Първоначално изпратено от MrCurious
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Препоръчайте алтернатива ама като за нас
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеВ Люлин живял ли си? Аз съм живял там цели 3 години и мога да ти кажа, че е много, много зле там - кучета, цигани, каруци, сиромашия до шия.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Така е, прав си. Но Ливадите/Витоша/Кръстова/Малинова са наистина най-гадните места за живеене в София - по-кофти райони от там едва ли има. Един Люлин е 100 пъти по-нормално място Ти си рядко в София, затова не ти прави впечатление. Обикновено в тези квартали живеят разни пришълци, никой кореняк-софиянец не би стъпил там, камо ли да живее.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Just look at what Carol sends me.
Pay attention to the word...guaranteed yield
Това е все едно да кажа - ти си много "компетентен"
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеhttps://tradingeconomics.com/bulgaria/forecast
Интересни прогнози дават за 10г бонд. Ако наистина в края на 2023 стигнат до 8,86%, не ми се вярва ипотечните кредити да се отличават.
Обърни на внимание на думичката...гарантирана доходност
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз имам улица, асфалт, тротоар, дръвчвта, спококствие....постнах снимки. На 30 м има детска градина, ресторант Виктория ми е на 150 метра пеша, мбал Св софия ми е на 300 м. Фитнес огромен на 400 м. трамвай на 300 м автобуси, мол българия на 1000 м. за мен мястото е перфектно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Ако държавата трудно (скъпо) пласира дълг на международния пазар е нормално да се обърне към вътрешния. Когато банките почнат да купуват ДЦК с добра доходност е нормално да започнат да се опитват да привличат депозити от населението... и да има конкуренция за пациенти.
С всяка следваща емисия пласиран дълг - доходността (за кредиторите) качва и в един момент ще стане по-сладко да кредитираш държавата отколкото разни позакъсали бизнеси..
Предстоят интересни времена (в лошия смисъл на думата)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеИнтересен материал за отражението на “данъка върху богатите”, т.е. данък върху имуществото на физическите лица резиденти и нерезиденти (с нетно богатство над 3 милиона евро) наречен “солидарен данък” върху имотния сектор в Испания. Засега е проектозакон. Предвижда се от 2023 да стане закон. Ще се приложи за две години като извънредна кризисна мярка. Десните се гърчат. Изобщо Педро системно ги побърква.
Ники, сбъркал си държавата
Педро Санчес е много добър политик и лидер,трябва ни български Педро Санчес...Корнелия Нинова се опитва но слабо
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
2023 ще е ужасна година за хората с тухли в главите.
Кредит да имаш,вече ще бъде все едно имаш воденичен камък на врата
- 3 Харесвания
Коментар
-
все гадни примери (като за умрял си в кожата), а по-скоро някъде на чисто и зелено - поле, гора, планина - който както го разбира, а като иска град или магазин скачаш в колата и си там за минути ... не сме в Аляска
американците са по-широко скроени, но там пък залитат в много дълго каране, че са им се разстлали предградията леле майко..
супер смешно ми е как хората са навиди да дават милиони, че да живеят до метро, детски градини и тн...
между другото моя близка си взе кола само за да не се вози в Виенското метро, защото вече не е това, което беше...сега се премести живее във Франкфурт в самият град и пак има малка кола.
Европа не е това, което беше и централните части на градовете ще се пълнят все повече с отрепки и 'тарамбуки', но сме назад от Европа все още и слава богу.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЕ, хайде сега, тогава да ходим да живеем в Ботунец или Кремиковци), а по-скоро някъде на чисто и зелено - поле, гора, планина - който както го разбира, а като иска град или магазин скачаш в колата и си там за минути ... не сме в Аляска
американците са по-широко скроени, но там пък залитат в много дълго каране, че са им се разстлали предградията леле майко..
супер смешно ми е как хората са навити да дават милиони, че да живеят до метро, детски градини и тн...
между другото моя близка си взе кола само за да не се вози във Виенското метро (!), защото вече не е това, което беше...сега се премести живее във Франкфурт в самият град и пак има малка кола.
Европа не е това, което беше и централните части на градовете ще се пълнят все повече с отрепки и 'тарамбуки', но сме назад от Европа все още и слава богу.Last edited by bertram; 19.10.2022, 18:39.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
приказките как всичко трябва да ти е 'под носа' на мен ми звучат малко като на хора, които са си 'умрели в кожите'
имаме коли, имаме крака
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
2023 ще е ужасна година за хората с тухли в главите.
Кредит да имаш,вече ще бъде все едно имаш воденичен камък на врата
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз имам улица, асфалт, тротоар, дръвчвта, спококствие....постнах снимки. На 30 м има детска градина, ресторант Виктория ми е на 150 метра пеша, мбал Св софия ми е на 300 м. Фитнес огромен на 400 м. трамвай на 300 м автобуси, мол българия на 1000 м. за мен мястото е перфектно.Иначе не ми го хвали ,аз съм старо софииско куче и знам къде е хубаво да се живее и къде не и определено там не искам ,нито да живея, нито да купувам за под наем. Познавахме ли се преди покупката щях да ти кажа къде трябва да купуваш.
- 1 like
Коментар
Коментар