Първоначално изпратено от Bad_Bear
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
София 9.45 - 37 287 обяви продава
Да сме обективни има намаление спрямо онзи ден. Друг въпрос е дали се чистят некоректни обяви, дали се купуват имотите и така. Да предположим, че има купувачи с по-глеми възможности от тези на повишителите в темата, които захлупват в реалността
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
И какво ще ядат в детската в родния град? В София ако има безработица, смятай извън нея как ще е. Бъркате положението с това преди 15 години. Тогава цените на имотЯта бяха надути до безобразие, но на хранителните стоки се търпяха. Можеше човек да преживее и с малко.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
То полюцията не е като секса.
Мислях, че това с успокояването на пазара на имоти е малко преувеличено, но май ще взема да повярвам - от месец продавам тристаен в Красно село, вече е на 180к (-10%) и няма интерес. А е съвсем прилично жилище след освежителен ремонт.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениевидяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро
Мислях, че това с успокояването на пазара на имоти е малко преувеличено, но май ще взема да повярвам - от месец продавам тристаен в Красно село, вече е на 180к (-10%) и няма интерес. А е съвсем прилично жилище след освежителен ремонт.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...vuzmojno_li_e/
Недвижим имот на себестойност - възможно ли е Арх. Вержиния Николова, управител на KONSTRUKTIVE
Програма за инвестиране в строителството, с която можете да инвестирате като строителен предприемач или да придобиете жилище на цена близка до себестойност.
В изброените райони търсенето е минимално и това ще е основен проблем пред програмата. ("Левски" е сложна конгломерация, а в "Дружба" тече строителство като на Национален обект..., не е ясно кой ще купува толкова масово и да конкурираш построеното и строящо се в последен етап - ще бъде невъзможно, поне в близките 50-80 години - лично мнение, разбира се)...
Идеята може да е добра, но не се различава от купуване " на зелено", а тя, сама по себе си трудно се гарантира. Ако все пак се случи, хората в съседство ще бъдат с доста интересен произход.
Възможно е да греша, разбира се.
Коментар
� -
https://www.capital.bg/biznes/imoti/...vuzmojno_li_e/
Недвижим имот на себестойност - възможно ли е Арх. Вержиния Николова, управител на KONSTRUKTIVE
Програма за инвестиране в строителството, с която можете да инвестирате като строителен предприемач или да придобиете жилище на цена близка до себестойност.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнение
аз видях оферта на 1 700 000 (милион и седемстотин хиляди) евро за 180 кв.м на шпакловка и замаска .. но не вярвам да се реализира сделка и на 1 десета от цената
ето ви нещо на близка до действителната стойност на панела в надежда
https://sales.bcpea.org/properties/49273
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Модерен европейски град тази кочина? София БЕШЕ приличен град, с всяка изминала година се приближава до Кабул и Катманду, не и до Европейски град. Масовото строителство на сгради, опасни за обитаване поради ниското си качество и струпването на бедни маси в тези кутийки е преход към гетото, не към модерния град. Да живееш в подобни квартали е чист мазохизъм, не знам как изобщо уважаващ себе си човек би купил имот на подобно място.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениевидяхме оферта за панелен тристаен за 400 000 евро
ето ви нещо на близка до действителната стойност на панела в надежда
https://sales.bcpea.org/properties/49273
действителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
� -
Не знам мамин Кольо, що не купи там навремето, като не му стигаха парите за хубав имот у красните поля. Пак щеше да е наблизо.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Прави ми впечатление, че където мине метро и има свободни парцели, става мегаполис. Ти си видял Дружба 2, че изобщо не е това което беше. По съшия начин се удивлявам с Овча Купел. Прехода от соц столица към модерен европейски град върви с пълна сила. Време е да дойде и сериозен кмет, който да се заеме с неуредиците по инфраструктурата и цените на имотите ще излетят още по-нагоре.
Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Не съм си прибирал наема от един магазинер в Овча купел 2 от два месеца, сега ще му напомня!
- 1 like
Коментар
� -
Прави ми впечатление, че където мине метро и има свободни парцели, става мегаполис. Ти си видял Дружба 2, че изобщо не е това което беше. По съшия начин се удивлявам с Овча Купел. Прехода от соц столица към модерен европейски град върви с пълна сила. Време е да дойде и сериозен кмет, който да се заеме с неуредиците по инфраструктурата и цените на имотите ще излетят още по-нагоре.
Приятелчета от различни фирми ми разказват, как още повече нарастват чужденците от западна Европа, които бачкат у нас. Тези които се позаседят повечко, толкова свикват със свободията у нас, че даже не им се връща. Не искам да влизам в сценарии как от запад се местят насам, че ще ме набедят за краен оптимист...но миграцията не е вече само от нас на запад, а и обратно
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Писах вече - видимо намаление от 31.12.2023. макар вече да не е точно трудно за прогнозиране като се има предвид какво следва с лихвите
Коментар
�
Коментар