набил в България ,всичко !
Иначе съм радостен не нервен, че от няколко години приключих с работата ми в бившият СССР. Не съм ходил натам от 3-4 години....Облекчение знаеш ли какво е ? Сега можеше да съм в някое мазе там....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти си загубил всякаква връзка с реалността. Ще се опариш жестоко. Казвам ти го най-приятелски и няма повече да повтарям - мисли за план Б.
Иначе ето това е реалността:
14,066.05+53.23 (0.38%)past year
14,066.05+2,038.69 (16.95%)past 5 years
Кавръка и Бота с кеша в банката са изкарали повече от теб за периода.... срамота....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ти си загубил всякаква връзка с реалността. Ще се опариш жестоко. Казвам ти го най-приятелски и няма повече да повтарям - мисли за план Б.
Защото войната удари света подчертавам не Украйна ,а света ,буквално за седмица ,две както с Ковида всичко се преобърна ,само че разликите са че това е реална война ,с реални военни действия,близо до България и още по страшното е че като една препълнена чаша започва да прелива глобално и затова Песимиста е нервен ,всичко е набил в България ,всичко !
Коментар
-
Не съм, ама нямам имот с под 2000 евро на квадрат цена в момента....Харков ми е любимият град в Украйна, населението е 95% руско....това за протокола, че цензурата е яка напоследък. Там правят най-вкусните пирожки, особено с мак...може и булочки... а как вървят с кефир Лактония нема да ти казвам. По 2-3 дни съм ял само това без да искам нищо друго....За последно като бях там можеше да се купи по 300-400 евро квадрата, на топ местата под 1000....
Относно повиквателните има други теми. Ама накратко каквито сте си избрали , такова ще получите / повиквателни и може би не само//, а за нас негласувалите остават пентхаусите....:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Абе ти като вдигаше революции и сваляше законно установената власт в България получи ли бан?Като напоса Welcome Covid 19получи ли бан????Ба си уникалния идиот върти се като пумпал и не знае какво е правил сутринта...Поп трябва за тебе поп..
Нали ти обясних ,ти си поддръжник на Русия и съответно си враг на Република България !
- 2 Харесвания
Коментар
-
БАН -ове са получили всички и то не е случайно .
Ще продължават и да получават ,особено в момента е наложително защото такива хора са заплаха за националната сигурност
- 6 Харесвания
Коментар
-
Видя ли какво ти написах по долу .....?
Постваш статии в минало време ,за минали събития ...
Разбирам че си нервен когато си набил всичко в имоти ,а на прага ти се води война,която е на прага да стане световна след като днес и Беларус нахлу официално в Украйна .....
Кажи ми каква стойност имат имотите ти когато света бъде въвлечен във война ??
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имотите ти скоро ще струват 0.
Очертава се глобален световен военен конфликт ,а територията на която си купил е на топ първа линия до него .
Очертава се само в твоята глава. Не знам колко пъти да ти обяснявам, че подобно нещо е невъзможно, а ако се случи всичко на повърхността на Земята е първа линия. Евентуално на 50 метра надолу има некви надежди за оцеляване :-)
Ще има просто яка ''студена'' война и цените на всичко нагорЕ. По Бай Пешето, който има какво да яде под покрив требе да е щастлив
Коментар
-
Кои, дето правят правилни прогнози за цените на имотите ли ? :-)))))
Постваш статии в минало време ,за минали събития ...
Разбирам че си нервен когато си набил всичко в имоти ,а на прага ти се води война,която е на прага да стане световна след като днес и Беларус нахлу официално в Украйна .....
Кажи ми каква стойност имат имотите ти когато света бъде въвлечен във война ??
Коментар
-
БАН -ове са получили всички и то не е случайно .
Ще продължават и да получават ,особено в момента е наложително защото такива хора са заплаха за националната сигурност
- 1 like
Коментар
-
https://news.bg/world/belaruski-voys...v-ukrayna.html
Песимистчо ,имаме трети участник във войната -познай какво се случва когато страните в един военен конфликт само нарастват като брой ?
Жокер : Вече и да искаш няма как да продадеш !
Коментар
-
Не съм, ама нямам имот с под 2000 евро на квадрат цена в момента....Харков ми е любимият град в Украйна, населението е 95% руско....това за протокола, че цензурата е яка напоследък. Там правят най-вкусните пирожки, особено с мак...може и булочки... а как вървят с кефир Лактония нема да ти казвам. По 2-3 дни съм ял само това без да искам нищо друго....За последно като бях там можеше да се купи по 300-400 евро квадрата, на топ местата под 1000....
Относно повиквателните има други теми. Ама накратко каквито сте си избрали , такова ще получите / повиквателни и може би не само//, а за нас негласувалите остават пентхаусите....:-)
Очертава се глобален световен военен конфликт ,а територията на която си купил е на топ първа линия до него .
Коментар
Коментар