Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Не обичам да давам такива съвети ама защо не се замислиш / не веднага / за ваканционен имот. ? Мисля, че ще има големи отстъпки там
Иначе харесвам кораловите рифове и топла вода ми трябват.... един познат си купи имение в Тайланд миналата година. Аз съм много далеч от финансовите му възможности , но мога от първа ръка да проуча как се случват нещата ако реша да взимам морски имот на добро по моите разбирания място....
Коментар
-
Купуват панелките ,приятелю. Надявам се вече да са спрели, но можеха и го правеха. Не забравяй ,че примерно 2018 -19 г. една двустайна панелка струваше 60-70000 €. Взимаха заеми и купуваха. Наши приятели тогава си продадоха панелната двустайка за 65000 €, точно на някаква касиерка и шофьор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеOĸoлo 5%- 7% oт xopaтa в Coфия пoлyчaвaт зaплaти нaд 7 000 - 8 000 лeвa
https://money.bg/economics/okolo-5-7...-000-leva.html
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Само малко, извинявай ама много кеш се събра :-(
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Никой не те кара, тук обсъждаме инвестицията в имоти. Изводът е, че не си струва. За живеене изобщо не говорим. Хубаво е човек да има жилище!
За мен обаче си струва защото целта ми е да покрива инфлацията..... нищо повече.... Поне за момента това се случва и съм доволен :-)
Коментар
-
Hong Kong Luxury Home on the Peak Sold at $17 Million Loss
https://www.bloomberg.com/news/artic...premium-europe
Коментар
-
Ееее, аз накриво, ти на кестерме хахаха Сега ще се "цакаме ли "
Коментар
-
Ливадите , къде другаде . То в София има ли друго място с толкова високи цени :-) Бетерчо няма как да продам имот с наемател чужденец на каквато и да било цена....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
И аз качих снимка на нотариалния. Вече дали е само един, можеш да гадаеш.
Аз поне не съм видял какво си качвал. Не искам и да го виждам. Останалото което си споделил ми е достатъчно да си направя извод . Няма нужда нищо да ми доказваш..... Квото си взел или не си е за теб :-)
- 1 like
Коментар
-
Сигурно, добре, че няма да ми се наложи да проверявам дали е така.... А аз съм много по-ларж от нея ще давам по 60% от исканите цени :-)
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Става така, че нуждата от жилищна площ намалява с постоянен темп, докато наличието на такава се увеличава със същия темп. Следователно ефектът е не X2,а X4.
Кой какво и колко ще купува ще има пряка зависимост от горното - на всяко ново семейство ще има готови средно по 4 празни апартамента.
Има семейства с деца и тези деца ще купят един ден освободените апартаменти и ще си ги ремонтират.
- 1 like
Коментар
-
Тежи, докато си живееш в нея, тръгнеш ли разкешваш става, леле какоооо... и идва кака Дъри с половин пачка. КУ щеш.
- 1 like
Коментар
-
Хаххаах, как бе мила Дъри? С 1500 лв как може да си купи имот от 80 кв за 300 000 лв? Големи фантазьори сте тука.
Коментар
-
Бетерчо, не си наясно за пореден път :-). Мой имот който давам под наем брокери искаха да го купуват за техен клиент...преди няколко месеца само. Звъняха няколко пъти и позна по 3000.... Друг апарт който също е под наем сега имам списък от 5 съседи които искат да го купят...когато ако реша.
Номчето беше решил да продава преди година и една агенция му даваше ВЕДНАГА 10% под исканата от него цена....
Само как си праскаш цифрите и отстъпките....много си забавен :-) Тулата си тежи на мястото.... не е вакуум не се заблуждавай :-)
Коментар
Коментар