Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Нает апартамент, наета кола, наети деца, наета жена, всичко за кратко, важното е да сме гъвкави, нали така?
Важното е докато не притежаваш нищо да бъдеш щастлив на тръстиката....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Леле, споко, никой не те кара насила да купуваш имот в София, или дори в България ! Не всеки трябва и може да има имот
А злобата и завистта със сигурност няма да им помогнат за нищо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
При следващото поколение ще е по-добре. Ще бъдат закърмени от ранна възраст, че е чудесно и НОРМАЛНОТО да си наемател.
Нямаш идея колко примерни наематели са Европейците...да си плащат наема за тях е като да си купят дъвки от лавката....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Виж само каква неистова злоба са насъбрали тия орица заради ценовия шок! Ще се разболеят така.
Нямаш идея колко примерни наематели са Европейците...да си плащат наема за тях е като да си купят дъвки от лавката....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
P/E 13 за подземно паркомясто добре ли е? Идеята е да се рентва за 7-8 години, после ще се ползва лично...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Това беше едно от най-глупавите изказвания в темата от много време насам...
Колко пъти да ти кажа,че даже да ми дадат БЕЗПЛАТЕН апартамент+кола ,не бих живял в СФ НИКОГА.
А щом на безплатно не искам,какво те кара да мислиш,че бих купил имот в тази презастроена кочина задръстена от селяни?
.
Въпросът е че когато човек не го интересува дадено нещо то той не го коментира и не го плюе непрекъснато. Ето например мен не ме интересуват спортни луксозни коли и никъде не плюя непрекъснато колко грозно е дадено Ферари или че не става за София :-) или каквато е да е друга марка.
А при теб има явен интерес на тема Софийски имоти...., а всички отрицателни коментари могат да са свързани само с това, че не можеш да си ги позволиш.....:-)
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Гроздето е кисело... Това е добро успокоение за нямащите възможности.....
- 7 Харесвания
Коментар
-
Колко пъти да ти кажа,че даже да ми дадат БЕЗПЛАТЕН апартамент+кола ,не бих живял в СФ НИКОГА.
А щом на безплатно не искам,какво те кара да мислиш,че бих купил имот в тази презастроена кочина задръстена от селяни?
.
- 7 Харесвания
Коментар
-
.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеГроздето е кисело... Това е добро успокоение за нямащите възможности.....
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Изборите са след една година. До тогава дайте друга пасивна опция с Р/Е 14.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Сф е един от най-грозните градове в ЕУ.Не знам защо някои шимпанзета тук се самозалъгват в този неоспорим факт.
Грозен град ,задръстен със селяни и коли.
Е сега даваха по ТВ,някви майстори гепили пясъка от детска площадка за някъв ремонт.Кво да говорим повече.....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Его ти ОФИЦИАЛНИ ДАННИ,които са 100 процента точни пък ти си смятай на око.
Новородени деца в София през 2009г -15360 ,през 2021г 13190.
Брой студенти в София-2013 г 111905,през 2021г-93590.
Брой ученици 152895 през 2001г,139692 през 2021г.
Брой умрели в София-14781 през 2000г и 21910 през 2021г.
Всички тия данни са 100 процента достоверни, щото всяко новородено,всеки умрял,всеки ученик и всеки студент се отчитат.
Прав си и за тези неща :-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Минах да ти напомня в каква тотална мизерия живееш.
То освен злоба и завист други неща трудно показваш в темата :-)
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар