Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На теб също ти е скъпо. Колко имота купи след 2015 на набалончени цени? Нула. Поне да беше продал нещо, да имаш някакъв плюс. А то - нищо на квадрат.
От мен съвет, ако искаш да продаваш продаааш когато цените и пазара са в някакво плато, застой...по-трудно се стига до сделка, но тук идва предимството на ликвидния имот. Имаш го - лъзгаш го.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
На теб също ти е скъпо. Колко имота купи след 2015 на набалончени цени? Нула. Поне да беше продал нещо, да имаш някакъв плюс. А то - нищо на квадрат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Demertsel Разгледай мнение
Друга ми беше мисълта. Не говоря за търговия (самата дума ми оставя един кисел вкус в устата). Все едно да се сърдиш, че на някой му излязла колонката в бет-а или пък да го виниш, че загубил ххх пари. Или пък на брокер, който купува имото на зИлено и после ги продава с 30% надценка на акт 14
Крипото премахва този проблем - решението се казва p2p. Стига толкова с безделни прекупвачиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Глупости - гладна кокошка просо сънува. Никой не го интересува в БГ ако парите са ти чисти и си плащал данъци абсолютно никой няма да се занимава с твоята личност. Единствено ще попълваш декларации за произход на средствата като ненормален.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Така само в още по големи бели ще се вкараш https://en.wikipedia.org/wiki/Structuring
Всичко през СУИФТ особено се маркира със рисков профил и всяка следваща транзакция от разделените идва едно печатче му казват. И това се случва в кореспондентските банки които сигнализират на местните банки и в България банкерите много се плашат като дойде нещо такова защото ги санкционират със такси и одити. Имам пример за тва от буквално миналата седмица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Знаеш ли по филмите и на демото колко пари са направили на борсите ? А Радев дори е направил 150% на ЕТФ-а за 3 години при вложени 200 / словом двеста долара - да не се бърка с хиляди/ И после реалното дето можеш да го пипнеш им е скъпо....:-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
100к банкстерите няма да ги пуснат, но разбити на 20 трансфера х 5, няма да има проблеми.
Всичко през СУИФТ особено се маркира със рисков профил и всяка следваща транзакция от разделените идва едно печатче му казват. И това се случва в кореспондентските банки които сигнализират на местните банки и в България банкерите много се плашат като дойде нещо такова защото ги санкционират със такси и одити. Имам пример за тва от буквално миналата седмица.
Коментар
-
Ти пробвал ли си да кешираш или да платиш някоя фактура над 100К със "бъдещето на финансовата система" че да видиш какви служби и проверки ще ти се изсипят от цял свят после години ще ти се вие свят ако изобщо си на свобода.
Коментар
-
Знаеш ли по филмите и на демото колко пари са направили на борсите ? А Радев дори е направил 150% на ЕТФ-а за 3 години при вложени 200 / словом двеста долара - да не се бърка с хиляди/ И после реалното дето можеш да го пипнеш им е скъпо....:-)Last edited by nradev; 26.03.2022, 15:57.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ти пробвал ли си да кешираш или да платиш някоя фактура над 100К със "бъдещето на финансовата система" че да видиш какви служби и проверки ще ти се изсипят от цял свят после години ще ти се вие свят ако изобщо си на свобода.
Освен това дали ще платиш с крипто или фиат, пак може да имаш проверка. Но ми харесва настройката, че хората вече разбират, че крипто е разплащателно средство
Коментар
-
Друга ми беше мисълта. Не говоря за търговия (самата дума ми оставя един кисел вкус в устата). Все едно да се сърдиш, че на някой му излязла колонката в бет-а или пък да го виниш, че загубил ххх пари. Или пък на брокер, който купува имото на зИлено и после ги продава с 30% надценка на акт 14
Крипото премахва този проблем - решението се казва p2p. Стига толкова с безделни прекупвачи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Eто, аз какво ви говорих, понижителното съсловие първо отричаше очевидното, после го обърна на лични нападки:
Украинци помпат наемите в Пловдив: Гарсониера в панелка удари 420 лева
https://www.marica.bg/plovdiv/gradat...udari-420-leva
- 1 like
Коментар
-
Знаеш ли по филмите и на демото колко пари са направили на борсите ? А Радев дори е направил 150% на ЕТФ-а за 3 години при вложени 200 / словом двеста долара - да не се бърка с хиляди/ И после реалното дето можеш да го пипнеш им е скъпо....:-)
Крипото премахва този проблем - решението се казва p2p. Стига толкова с безделни прекупвачи
- 1 like
Коментар
-
Бъдещето на финансовата система ли наричаш спекулативно.
Май някой не е спал добре, щото е изпуснал влака
- 1 like
Коментар
Коментар