Мдам, не мога да цитирам и с новия профил. Съсипаха сайта или не могат да се оправят с новия ама е ад.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЗдравейте, та да не се объркате коя съм си направих превод на името от френски. хихихВ този скапан форум дори елементарното цитиране вече не работи нормално.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеКриза: Огромен винен комплекс в Пловдивско на търг заради дългове
https://blitz.bg/ikonomika/kriza-ogr...ews902219.html
Направил шато в средата на нищото до ЖП линия без път и комуникаци и после бил фалирал.
Този господин е дърта комунистичека пионка, откраднал милиони поне в стотици ако не и милиарди. Руска подлога. Не е за жалене - това е фиктивен бизнес.
Всъщност като се замисля може би целия "бизнес" е направен с цел да фалира. Интересно към кого е длъжник. Съмняваме, че дори дружеството което притежава шато-то е регистрано на негово име.Last edited by pwise; 08.08.2022, 15:42.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Криза: Огромен винен комплекс в Пловдивско на търг заради дългове
https://blitz.bg/ikonomika/kriza-ogr...ews902219.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнениеЗапочнаха ли да окапват многоликите съфорумци?
Коментар
-
Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
Всичко си работи!
пп по-изчистено откъм интелект
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеПиша по някаква случайност, но не съм логната и не мога да получавам л.с. или да ви цитирам. Луда работа, изглежда ще закривам този си профил
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНе съм убедена ,че ще мога да продължа да пиша с този профил защото ми пише ,че мейла ми бил невалиден което не е така, разбира се. Сменя ли си името ще ви информирам ,че съм аз както направих и 2012 г
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеСлед смяната на новия интерфейс, троловете-повишители(или тролът) нещо спряха да пишат в темата.
Да не са загубили достъп до фалшивите си профили?!
пп досадно беше да се логвам наново и прочее, но ако това намали множествените регистрации - супер!
ппп да преброим кой не е фалшив профил. засега:
bulgarian lev - повишител
Julius_BG - понижител
nkavrakov1982 - понижител
13ADROL - повишител
bertram - понижител
Frosty - понижител
Аз - повишителLast edited by BONI; 08.08.2022, 11:57.
- 1 like
Коментар
Коментар