Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Както е тръгнало, по Черковна незастроено ще остане само на самия мост над релсите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Я кажи колко е наема на 50-100г селска къща?
Точно кръгла НУЛА. И 100% данък да сложиш все нула лева ще прибере държавата.
Аз искам да си плащат 10% данък за предполагаемите доходи, както искат 10% от фирмите данък предварително на база оборот от миналата година.
Какъв е проблема да си живееш САМ в къща (или кооперация). Трябва да се облагат повече тези които НЕ ЖИВЕЯТ ТАМ, не им е основно жилище. С него те могат и правят бизнес и не плащат нищо за това поне 90%. Аз НИКОГА НЕ СЪМ ПЛАЩАЛ данък за наемите които съм прибирал и прибирам. Моите родители също. И не смятам че е правилно
П.П. Ако решиш да си изриеш поста, пиши и аз да изтрия моя.
- 1 like
Коментар
-
Както е тръгнало, по Черковна незастроено ще остане само на самия мост над релсите.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнениеЗабравих да ви кажа, че парцела на Мадрид и Черковна на ъгъла се продава или е продаден / не разбрах кое от двете/ за 3500000 €. Не помня и кой освен мен се интересуваше от него
Сега съм се огледала в един парцел в Изток, но само като строеж ,не като парцел.
- 1 like
Коментар
-
След като печелиш от битиконе, не виждам логика да затваряш няколко чанти с пари в тухла, която ти създава само разходи.Last edited by better; 06.11.2022, 11:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
100м2 за 150к в бял квартал, отчитайки останалите ви очаквания, са цени 2016-2017. Закъсняхте с МНОГО години. Имате нереалистични очаквания.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Тези новите може пък да ги пусна за под наем, може пък и да ги продам после, знае ли се.
П.С не се притеснявай в твоите локации нямам интерес.Не ме притеснява да купуваш и по моите локации ,дори ако мога ще помогна
- 1 like
Коментар
-
Тези новите може пък да ги пусна за под наем, може пък и да ги продам после, знае ли се.
П.С не се притеснявай в твоите локации нямам интерес.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Ама, човече, ти не отдаваш под наем защо ти е да купуваш още апартаменти ? Предполагаш ,че след един спад ще има нови върхове за да продадеш по-скъпо или не дай боже, искаш само да притежаваш без да печелиш от това. Наистина не разбирам защо искаш да купуваш още имоти.
П.С не се притеснявай в твоите локации нямам интерес.Last edited by better; 06.11.2022, 11:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ами кво да се готвят като през 2013 та да ги схрускааааамммм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чудех се аз, защо дават фиксирана за 5 год. на 2.99%
а то защото чакат догодина лихвата да е 5%
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
чудех се аз, защо дават фиксирана за 5 год. на 2.99%
а то защото чакат догодина лихвата да е 5%
Коментар
Коментар