Момчета, а гледате ли зеленото ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнение
Не е. Следя от чисто любопитство пазара в локация, която ми е интересна. Няма спад.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Не е хубаво да се лъже.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Така е, но големите въпроси са два:
1. Как да натрупаме кеш 2. Как да го съхраним от инфлацията докато дойде подходящото време за покупка. Та с 2 думи ще се възползват хората , които имат отговори на горните 2 въпроса. Който няма кеш или достъп до кредит няма какво да го мисли- нито ще спечели, нито ще загуби. Най- губещи ще са хората имащи кеш но пропуснали възможността да купят активи( без значение дали имоти, акции и т.н.) поради страх от общата несигурност по време на рецесия
Аз имам заделен кеш, който няма как да инвестирам в бизнеса си и сън не ме лови.
Веднъж вече съм изгарял и не ми се повтаря.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Аха, добре. Не ме интересуват лихвите, нямам кредити. Гледам ви сеира.
Колко е срива за октомври при цените?
Коментар
-
Мен ми е любопитно само защо Кавръчето не побърза с продажбата на наследствения имот, след като вещае такива резки спадове. Знае, че тухлата ще поевтинява, идват кризи, бомби, лихви и митични същества, а стои и стиска. Не е ли същото като през 2017г., само че този път е от другата страна на барикадата?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Така е, но големите въпроси са два:
1. Как да натрупаме кеш 2. Как да го съхраним от инфлацията докато дойде подходящото време за покупка. Та с 2 думи ще се възползват хората , които имат отговори на горните 2 въпроса. Който няма кеш или достъп до кредит няма какво да го мисли- нито ще спечели, нито ще загуби. Най- губещи ще са хората имащи кеш но пропуснали възможността да купят активи( без значение дали имоти, акции и т.н.) поради страх от общата несигурност по време на рецесия
Коментар
-
Аха, добре. Не ме интересуват лихвите, нямам кредити. Гледам ви сеира.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Рецесията не е подходящо време за покупка с кредит. Но е уникална възможност за готов кеш, поне някои във форума не го крият. Разбира се изборът няма да е голям, но няма пълно щастие. Така, че хайде да не се правят всички на невинни и да си признаят, че дебнат следващата криза да купят под пазарни цени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
И майка ти няма да ти помогне ,това дето си публикувал е с данни от Септември,когато ЕЦБ вдигна лихвите за първи път след като ги върна от нулата .
Месец по късно движенията нагоре са налице.
https://www.capital.bg/biznes/finans...reditirane_se/
- 2 Харесвания
Коментар
-
Вечна рента
Тя представлява облигация с фиксиран вечен доход, без погашение на главницата. Вечни ренти се емитират само от солидни банки или от някои правителства.
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=8kot6j&f1=1
локейшън локейшън локейшън
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеКви 50% падане? Аз с оглед ситуацията и всичко,...един майстор ти иска 100 лв на час някъде...предвиждам 50% ъп. И то за 2-3 години напред само.
Ей, не разбрахте че имотите стават недостъпни и подаръци само в чувала на дедо Коледа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Meandmyself Разгледай мнениеhttps://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-padat-1445414
Лихвите по кредитите ПАДАТ, а тези по ипотеките достигат нови рекордно ниски стойности за септември.
Майко майко майко...
Месец по късно движенията нагоре са налице.
https://www.capital.bg/biznes/finans...reditirane_se/Last edited by nkavrakov1982; 30.10.2022, 12:03.
Коментар
Коментар