If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги съм се чудел ,с тия възможности едно дете да си беше направил още преди 30 години ,друг щеше да ти е живота ,аз да ти кажа честно без да ми се обаиждаш обаче ,въпреки всички трудности които имам и заради разстоянието най-вече и покрай жената,ядове но факта че го има и изобщо друг е смисъла на живота ,другото лично аз не го разбирам ,против природата ми е.
Имам познати ,останаха си така ,еми само за себе си мислят ,надебеляха ,само се оплакват от болести,мислят само за единия си стомах и да се наспят ,не е живот това ,за мен лично пак казвам без да се обиждаш
То това за децата всеки сам си решава според вижданията си за живота или други обстоятелства. Мен ме чуди друго- как човек имащ Милион независимо дали лева или евро може да е с леви възгледи и соц носталгия
не само сме го построили ами и пак имаме 1млн ИЗЛИШНИ дет НЯМА какво да ги правим. Не одя по "жени" (че ще ме изтрият), не пия, не пуша, бело пък НИКОГА не съм, е няма за кво да ги профукам
Винаги съм се чудел ,с тия възможности едно дете да си беше направил още преди 30 години ,друг щеше да ти е живота ,аз да ти кажа честно без да ми се обаиждаш обаче ,въпреки всички трудности които имам и заради разстоянието най-вече и покрай жената,ядове но факта че го има и изобщо друг е смисъла на живота ,другото лично аз не го разбирам ,против природата ми е.
Имам познати ,останаха си така ,еми само за себе си мислят ,надебеляха ,само се оплакват от болести,мислят само за единия си стомах и да се наспят ,не е живот това ,за мен лично пак казвам без да се обиждаш
не само сме го построили ами и пак имаме 1млн ИЗЛИШНИ дет НЯМА какво да ги правим. Не одя по "жени" (че ще ме изтрият), не пия, не пуша, бело пък НИКОГА не съм, е няма за кво да ги профукам
дари ги за образование на деца, които нямат финансова възможност, а имат желание да учат.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Да де ,затова казах че по тия приказки и планове за строежи ,Бота и Силистрата на практика са построили отново социализъма
Това смятам е достатъчен индикатор за това, което се случва в момента - дебилите, плащаши безумните цени, свършват.
Факт е, че масовият бай Гошо все още се надява да продаде боклука си на цена над 2000 Евро и не е тръгнал да сваля масово цената. Май ще му се наложи обаче.
Апартамент в тази клоака наречена София няма как да струва повече от 1500 и много скоро всички ще го осъзнаят.
Зависи. Ако укро-нацистите взривят реактор в някоя централа - и толкова няма да струва.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Да де, затова казах че по тия приказки и планове за строежи, Бота и Силистрата на практика са построили отново социализъма
Строеж с мисъл как да се ползва и(!) в бъдеще е ОК и добавя много стойност.
Селските 'прогимназии', които са строени къде ли не, но не е мислено нито за прехраната нито за образование на поколенията след 'строителите' в дадения регион е нормално да се рушат или в най-добрият случай ако се разберат наследниците да се продават.
В случай, че се строи без много визия - тогава трябва да се строи докато си относително млад, бързо, стегнато, оптимизирано без много разхищение и да си го ползваш докато можеш, а след теб да се продаде.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Навремето така фараоните са строили пирамидите -строи,строи,тонове камък,украси,пищно,здраво,вечно ,огромно за вековете ,и Вие така ,та се питам за кога и за къде ?..Или може би за другия Ви живот след този ?
Не си прав. Живея в къща построена от прабаба ми и прадядо ми, тях отдавна ги няма, но ние наследниците им и къщата продължаваме да сме тук ,а се надявам и тези след нас.
И не само фараоните. Има едни къщи из България тип развит социализъм. "На първия етаж сме ние, втория за сина, третия за дъщерята". И години етяжите стоят заключени защото сина и дъщерята са заминали, а хората си живеят в приземния етаж защото по-лесно се топли.
Да де ,затова казах че по тия приказки и планове за строежи ,Бота и Силистрата на практика са построили отново социализъма
Навремето така фараоните са строили пирамидите -строи,строи,тонове камък,украси,пищно,здраво,вечно ,огромно за вековете ,и Вие така ,та се питам за кога и за къде ?..Или може би за другия Ви живот след този ?
И не само фараоните. Има едни къщи из България тип развит социализъм. "На първия етаж сме ние, втория за сина, третия за дъщерята". И години етяжите стоят заключени защото сина и дъщерята са заминали, а хората си живеят в приземния етаж защото по-лесно се топли.
Така е, то и колата си е излишен лукс, с градския транспорт е по-евтино. И почивките са излишни, я по-добре си копайте местото в Карлово или каквото там имате.
Основите и без мазе ще ти глътнат доста пари, особено ако е свлачищен район, или дебел хумус и т.н. Или има наклон на терена.
Не бързай да се отказваш от него, можеш да си разположиш гаражите там и всички сервизни помещения. Хладно през лятото и топло зимата, екстра е.
А и впрочем, "доста" е относително понятие тука - доста от грубия строеж, който обаче ти е само 1/4 от общия разход до ключ.
bota,
живея в къща на 3 етажа + сутерен-мазе, общо около 320 квадрата. Писах 3 етажа, но без мазе, понеже основите гълта доста пари, отколкото плоча и 3 етажа. Таванско не ми трябва. Квадратурата ми е нужна, понеже искам поне 4 спални и помещение за киновечери, каквото имам вече и не искам да се лишавам от това хоби. Голям хол и кухня се подразбира автоматично. Ето квадратите станаха.
Основите и без мазе ще ти глътнат доста пари, особено ако е свлачищен район, или дебел хумус и т.н. Или има наклон на терена.
Не бързай да се отказваш от него, можеш да си разположиш гаражите там и всички сервизни помещения. Хладно през лятото и топло зимата, екстра е.
А и впрочем, "доста" е относително понятие тука - доста от грубия строеж, който обаче ти е само 1/4 от общия разход до ключ.
bota,
живея в къща на 3 етажа + сутерен-мазе, общо около 320 квадрата. Писах 3 етажа, но без мазе, понеже основите гълта доста пари, отколкото плоча и 3 етажа. Таванско не ми трябва. Квадратурата ми е нужна, понеже искам поне 4 спални и помещение за киновечери, каквото имам вече и не искам да се лишавам от това хоби. Голям хол и кухня се подразбира автоматично. Ето квадратите станаха.
направи си 2 х200кв ако трябва = не прави на високо ако можеш.
Само 2 причини - НЯМАШ място= малък терен, нямаш гледка а 1 етаж отгоре е просто неповторима.
Мазе се прави ко си на баир - така и така ще хвърлиш битонь за 3 етажа .
Коментар