IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Не само, че почивам, но се и забавлявам с вас!
    Няма нищо лошо в това да св забавляваш, стига да си плащаш редовно и навреме наема.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

А, ти, що не почиваш?
      Не само, че почивам, но се и забавлявам с вас!

Коментар

Вие тримата, поне по празниците не почивате ли? Или не сте трима, а един?
        Ние си защитаваме милионни инвестиции, въпроса е защо ти, що не почиваш?
        Last edited by Bailor; 24.12.2022, 23:25.

Коментар

Само български , си мечтаят за дисконти в европейска столица
          Вие тримата, поне по празниците не почивате ли? Или не сте трима, а един?

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Видях какво се случва в Азия. В Сайгон цена на м2 средно 4000$.
            В Бангкок 5000$. В Малайзия 5500$. В Сингапур 8000$.
            Само български , си мечтаят за дисконти в европейска столица
            Last edited by X_Y; 24.12.2022, 23:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Парите не ги харча за парвенющина и живеене, сичко оди у тула.
              Там е мястото на парите, там те правят свободен. Това е истинският Дядо Коледа!

Коментар

Относно имотите, как стигна до този извод?
                Видях какво се случва в Азия. В Сайгон цена на м2 средно 4000$.
                В Бангкок 5000$. В Малайзия 5500$. В Сингапур 8000$.
                Last edited by ВълчоМечков; 24.12.2022, 23:03.

Коментар

Ти от толкова бизнеси, кога ти остава време да пишеш по форумите и кога успяваш си харчиш парите? Освен тук и в бгмама, къде другаде каза, че заработваш?
                  Служителите им се плаща, за да блъскат къртовски рутинна работа. Аз предишните 10 години съм развил бизнеса от нулата с много лишения и безсънни нощи. Сега мога да си позволя да побарвам по 2-3 часа на ден, да спя до обед, да цъкам форуми - и после прибирам печалбата, която е плод на логистиката и инерцията, която съм изградил до момента Личи си, че и ти не ги разбираш тия неща.

Парите не ги харча за парвенющина и живеене, сичко оди у тула.
                  Last edited by ivanvg93; 24.12.2022, 23:00.

Коментар

Да живее България! Остров на стабилността с най-ниските лихви в Европа! Хейтърите да завиждат и да вещаят погром. Но българщината и златният български лев са по-силни от злобата!
                    Ти от толкова бизнеси, кога ти остава време да пишеш по форумите и кога успяваш си харчиш парите? Освен тук и в бгмама, къде другаде каза, че заработваш?

Коментар

Привет и светли празници. Днес сутринта кацнахме на летището в София. Напазарувахме и спретнахме една спокойна Бъдни вечер. Относно имотите: Лоши новини нося за понижителите. 2023-та- пак повишения.
                      Относно имотите, как стигна до този извод?

Коментар

Привет и светли празници. Днес сутринта кацнахме на летището в София. Напазарувахме и спретнахме една спокойна Бъдни вечер. Относно имотите: Лоши новини нося за понижителите. 2023-та- пак повишения.
                        Добре дошъл и весели празници!! Интригуващо е името на новото гадже на Килиян Мбапе, може да го научиш на сайта уеб кафе.

Коментар

• Привет и светли празници. Днес сутринта кацнахме на летището в София. Напазарувахме и спретнахме една спокойна Бъдни вечер. Относно имотите: Лоши новини нося за понижителите. 2023-та- пак повишения.

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Я дай пеша да видим,ако тръгна от нас спокоен ход за има няма 40-50 мин съм на Шератон,а ти докато дойдеш от Редута пеша ще трябва да изпия поне 3 кафета с мадамите докато те чака м.
                            Сердика център се казва защото е център по смисъла на думата център като място за търговски дейности а не център с географския смисъл на думата ,абе и аз пих една две ракии ама моята е май по хубава от твоята
                            Ти забравяш, че ни гони топките, като малък и ти знам блока в трета част. На абсолютно еднакво разстояние е Шератон от твоя блок и от моята къща, 3,7км. ако не вярваш, ловя бас! Мисля, че вече сме писали по въпроса, но ти продължаваш със свободното творчество..аз знам, че за 30мин. съм до СУ, а колко още до Шератон, не съм изчислявал,но може да направим такъв експеримент и на Шератон да пием по кафе, примерно на 28.12

ПП Ти колко швейцарски часовници примерно имаш, аз имам DARWIL и RADO.
                            Last edited by Bailor; 24.12.2022, 22:29.

Коментар

Аз не виждам нищо от терасата си, щото съм на ет.1, но от по-горните тераси на комшии се виждат прекрасно златните кубета. Все пак са в края на ул. Оборище, която не е от най-дългите и започва след края на Редута. В стария форум имаше един Явчо от кв. Стрелбище с аватар на бултериер и почти толкова умен. С него спечелих облог, че от моя дом с автомобил , мога да стигна за по-малко от 5 минути до храм св. Ал. Невски. Стигнах за 4,27 минути и после се почна, ама било неделя, ама това, онова.....тогава МОЛ-а Сердика-център, въобще не съществуваше, но сега, дори в неделя дали ще успея и за 10м.?

ПП. Задача за домашно по Коледа на Кавръка. Що ли са кръстили МОЛ-а Сердика -център, да не би да е защото е близо до Редута?

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
                              Я дай пеша да видим,ако тръгна от нас спокоен ход за има няма 40-50 мин съм на Шератон,а ти докато дойдеш от Редута пеша ще трябва да изпия поне 3 кафета с мадамите докато те чака м.
                              Сердика център се казва защото е център по смисъла на думата център като място за търговски дейности а не център с географския смисъл на думата ,абе и аз пих една две ракии ама моята е май по хубава от твоята

Коментар

Да живее България! Остров на стабилността с най-ниските лихви в Европа! Хейтърите да завиждат и да вещаят погром. Но българщината и златният български лев са по-силни от злобата!
                                Навремето българският златен лев, българската индустрия и въобще Българщината са били подкрепяни от родолюбиви българи-предприемачи, а сега всичко българско се оплюва чуждопоклонници.

Все пак, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НА ТЯХ!
                                Last edited by X_Y; 24.12.2022, 23:05.

Коментар

Working...
                                X