Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е помним как Ратко пишеше любовни писма на Баце.
Не съм против различните хора,явно Ратко не се привлича от жени,факт но и той е част от процеса дето описа
да не те е накарала майка ти да напазаруваш след работапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКо става бе другари? 1100 евро готов, обзаведен на ливади?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65581277273807
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Тц, не позна .
Днес цената е Средна цена на кв.м: 1882 euro.
Което е по-малко от пика който съм записал , но е най-високото от Септември насам....Обаче разликите са в рамките на брокерската грешка :-)21.7.2022 1910
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеСпоред проф. Красимир Петров, всеки имотен балон се създава по един и същ начин, като гостът посочва за основен фактор ниските лихви от страна на централните банки през последните години, които рефлектираха и като ниски лихви по ипотечните кредити.
А добър ден.
„Сега е възможно най-лошият и най-рисков момент да се правят покупки на жилища. тази година цените ще паднат с 5-10%, а до 3 години, цените биха спаднали с 20-40%“, посочи експертът.
Тук е в грешка, само за първата седмица цените са - 5-10%, на офертна, при реалните сделки - не се знае.
Днес цената е Средна цена на кв.м: 1882 euro.
Което е по-малко от пика който съм записал , но е най-високото от Септември насам....Обаче разликите са в рамките на брокерската грешка :-)21.7.2022 1910
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrCurious Разгледай мнение
Пак ли този шушляк дето от 8 години разправя как балона е пред спукване.
Колко ли хора е подвел..
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Краси е машина! Просто светът, в който живеем се изп.д.р.сти с това печатане и улесняване и затова все още голяма част от публиката взима него и сходно мислещите за 'мезе'.
Не съм против различните хора,явно Ратко не се привлича от жени,факт но и той е част от процеса дето описа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sssaaa Разгледай мнениеСлед това всичко си става по-старо му - измислят нови кризи, печатат, раздават и така до следващия път, когато Баланса няма да е 9трл, а 18трл до 5г и в това съм абсолютно сигурен.
Обаче, често живота е нелогичен и несправедлив, особено когато само един държи сиренето и ножа.
Най-вероятно, за съжаление, подчертаното ще стане, иначе ще е като 1929 год.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://euronewsbulgaria.com/news/84...omika-06012023
Проф. Красимир Петров: Раздухме имотен балон - жилищата са трикратно надценени | Е-кономика, 06.01.2023
Колко ли хора е подвел..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zalmoxis Разгледай мнение
Не си ли слушал краси професорчето? той мисли че жилищата са трикратно надценени, да. Тука във форума е на "особена почит".
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на особена почит е и то без никакви кавички и в двата лагера
в наемателския - по очевидни причини
но и в повишителския ...по същите причини
а пазара е трикратно надценен поне откакто съм го чул, чел за първи път
как така седи все на това ниво, не знам
Коментар
-
Ей го и тоз, -50%? Защо? Нали има инфлация, защо сваля и то с 50%?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...66367412571149
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Хахаха, че това е страхотно увеличение, приятелюТози парцел е за строеж на къща , я му прочети параметрите. Колко да струва според теб и колко ще ти излезе една къща построена на него ?! Искрено ме развесели с този пример да си призная
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКой каза, че парцелите били по 1500 евра и няма да има прИмоциЙ и при тях?
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...63705882027828Този парцел е за строеж на къща , я му прочети параметрите. Колко да струва според теб и колко ще ти излезе една къща построена на него ?! Искрено ме развесели с този пример да си призная
- 1 like
Коментар
Коментар