Първоначално изпратено от Meandmyself
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Как е юнаци, срутихте ли цените. Онзи ден в София, вчера във Варна, днес в цяла българия, че и Европа биля.
Като висите у фейса и у форума по цел ден и за една беседка няма да изкарате за цял живот.
Къвръков, лихвите скочиха ли, гледам в банката пукнат ипотечн кредит не са дали за цял месец
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение"Устойчиво търсене на имоти, отрицателни реални лихвени проценти в ипотечните кредити и номинален ръст на цените на имоти през следващите три години прогнозира още Владимиров."
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...bKQC9herD4mdRY
Този става ли или и той нищо не разбира ?
къде как защо могат да идат цените на имотите се определя от икономическа среда на региона, демография, себестойност на строеж в региона, достъпност, административна тежест при ново строителство, работни места и тн и тн
2007-8-ма чакахте реки от мед и масло покрай ЕС .. видя, се че може и 50% спад да има...
сега защо си мислим, че сме имунизирани от криза
като казвам себестойност е добре да се има предвид как и какво може да се построи в един град като София в сравнение със западна европа. Терени, разрешителни режими, работни заплати (еле пък в условия на безработица) - така може да се добие представа къде и как може да паднат цените.
Едно е да строиш в Мюхнен, а друго в София - та колко може да играят цените е функция на не какво ни се иска, а какво би се случило ако се наложи да се продава под себестойност да речем 20% от определени инвеститори с кредити...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение"Устойчиво търсене на имоти, отрицателни реални лихвени проценти в ипотечните кредити и номинален ръст на цените на имоти през следващите три години прогнозира още Владимиров."
Ако искаш да звучиш достоверно коментирай решения на ниво Централни банки ,от там се определя курса ,евтини или скъпи пари-в цял свят има вълна ,огромна вълна на вдигане на лихвите над 50 Централни банки + ЕЦБ само след 2 седмици курса на поскъпване на кредитите поема в посока нагоре и в България и изведнъж хоп д-р Владимиров от Стара Загора се появява да ни обяснява пълни простоттии
- 1 like
Коментар
� -
"Устойчиво търсене на имоти, отрицателни реални лихвени проценти в ипотечните кредити и номинален ръст на цените на имоти през следващите три години прогнозира още Владимиров."
- 2 Харесвания
Коментар
� -
https://www.investor.bg/pazari/538/a...ticata-354797/
Дурка може да фантазира колкото и душа иска, но вие внимавайте с кредитите! Песимиста може да е спечелил от тотото и да е зарязал обективният анализ за новото строителство, който проповядваше, но другите брокери нямат неговият късмет и ще им се наложи доста да ги мислят новите стратегии по продажбите! Като включим и бъдещата безработицата перспективите съвсем изтъняват!
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение
Представи си, че ти предложи къщата си на Лазурния бряг срещу парцела, аз за това си помислих, че просто не е знаел какво ти трябва и да беше попитал.Шегувам се.
Такива са доста нахални и отново ще се пробват
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не, не беше брокер, а и аз не съм написала целия разговор все пакНай-чудно ми е от къде ми е намерил мобилния номер не друго. Специално този парцел го пазя за да купя къща на някое от децата извън БГ, та никакъв бартер или друга сделка не ме интересува сега / за сега хихих/
Шегувам се.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от troika Разгледай мнениеДали младежа не е някой брокер, натоварен със задачата да работи по покупката на парцела? Може би, ако беше опитал да попита, какво те интересува даже за бартер, можеше да има успех, в смисъл поне една среща очи в очи да изкрънка.Най-чудно ми е от къде ми е намерил мобилния номер не друго. Специално този парцел го пазя за да купя къща на някое от децата извън БГ, та никакъв бартер или друга сделка не ме интересува сега / за сега хихих/
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Кавръков, ама защо се учудваш ? Не ти се вярва май, че в хората има много париНе знам с какви авоари разполага Песи, но аз например въпреки ,че миналия месец купих къщата която дебна от две години поне имам възможност да купя още нещо и се оглеждам да си призная.
Вчера например ми звъни моб. телефон и напълно непознат номер и глас ми задава въпрос дали наистина притежавам еди кой си парцел. Отговарям да, парцела е мой, но не разбирам вие какви сте и защо ми се обаждате. Отговора беше ,че искали да го купуват. Хубаво ама аз не съм го обявила за продажба ,а и никога не съм го обявявала, а как е намерил тел. ми номер дори и не разбрах. Отказвам и пожелавам приятен денСлед това младежа решава да си "поговори" още с мен и започна да ме убеждава как съм щяла да загубя много пари ако откажа и подобни без да знае завалията с кой си приказва изобщо. Разсмя ме, но ако се бях съгласила сега трябваше да се оглеждам вече за покупка на поне 6-7 големи апартамента дори и на тези цени никак не се майтапя, та направи си сам сметката за какво иде реч. Сега отново ще ме намразиш, но не ти ги пиша тези неща с лоши чувства ще знаеш.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Оня ден долара беше евтин ,и каза че е дотук с имотите,скъпи са му са,след като поскъпнаха още и долара се вдигна ,Песимиста се юрна не да купува имот,а имотИ,той е имотен доцентНе знам с какви авоари разполага Песи, но аз например въпреки ,че миналия месец купих къщата която дебна от две години поне имам възможност да купя още нещо и се оглеждам да си призная.
Вчера например ми звъни моб. телефон и напълно непознат номер и глас ми задава въпрос дали наистина притежавам еди кой си парцел. Отговарям да, парцела е мой, но не разбирам вие какви сте и защо ми се обаждате. Отговора беше ,че искали да го купуват. Хубаво ама аз не съм го обявила за продажба ,а и никога не съм го обявявала, а как е намерил тел. ми номер дори и не разбрах. Отказвам и пожелавам приятен денСлед това младежа решава да си "поговори" още с мен и започна да ме убеждава как съм щяла да загубя много пари ако откажа и подобни без да знае завалията с кой си приказва изобщо. Разсмя ме, но ако се бях съгласила сега трябваше да се оглеждам вече за покупка на поне 6-7 големи апартамента дори и на тези цени никак не се майтапя, та направи си сам сметката за какво иде реч. Сега отново ще ме намразиш, но не ти ги пиша тези неща с лоши чувства ще знаеш.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Песи брокерче що се правиш на улав.Явно глада почука на твоята врата и съвсем полудя
Коментар
� -
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Момче ти абер си нямаш от земеделие ......Ако пратя един такъв с овцете ще се затрие.
НАБОРЕЕЕЕ, аз съм проЗ селянин и не моеш ме уплашиш със земя или с добитък (нямам 200+дка)
другото са числа дето ТИ СИ ГИ ПИСАЛ.....Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеЦентъра на Атина не е от желаните места в града. Има по-скъпи места. И към момента е съвсем нормално Младостка панелка да е по-скъпа от него.
Разполагаемият доход в Младост е МНОГО повече от този в центъра на Атина....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от acen1975 Разгледай мнениеспоред мен ако си доволен,че работиш по 4 часа,вместо по 8,то мисля,че ше си още по доволен ,ако работиш по 0 часа,вместо по 4.
дали ше ти хареса?
Ами както казваше баба ми: Ако хванеш риба,която е по голяма от тигана,който си приготвил за нея....най малката грижа ще е това,че си сипал олиото ПРЕДВАРИТЕЛНО в тиган,чиято големина си преизчислил неправилно ,тъй като още не си бил бил уловил рибата.За някой безделник по-скоро...
Коментар
�
Коментар