Вместо нон стоп да се трият коментари на потребители с обиди ,не знам модераторите защо ги търпят ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнениеНе знам какво става тука в Мюнхен. Направо не е за вярване, шашардисах се. Такова търсене на бентлита не бях виждал. Един от съседите ми иска да купи 3 с цел препродажба, от автосалона му казали, че цените още ще се вдигат. Дори пенсионерите спряха да продават и затова и втора ръка няма. Час за прехвърляне в КАТ имало чак за 16.12.2022. Дори и при мен звъняха да ме питат дали нямам познат, който продава. Хора кажете какво да правя, да купувам ли сега или ще им падат цените?
Банкерите в ЕЦБ ще обсъждат и по-агресивен ход през юли !
Вдигнат ли утре лихвите с 0,50 пункта това ще ги изстреля директно извън отрицателната територия ,като в БГ вече доста банки махат наказателните такси и комисионни върху депозитите ,от там нататък пътя е само нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не е далеч особено за който си спомня какво беше преди 25-30г
ако цял ден си около печката или в двора - тогава по се ядва,но иначе НЕ!Сега да не си помислиш, че те карам да се съгласиш с мен ,не нямам дори такива намерения. Колкото до това да се въртя до печката и двора, това не го правя където и да е ,та остава да го правя и в Созопол. Точно затова си плащам на една фирма по около 2000 лв. на година за да се грижи за градината и басейна ми ама това съм го писала вече няколко пъти
- 1 like
Коментар
-
Не знам какво става тука в Мюнхен. Направо не е за вярване, шашардисах се. Такова търсене на бентлита не бях виждал. Един от съседите ми иска да купи 3 с цел препродажба, от автосалона му казали, че цените още ще се вдигат. Дори пенсионерите спряха да продават и затова и втора ръка няма. Час за прехвърляне в КАТ имало чак за 16.12.2022. Дори и при мен звъняха да ме питат дали нямам познат, който продава. Хора кажете какво да правя, да купувам ли сега или ще им падат цените?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Тук такива проблеми нямаме. Всичко си е така, каквото си е било. Няма презастрояване. Само стискай палци да не дойде и тук софийската сган и да не си построи поредните Ман. Ливади, но засега добруджанците ги държат изкъсо.
Няма да дойде 'сганта' ... никакъв шанс.
На север от Варна има една дума,която спасява положението на всички езици е мор за строителите.
За строителството няма по-голяма стоп машина от думата СВЛАЧИЩЕ.
Нито лихви, нито безработица, нито криза могат да 'спрат тока' на строителите както може едно обикновено свлачище.
С природата шега не бива.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Точно. Колкото паднаха 2008-2009. Паднали са на някакви безумно надценени селски квартали… дето и сега са толкова абсурдни като локация и качество на живот. Ела да видиш в центъра паднаха ли… а и много важно че са паднали, като лихвата по ипотеката ще стане двуцифрен процент. Аз не помня момента, когато хората казваха “заеби ги имотите, много евтини и достъпни станаха”
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти остави пшеницата. Цените на слънчака знаеш ли какви са? Хотелите - по две. Завдения 30% нагоре. Даже сергиите с фалшиви стоки са с 30% по скъпи от преди година. Една тениска Female Body Inspector гони 40 лева. Букинг дава 90% заетост тая седмица. Еърбнб дава 82%.
Всичко тва ще се пренесе по заплати и по договори още тая година. Инфлацията е извън контрол. Освен имотите в момента нищо друго не качва което струпва вече набалончените пари в огромни обеми на едно и също място. Без някакъв контрол от БНБ поне резултата е ясен.
пп. Някой знае ли от днес с колко са повишени цените на тока и водата?Last edited by bulgarian lev; 19.07.2022, 17:31.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Ти остави пшеницата. Цените на слънчака знаеш ли какви са? Хотелите - по две. Завдения 30% нагоре. Даже сергиите с фалшиви стоки са с 30% по скъпи от преди година. Една тениска Female Body Inspector гони 40 лева. Букинг дава 90% заетост тая седмица. Еърбнб дава 82%.
Всичко тва ще се пренесе по заплати и по договори още тая година. Инфлацията е извън контрол. Освен имотите в момента нищо друго не качва което струпва вече набалончените пари в огромни обеми на едно и също място. Без някакъв контрол от БНБ поне резултата е ясен.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеОстави брокерите и останалите инертни елементи да си сверяват часовника по цените в Кюфтеланд!
Пшеницата вече върна цената от 23.02 (ден преди войната).
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
Точно. Колкото паднаха 2008-2009. Паднали са на някакви безумно надценени селски квартали… дето и сега са толкова абсурдни като локация и качество на живот. Ела да видиш в центъра паднаха ли… а и много важно че са паднали, като лихвата по ипотеката ще стане двуцифрен процент. Аз не помня момента, когато хората казваха “заеби ги имотите, много евтини и достъпни станаха”Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ще ще... на коча белите бъбреци :–)) Кой купил, купил... кой не е, у малката спалня.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Цените ще паднат ,докъде ще видимОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеПредстои ни завъртането на най-стария цикъл с имотите. От ниски лихви и високи цени, на високи лихви и една идея по-ниски цени и още по-ограничено предлагане.
Нетен резултат? 0:0
Защо? Защото тия чакащите, дето “ще им порасне биткойна”, “ще им станат евтини жилищата”, а “жените ще са дашни и ще се редят на опашка за тях”, ще си останат на същия хал. Жилищата пак ще са им недостижими. Защото имоти се купуват с пари.
От цялата работа - променя се нещо само за брокерите - оборотът. Ще трябва да си търсят истинска работа
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
За съжаление Созопол е по пътя на Свети Влас и Слънчака. Лакомия,глупост,корупция го превръщат в прекомерно застроен град,а за екологията ...ще се чака.
ПП за хора в предпенсионна възраст или пенсионна, които не шават много е ок, но иначе особено в сезон са пълчища...мерсиОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Предстои ни завъртането на най-стария цикъл с имотите. От ниски лихви и високи цени, на високи лихви и една идея по-ниски цени и още по-ограничено предлагане.
Нетен резултат? 0:0
Защо? Защото тия чакащите, дето “ще им порасне биткойна”, “ще им станат евтини жилищата”, а “жените ще са дашни и ще се редят на опашка за тях”, ще си останат на същия хал. Жилищата пак ще са им недостижими. Защото имоти се купуват с пари. С професии, с бизнеси, с находчивост. Не с тайминг на пазара.
От цялата работа с този естествен цикъл - променя се нещо само за брокерите - оборотът на сделки. Ще трябва да си търсят истинска работаLast edited by Дебнем на замаушка; 19.07.2022, 17:08.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар