Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
спират пазара с тия цени
Интересно е как ще се развият нещата защото има наистина много ново строителство...над нуждите към момента. Може ли един строител да си строи ей така и да не продава....Last edited by pesimist4o na kvadrat; 21.07.2022, 17:13.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Зависи от гл.т. - вместо Лидл да вземе 17% на 1000 месечен разход, банката ще вземе 2% на 1000 лв вноска. С този % от доходите за храна у нас, сравнението е подходящо.
GBP Retail Sales (YoY) (Jun) -5.3% -4.7%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнениеАко визираш новият комплекс Езерото то цените ако са с акт 16 не са лоши. Мястото е уникално, езеро, парк, метро...
Обаче ако е на зелено...не благодаря. Не се ловя на зелено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ей мишок,
Ти нали беше повишител ,сега обърна палачинката ,като някаква подметка си !
Нали и ти лаеше до оня ден как лихвите щели да са ниски ,а ?
Какво стана днес ?
По скоро чети само щото от упражнения няма смисъл да се напъваш !
- 1 like
Коментар
-
Така е ,правилно си преценил,чакат шарани ама шараните се освестиха тази година вече .
Нали видя какво стана с Грийн лайфа в Дружба ,преди година ,две един приятел ми го рекламираше ,какво било да взема тама ала бала -окончателно съм се отказал от новото ,не струва ,вземи си старо прецени сграда ,етажност ,локация съседи,какво,кога е строено и си гледай живота ,поне се е доказало във времето и виждаш как е строено след теста на времето
Така че колкото и да са здрави сградите предпочитам съседска лотария при новото. Но както изглежда ще почивам към момента . Дано да вдигнат повечко лихвите :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Миналата седмица прозвъних няколко строителя. Не знам дали е връх , но исканите цени са неадекватни и безсмислени според мен.
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск и т.н.и да го отдам под наем на 5-6 на квадрат след 3-4 години.. Дори да стане 6-7 пак няма смисъл. Би било финансово безумие. Но имат продажби/продадени дори повечето. Не знам кой им се връзва освен ако не е било на тъмно зелено с няколко десетки процента по-ниска цена.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск
Обаче ако е на зелено...не благодаря. Не се ловя на зелено.
Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнениеЕЦБ окончателно е политическа бухалка https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...6e7273.en.html
Значи новия инструмент ще е достъпен амо ако си послушен, само ако си във фискалната рамка на ЕС и само ако си изпълнил всички корективни препоръки по TFEU. Че те с тва могат да сколят всяка държава на всичко. И много важно няма заложени лимити в инструмента.
Ти нали беше повишител ,сега обърна палачинката ,като някаква подметка си !
Нали и ти лаеше до оня ден как лихвите щели да са ниски ,а ?
Какво стана днес ?
По скоро чети само щото от упражнения няма смисъл да се напъваш !
Коментар
-
Миналата седмица прозвъних няколко строителя. Не знам дали е връх , но исканите цени са неадекватни и безсмислени според мен.
Няма как да купя с довършване в Дружба примерно на 2000-2500 тотал с предплащания и риск и т.н.и да го отдам под наем на 5-6 на квадрат след 3-4 години.. Дори да стане 6-7 пак няма смисъл. Би било финансово безумие. Но имат продажби/продадени дори повечето. Не знам кой им се връзва освен ако не е било на тъмно зелено с няколко десетки процента по-ниска цена.
Коментар
-
Точно ,сега почват да обират тия дето са взели преди няколко години и забележи кога -когато почва да им е трудно с доходите и при идваща криза ,приказката за банката и чадъра не е случайна
Коментар
-
Ми не знам. Аз им казах , че нещо са се объркали по най-вежлив начин и че става въпрос за Дружба, а едната кака едва не ми се извини, че преди цените били по-ниски. И аз ги знам от миналата година на съседен обект / не по-лош като качество/ беше 900 евро. Сега по 2...има си граници....
Да си ги продават....:-)
Въпросът е че никой от строителите към момента не изглежда притеснен. В смисъл дали ще продаде или не. Нямат зор. Изглежда ще им трябва време за коригиране.
Нали видя какво стана с Грийн лайфа в Дружба ,преди година ,две един приятел ми го рекламираше ,какво било да взема тама ала бала -окончателно съм се отказал от новото ,не струва ,вземи си старо прецени сграда ,етажност ,локация съседи,какво,кога е строено и си гледай живота ,поне се е доказало във времето и виждаш как е строено след теста на времето
Коментар
-
ЕЦБ окончателно е политическа бухалка https://www.ecb.europa.eu/press/pr/d...6e7273.en.html
Значи новия инструмент ще е достъпен амо ако си послушен, само ако си във фискалната рамка на ЕС и само ако си изпълнил всички корективни препоръки по TFEU. Че те с тва могат да сколят всяка държава на всичко. И много важно няма заложени лимити в инструмента.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да разбирам, че сме на средносточен връх и според теб.
- 1 like
Коментар
-
5 години са нищоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар