IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ммм кеф. Безусловен Базов Доход. Естествено, ще има некои условия. Примерно, не може да притежаваш жилище и да получаваш ББД. Трябва да го припишеш на държавата. Е, и ще има минималното неудобство, че ще трябва да се инжектираш когато с каквото ти кажат, ако искаш да не ти прекъснат ББДто. Примерно, колкото и каквито там псевдоваксини се насипят, а се задават много. Е, не можеш и да си купуваш с ББД вредни за планетата неща, примерно месо - то е с толкова голям въглероден отпечатък! Всички знаят, че кравешките газове топят ледовете в Антарктида. Но вероятно ще може да купуваш НЕВЕРОЯТНОМЕСО от фабриките на професора по имунология и филантроп Б. Г. Сигурно и други условия ще се пришият, примерно - може ли да не одобряваш безусловно действията на правителството, пък да получаваш ББД? Няма логика, нали? Ух ама много хубаво ще е като всички получаваме безусловно пари. Сигурен съм, че ще бъдем много щастливи. Ако и без да притежаваме много неща.
    За жалост това е новия свят и 90% ще се навият. И как иначе като останеш без работа, доходи, препитание.
    Ще ти забранят да гледаш домати, чушки в двора. Ще хабиш вода. Да не говорим за прасе, кокошки - това вече е мираж.
    Само като си помисля и искам руския ботуш дет го няма
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
      Безусловен, означава без условия. Нищо, че някой мазен политик ще го интерпретира, както му е угодно.
      Че кой тоя ахмак дето дава пари без условия?

Я швейцарците как отхвърлиха МРЗ от над 3300 евра на референдума с над 70%!

Нали не ги мислиш за глюпави?

Коментар

• Няма, няма и някой като petrg5s се изцепи, че няма да купува в гетото, само не казва ЗАЩО Паре трЕбат

Коментар

Елате пиленца при батко!
          Шегата на страна - най-големият грях на държавата е, че не им дава да работят. Те не искат подаяния. Искат достоен живот!
          Да направят доброволен трудов лагер. Те не са болни че да ги карат да лежат и да ги обслужват.
          Държавата им дава за 1 ден временен статут/виза за работа за 3 месеца и всички са доволни.

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Ммм кеф. Безусловен Базов Доход. Естествено, ще има некои условия. Примерно, не може да притежаваш жилище и да получаваш ББД. Трябва да го припишеш на държавата. Е, и ще има минималното неудобство, че ще трябва да се инжектираш когато с каквото ти кажат, ако искаш да не ти прекъснат ББДто. Примерно, колкото и каквито там псевдоваксини се насипят, а се задават много. Е, не можеш и да си купуваш с ББД вредни за планетата неща, примерно месо - то е с толкова голям въглероден отпечатък! Всички знаят, че кравешките газове топят ледовете в Антарктида. Но вероятно ще може да купуваш НЕВЕРОЯТНОМЕСО от фабриките на професора по имунология и филантроп Б. Г. Сигурно и други условия ще се пришият, примерно - може ли да не одобряваш безусловно действията на правителството, пък да получаваш ББД? Няма логика, нали? Ух ама много хубаво ще е като всички получаваме безусловно пари. Сигурен съм, че ще бъдем много щастливи. Ако и без да притежаваме много неща.
            Описа един тъмен свят, в който не искам да живея! Безусловен, означава без условия. Нищо, че някой мазен политик ще го интерпретира, както му е угодно.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
              https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...23961?amp=true
              Какво става ?
              Украинците ги гонят от хотелите ,защото нямат пари да ги издържат
              Държавата не плаща.
              Пълен смях !
              не е смях - трагично е положението.
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...23961?amp=true
                Какво става ?
                Държавата не плаща.
                Пълен смях !
                Елате пиленца при батко!
                Шегата на страна - най-големият грях на държавата е, че не им дава да работят. Те не искат подаяния. Искат достоен живот!

Коментар

• https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...23961?amp=true
                  Какво става ?
                  Държавата не плаща.
                  Пълен смях !

Коментар

Аз вярвам в капитализма. Но е хубаво, когато никой не е гладен и всеки си има покрив над главата. От запад и север (Скандинавия) се задава решението. Ултимативното решение. Не някой мазен политик да разпредля порции и да решава кой ще спи на гарата и кой в топли завивки. Решението си има име и се казва Безусловен Базов Доход. А който иска яхти и острови - да работи или да инвестира. И да плаща данъци, разбира се Остави социалното. Програмист съм. Машините идват. Аз съм лаик тук и от икономика не разбирам. Но от код и автоматизации разбитам и послушай ме като казвам, че машините ще изядат 90% от сегашните професии. Хората, разбира се, се приспособяват. Машините настъпват и в отговор се появяват нови профеции всеки ден. Днес има хора, които се хранят с професии, които до преди няколко години не съществуваха. Забележи, че новите професии са много по-човечни, от онези откраднати от машините. Ще мине време и нещата ще се наместят. Но в този суров преход много хора ще останат да гладуват. Ще останат без покрив. За това - сега веднага - Безусловен Базов Доход за всички, навсякъде по света!

Коментар

Глупостите ми са реалност и това което казвам се случва,както и много хора във форума знаят.
                      Войната е факт,след Ковид,това беше също част от глупостите ми след пандемията.
                      Също така отдавна бях предрекъл идването на власт на социалистическо правителство,в момента Корнелия Нинова е министър на икономиката ,ако не знаеш,така наречената Ковид криза,или нещо значимо също беше предречено от мен като време ,с почти хирургична точност,и годината и месеца.
                      Нормалните хора имат нужда от много социалност,ненормалните умират в стрес и съревнование ,за още и още.
                      Човека е човек само тогава когато около него има социалност.
                      В момента дори компанията за която работя е основана на принципа на кооператива и във Франция работи така ,като кооператив,няма акции,всички служители са част от компанията ,няма заеми,няма кредитни линии,всички работят без стрес ,и без напрежение.
                      Растежа не е на преден план,в същото време заплащането е на подобаващо добро ниво.
                      Такива са нещата като частичка от истинския суров комунизъм в чист вид от Маркс,който всъщност е бил гонен от комунистите,защото те правят комунизма символ на грабежа.
                      Най добрата среда за живот и съществуване е хибрид между едната и другата система.Капитализма гледа на теб като на лагер,който бива сменен след амортизация,в комунизма има относително равенство,и социална среда.
                      Затова България е избягвана и от бежанците,те знаят че тук няма социална среда,за тях ,за децата им.
                      Всеки български гражданин трябва да работи за социалната среда,и да бъде намалено неравенството,до приемливи величини.
                      Аз вярвам в капитализма. Но е хубаво, когато никой не е гладен и всеки си има покрив над главата. От запад и север (Скандинавия) се задава решението. Ултимативното решение. Не някой мазен политик да разпредля порции и да решава кой ще спи на гарата и кой в топли завивки. Решението си има име и се казва Безусловен Базов Доход. А който иска яхти и острови - да работи или да инвестира. И да плаща данъци, разбира се Остави социалното. Програмист съм. Машините идват. Аз съм лаик тук и от икономика не разбирам. Но от код и автоматизации разбитам и послушай ме като казвам, че машините ще изядат 90% от сегашните професии. Хората, разбира се, се приспособяват. Машините настъпват и в отговор се появяват нови профеции всеки ден. Днес има хора, които се хранят с професии, които до преди няколко години не съществуваха. Забележи, че новите професии са много по-човечни, от онези откраднати от машините. Ще мине време и нещата ще се наместят. Но в този суров преход много хора ще останат да гладуват. Ще останат без покрив. За това - сега веднага - Безусловен Базов Доход за всички, навсякъде по света!

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение

Слабо ме интересуват глупостите ти, но, за съжаление всички нормални хора го отнасяме с тази "социалност".
                        Глупостите ми са реалност и това което казвам се случва,както и много хора във форума знаят.
                        Войната е факт,след Ковид,това беше също част от глупостите ми след пандемията.
                        Също така отдавна бях предрекъл идването на власт на социалистическо правителство,в момента Корнелия Нинова е министър на икономиката ,ако не знаеш,така наречената Ковид криза,или нещо значимо също беше предречено от мен като време ,с почти хирургична точност,и годината и месеца.
                        Нормалните хора имат нужда от много социалност,ненормалните умират в стрес и съревнование ,за още и още.
                        Човека е човек само тогава когато около него има социалност.
                        В момента дори компанията за която работя е основана на принципа на кооператива и във Франция работи така ,като кооператив,няма акции,всички служители са част от компанията ,няма заеми,няма кредитни линии,всички работят без стрес ,и без напрежение.
                        Растежа не е на преден план,в същото време заплащането е на подобаващо добро ниво.
                        Такива са нещата като частичка от истинския суров комунизъм в чист вид от Маркс,който всъщност е бил гонен от комунистите,защото те правят комунизма символ на грабежа.
                        Най добрата среда за живот и съществуване е хибрид между едната и другата система.Капитализма гледа на теб като на лагер,който бива сменен след амортизация,в комунизма има относително равенство,и социална среда.
                        Затова България е избягвана и от бежанците,те знаят че тук няма социална среда,за тях ,за децата им.
                        Всеки български гражданин трябва да работи за социалната среда,и да бъде намалено неравенството,до приемливи величини.

Коментар

Плоския данък ли имаш предвид? Ако е за него, то аз не съм съгласени го намирам за една от най-правилните мерки, които са въвеждали.
                          тази мярка ни изкара на първо място по неравенство - т.н джини коефициент.
                          Поради това че богатите плащат 10% ако платят, а бедните 35% ПРЕКИ данъци - ака данъци върху БОГАТСТВОТО

Коментар

Плоския данък ли имаш предвид? Ако е за него, то аз не съм съгласени го намирам за една от най-правилните мерки, които са въвеждали.
                            Да и аз това казвам. На мен ми вдига заплатата с няколко стотин лева, а я сваля на хиляди хора с по 50-60 лева. Не е правилно, разбира се. За това и не гласувах за него, на изборите след "подаръка". Не съм чак толкова алчно болен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ceco666

Хе, мен си ме плющят, от както съм се родил. Всичките до сега ми се изредиха. Куче с кокал си тръгнал да плашиш. Само бат сер гей ми направи брутален подарък. От 24 на 10. Но пък изпющя бедните. Защото те бяха на 0 и той им го вдигна на 10. Така и не прежалих да му благодаря урнуално. Религията не ми позволява да гласувам за червените.

Коментар

Ако не си разбрал глобално вече ще имаме повече държава,повече мерки за социалност.Това не е само в България,а навсякъде.
                                Слабо ме интересуват глупостите ти, но, за съжаление всички нормални хора го отнасяме с тази "социалност".

Коментар

Working...
                                X