If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Щото кеша не ми е достатъчен за количеството, което искам да купя.... Ливъридва / кредита/ е с по моите очаквания е изцяло безрисков - разбирай ръстта на цените на имотите ще бъде повече от лихвата по кредита. Когато нещата се обърнат ще изплатя кредита изцяло.
А твоето е хазарт защото посредниците са обикновено със статут и правила на компании за залагания.....:-)
Е то ако от финанси разбирах повече отколкото от бридж сега требваше да съм във Фед .... поне.....:-)
Айде сега да псуваш после некви случайни хора , чиято единствена вина ще е че са играли с теб ... нема смисъл :-)
Някой друг път.... тренирай с роботите....:-)
С роботи може да тренираш ти. Те даже са малко под твоето ниво и може и да биеш.
Пак преиначаваш.Не казавам че не ти дава.Казвам че банката ако даде кредит значи всичко е ОК.Ако не е наред просто няма да има сделка.Тамън ще спестиш за адвокат.
Разбира се че банката дава кредит за имот който е наред. И разбира се имота не е този, който купувам на зелено....
Идвай в ББО да премерим пишки>Ти правиш масата и си изибраш партнер. Аз вземам който седне.
Айде сега да псуваш после некви случайни хора , чиято единствена вина ще е че са играли с теб ... нема смисъл :-)
Някой друг път.... тренирай с роботите....:-)
Пп Гледам паметта е взела да ти изневерява .... Радев тея безсънни нощи по борсите не ти се отразяват добре. Споко индексите ще се вдигнат пак.... просто ще е по-малко от имотите .... Не е драма :-)
Ъхъ , нормално е да помниш такива моменти. То си е събитие за теб :-) Аз например не помня предните десетина пъти с обратен резултат.... всекидневие :-)
Голям си демагог >Какви десетина пъти като сме играли веднъж?
Глух, друг път. Картите ги чувам перфектно :-)
Търся на зелено и има неща които не ми харесват - например строи се с кредит и са ипотекирани терена и правото на строеж и т.н. Не е нужно да ти разяснявам потенциалните рискове в такъв момент//// А банката ми дава кредит без проблем ако имам нужда не го мисли :-)
Пак преиначаваш.Не казавам че не ти дава.Казвам че банката ако даде кредит значи всичко е ОК.Ако не е наред просто няма да има сделка.Тамън ще спестиш за адвокат.
Ъхъ , нормално е да помниш такива моменти. То си е събитие за теб :-) Аз например не помня предните десетина пъти с обратен резултат.... всекидневие :-)
Идвай в ББО да премерим пишки>Ти правиш масата и си изибраш партнер. Аз вземам който седне.
Инвестирането го чуваш колкото бриджа.Последния път ти написах 20 импа за 10 дона със случен партньор.И след това побегна.
А ти като имаш кеш защо ще вземаш кредит.Значи според теб да се купи имот на ливъридж 1 към 10 е инвестиция , а да се купят акции без ливъридж като мене е хазарт. От финанси разибраш по малко и от бридж.
Щото кеша не ми е достатъчен за количеството, което искам да купя.... Ливъридва / кредита/ е с по моите очаквания е изцяло безрисков - разбирай ръстта на цените на имотите ще бъде повече от лихвата по кредита. Когато нещата се обърнат ще изплатя кредита изцяло.
А твоето е хазарт защото посредниците са обикновено със статут и правила на компании за залагания.....:-)
Е то ако от финанси разбирах повече отколкото от бридж сега требваше да съм във Фед .... поне.....:-)
Търся на зелено и има неща които не ми харесват - например строи се с кредит и са ипотекирани терена и правото на строеж и т.н. Не е нужно да ти разяснявам потенциалните рискове в такъв момент//// А банката ми дава кредит без проблем ако имам нужда не го мисли :-)
Инвестирането го чуваш колкото бриджа.Последния път ти написах 20 импа за 10 дона със случаен партньор.И след това побегна.
Ако трябва да съм честен обаче единствено на Софийското летище 2 пъти са ми разбивали куфара ама беше преди 10+ години... В Украйна на всички летища има голям бизнес по опаковане с фолио на куфари....
Има много фрустрирани форумни колеги от развитието на цените на имотите. Главната причина в повечето случаи е че нямат достатъчно кеш за покупка на тва дет искат. Фърлят парите по борсите някъде и се надяват да изкарат разликата без да си мръднат пръста...... После на някой му провърви и изкара нещо, ама имотите през това време не са стояли на място и пак са в изходна позиция...., а спад няма. и почва злобата и плюенето....
А напоследък и няма какво свестно да се купи не само че е скъпо....+ бонус, че борсите не са много ок напоследък, а имотите не падат засега и ги е яд.....
Иначе , ако си разбирач/играч по борсите е нормално да си под наем в момента, който е горе долу само амортизацията . Вероятно ще изкарат повече на борсите от имот . особено когато има ръст / при борсите е по-рязък/ , обаче ако се закучат нещата на борсите тогава са яко на минус при това бързо. Дългосрочно индексно нещата са почти еднакви....
А ти като имаш кеш защо ще вземаш кредит.Значи според теб да се купи имот на ливъридж 1 към 10 е инвестиция , а да се купят акции без ливъридж като мене е хазарт. От финанси разибраш по малко и от бридж.
Имаше едно в Банишора на 1000 евра -BP го продават до Кенара е някъде но проблема е че е на първа линия на Сливница -иначе за инвестиция става .
Питай ако искаш какво е дереджето там .
20-30% е много -Щатите са друга бира защото нямат такива тулупи като нас в Брюксел и нормалността е доста по голяма от колкото в Европа.
И в този ред на мисли там икономиката бумти+ че в момента са и много по независими от ембаргото дето наложиха ,въпреки че американците ще пропищят от цените и то много .
Първа линия до булевард не ме интересуват. на каквито и да са пари където и да е....
Не е прогноза за индексите. Нямам идея дали може да паднат с толкова въобще, но такова ми е условието да се замисля за влизане. Иначе няма смисъл за мен. Така или иначе подобна инвестиция би била с единствена цел спекула и кешопечалба.... При имотите мотивацията ми е по-сложна
Много си глух. Нали с кредит ще купуваш.Банката ще реши дали има проблем със собствеността.
До тук 2 сериозни греди при реални опити - едни имат проблеми със собствеността за мен / според тях нямат/, другите явно не искат да ми продадат, че 2 месеца ги чакам за оферта и ме мотаят с извинения. Представям си какво би станало при строителен проблем след като сега не искат да ми вземат парите....
Изглежда сложна работа да се случат нещата в този момент по начин който одобрявам... Ще видим....може и нищо да не взема и да си открия накрая акаунт за хазарт.... Индексите паднат ли с 20-30% ще го направя.....
Имаше едно в Банишора на 1000 евра -BP го продават до Кенара е някъде но проблема е че е на първа линия на Сливница -иначе за инвестиция става .
Питай ако искаш какво е дереджето там .
20-30% е много -Щатите са друга бира защото нямат такива тулупи като нас в Брюксел и нормалността е доста по голяма от колкото в Европа.
И в този ред на мисли там икономиката бумти+ че в момента са и много по независими от ембаргото дето наложиха ,въпреки че американците ще пропищят от цените и то много .
Коментар