IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Момчета, а гледате ли зеленото ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение

Не е. Следя от чисто любопитство пазара в локация, която ми е интересна. Няма спад.
      Аз следя доста сериозно, но уви, освен че няма намаление, няма и предлагане на качествени имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение

Не е хубаво да се лъже.
        Не е. Следя от чисто любопитство пазара в локация, която ми е интересна. Няма спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Така е, но големите въпроси са два:
          1. Как да натрупаме кеш 2. Как да го съхраним от инфлацията докато дойде подходящото време за покупка. Та с 2 думи ще се възползват хората , които имат отговори на горните 2 въпроса. Който няма кеш или достъп до кредит няма какво да го мисли- нито ще спечели, нито ще загуби. Най- губещи ще са хората имащи кеш но пропуснали възможността да купят активи( без значение дали имоти, акции и т.н.) поради страх от общата несигурност по време на рецесия
          Напълно съм съгласен.

Аз имам заделен кеш, който няма как да инвестирам в бизнеса си и сън не ме лови.

Веднъж вече съм изгарял и не ми се повтаря.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

5%
            Не е хубаво да се лъже.

Коментар

Аха, добре. Не ме интересуват лихвите, нямам кредити. Гледам ви сеира.
              Колко е срива за октомври при цените?
              5%

Коментар

• Мен ми е любопитно само защо Кавръчето не побърза с продажбата на наследствения имот, след като вещае такива резки спадове. Знае, че тухлата ще поевтинява, идват кризи, бомби, лихви и митични същества, а стои и стиска. Не е ли същото като през 2017г., само че този път е от другата страна на барикадата?

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

1. Как да натрупаме кеш 2. Как да го съхраним от инфлацията докато дойде подходящото време за покупка. Та с 2 думи ще се възползват хората , които имат отговори на горните 2 въпроса. Който няма кеш или достъп до кредит няма какво да го мисли- нито ще спечели, нито ще загуби. Най- губещи ще са хората имащи кеш но пропуснали възможността да купят активи( без значение дали имоти, акции и т.н.) поради страх от общата несигурност по време на рецесия
                  И аз така мисля, физическите активи ми се струват по-благонадеждни от виртуалните. Пък и за запазване на поне някаква част от стойността си. Малко вероятно да излезем с непроменена стойност, един вид всички ще страдат, но някои по-малко.

Коментар

• Много илюзии има тук . Спадът го чакайте да започне 2024 и то 5-10% годишно , преди да се ускори . До тогава ще според мен ще има спад в броя на сделките и отпадане на свръхнадценките , които са по различни причини раздути и стигат до 30-40% на места .

Коментар

Стига си спамил брЯ човек, как не ти омръзна като счупен грамофон, едно и също, баси форума баси чудото.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Рецесията не е подходящо време за покупка с кредит. Но е уникална възможност за готов кеш, поне някои във форума не го крият. Разбира се изборът няма да е голям, но няма пълно щастие. Така, че хайде да не се правят всички на невинни и да си признаят, че дебнат следващата криза да купят под пазарни цени.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

И майка ти няма да ти помогне ,това дето си публикувал е с данни от Септември,когато ЕЦБ вдигна лихвите за първи път след като ги върна от нулата .
                          Месец по късно движенията нагоре са налице.

https://www.capital.bg/biznes/finans...reditirane_se/

Коментар

• Вечна рента
                            Тя представлява облигация с фиксиран вечен доход, без погашение на главницата. Вечни ренти се емитират само от солидни банки или от някои правителства.
                            https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8kot6j&f1=1
                            локейшън локейшън локейшън

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                              Кви 50% падане? Аз с оглед ситуацията и всичко,...един майстор ти иска 100 лв на час някъде...предвиждам 50% ъп. И то за 2-3 години напред само.
                              Ей, не разбрахте че имотите стават недостъпни и подаръци само в чувала на дедо Коледа...
                              Сайтовете са пълни с промота на ламинати с 30,40 надолу,и не само ,и други материали ....

Коментар

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-padat-1445414

Лихвите по кредитите ПАДАТ, а тези по ипотеките достигат нови рекордно ниски стойности за септември.
                                Майко майко майко...
                                И майка ти няма да ти помогне ,това дето си публикувал е с данни от Септември,когато ЕЦБ вдигна лихвите за първи път след като ги върна от нулата .
                                Месец по късно движенията нагоре са налице.

https://www.capital.bg/biznes/finans...reditirane_se/
                                Last edited by nkavrakov1982; 30.10.2022, 12:03.

Коментар

Working...
                                X