Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Един приятел живее във сградата на Елица. Ще го питам и ако съм сбъркал ще пиша тук, че съм се усъмнил грешно.Last edited by ВълчоМечков; 29.08.2022, 19:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеАйде сега - понижители и повишители, давайте акъл. На жена ми и дават 70К лева за стара наследствена къща в едно Силистренско градче. Иска да си ги вложи в нещо на морето.
Ще съм благодарен на профи опита и съветите и на кибици, и на балъци дето купуват.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Не е нужно да ми верват индивиди обитаващи "семейни" имоти дарени от мама и тати. Нито пък е редно да раздават съвети.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Айде сега - понижители и повишители, давайте акъл. На жена ми и дават 70К лева за стара наследствена къща в едно Силистренско градче. Иска да си ги вложи в нещо на морето.
Ще съм благодарен на профи опита и съветите и на кибици, и на балъци дето купуват.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Вярваме ти
Коментар
-
Аз 2013-та купих точно в този обатачения на ул. Елица. Наскоро продадох всичко там. От 2013-та до 2022-ра кешнах х3 (чиста капиталова)това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
2012-2015 беше идеално, а пазара никога не спира и винаги може да се купи или продаде.
ПП помня че ти препоръчах тогава 2018/7 два строежа на 850е в квартала, но ти ми говореше за един с обатачен акт 16,който според теб щял да има акт 16 до месец. .е след 4г още няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
За 20 години поскъпването в София е 6-8 пъти даже!
Който имал глава, купил.
Който дремал, сглупил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
2,5 пъти не е скочила цената нито в Мюних, нито в Лондон, нито където и да било по света. Инфлацията пък e 32% според НСИ от 2015 досега.
Явно София е наистина център на вселената, след като имотите скачат 5 пъти колкото инфлацията, без дори да ставало дума за балон.
Истински ще се кефя на малоумниците, теглили кредит и купили на подобни цени- изритани от банките след време.
Който имал глава, купил.
Който дремал, сглупил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Цените са "високи" още от 2017-та и тогава се чакаше "тълпата". Ама сега някои обитатели на детски стаи и редови гастарбайтери реват, че те послушаха.
ПП помня че ти препоръчах тогава 2018/7 два строежа на 850е в квартала, но ти ми говореше за един с обатачен акт 16,който според теб щял да има акт 16 до месец. .е след 4г още няма.
Last edited by bertram; 29.08.2022, 19:14.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Точно моментите с ниски цени са моменти, в които тези с много жилища купуват още, къде от закъсали строители къде от закъсали ипотекарни. При високи цени се купува предимно за живеене и по едно, но от широк кръг хора ... тълпата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Защото не е нужно всеки гаста да има собствено жилище. Наематели са нужни, както е и в страните с евроатлантически ценности. 40/60 или даже 30/70.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Защото не е нужно всеки гаста да има собствено жилище. Наематели са нужни, както е и в страните с евроатлантически ценности. 40/60 или даже 30/70.
Особено ако говорим за прокудени от жените си неудачници без нито един имот като хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
През 2011-2015 имаше обяви за сходни апартаменти:
1) в съседен по-нов блок, трийстайно ЕПК за 62 000 евро (през 2012 г.)
2) в същия блок, тристаен апартамент, с друго разположение, за 68 000 евро (през 2015 г.)
И висяха доста време, защото нямаше имотна истерия. Спрямо днес и двата апартамента си струват като инвестиция.
Наистина по соц. време хората си ходеха на село всеки уикенд. Имаше селски манталитет, обаче имаше и големи и щедри софри, каквито сега няма.
Сега черпят коктейлно и понякога доста минималистично.
Явно София е наистина център на вселената, след като имотите скачат 5 пъти колкото инфлацията, без дори да ставало дума за балон.
Истински ще се кефя на малоумниците, теглили кредит и купили на подобни цени- изритани от банките след време.
Коментар
Коментар