Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеЩе излезете наяве всички путлеристи. Слуховете за смъртта на ЕС са силно преувеличени, както казва Марк Твен. По скоро рашките ще фалират, Европа може да спре газовите централи, да пусне временно въглищните и да отложи спирането на ядрените. А къде ще иде руският газ, по какви тръби? Путлер капут.Ако още не сте изядени от световната финансова олигархия – просто още не ви е дошъл редът.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Напротив, дискусия с путлеристите не може да бъде качествена в един инвеститорски форум !
Нищо излишно не виждам и ако мислиш ,че е апартамент бъркаш много
Просто всичко ще поскъпне - торове, стомана, лекарства, храни, месо, тухли, АПАРТАМЕНТИ....
п.п. Путлерист е политическа категория, не икономическа ...просто, не е създавал икономическа доктрина, която някой да следва
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Хехе, това ли е най-умното, което успя да измислиш? Бравос.
Сам потвърждаваш думите ми - човек който е способен да напише подобно нещо едва ли има и бегла представа от тематиката.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Обясни ми при свиваща се парична маса и облигации с 5%+ доходност кой е луд да купува имоти с отрицателна такава! Особено старото строителство, завършено до средата на 2021г, което не се влияе по никакъв начин от цените на труда, на материалите и.т.н.
За пореден път - нямате аргументи. Глупостта на българите да купуват на всяка цена надценени кофтори ви помогна през последните 3-4 години. Нека видим сега кое ще ви помогне. Картите се раздадоха наново.
Така съм правила през последните 30 г. и съм много доволна от резултата
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
Ще добавиш ли към този ти списък и
руското гориво за АЕЦ-а?
С тунелно мислене и агресивно говорене нещата не стават по-розови
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеОбясни ми при свиваща се парична маса и облигации с 5%+ доходност кой е луд да купува имоти с отрицателна такава! Особено старото строителство, завършено до средата на 2021г, което не се влияе по никакъв начин от цените на труда, на материалите и.т.н.
Пий си питието като мене и само гледай мача!
Виж че и алтъните вече са със 150$ под върха, а имаше хора влизаха с двата крака при 2000 $ / тройунция.
p.s.
Все някой трябва да плати сметката на големите играчии това обикновено са най-инертните елементи.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
"Безценните" и "необорими" аргументи на путлеристите са:
- "еврогейски съюз"
- "либерасти"
- без руски газ Европейската индустрия загива
- без руски нефт и газ България загива
- руската армия е непобедима и всемогъща
Аз мисля че всичко е вярно написано и за пръв път не лъжеш .
А как лъжеше в Ковид темата
Коментар
� -
Ще добавиш ли към този ти списък и
руското гориво за АЕЦ-а?
- 1 like
Коментар
� -
Напротив, дискусия с путлеристите не може да бъде качествена в един инвеститорски форум !
За пореден път - нямате аргументи. Глупостта на българите да купуват на всяка цена надценени кофтори ви помогна през последните 3-4 години. Нека видим сега кое ще ви помогне. Картите се раздадоха наново.
Коментар
� -
"Безценните" и "необорими" аргументи на путлеристите са:
- "еврогейски съюз"
- "либерасти"
руското гориво за АЕЦ-а?
- 2 Харесвания
Коментар
� -
- "еврогейски съюз"
- "либерасти"
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Акцентирането дали някой е Путлерист или фон дер Лайенирист не спомага с нищо за качествена дискусия.
От веригата на изредени стоки има един излишен елемент и като човек с икономическо образование/мислене в тази парадигма, още по-лесно ще го откриеш
- 1 like
Коментар
� -
Путлерист като всяко ченгеджийско отроче. Споко, няма да спре нито БАСФ нито химическата промишленост нито фармацията в Германия.
Просто всичко ще поскъпне - торове, стомана, лекарства, храни, месо, тухли, АПАРТАМЕНТИ....
От веригата на изредени стоки има един излишен елемент и като човек с икономическо образование/мислене в тази парадигма, още по-лесно ще го откриеш
Коментар
�
Коментар