Първоначално изпратено от Traicho_80
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
А, ти, що не почиваш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Вие тримата, поне по празниците не почивате ли? Или не сте трима, а един?Last edited by Bailor; 24.12.2022, 23:25.
Коментар
-
Само български , си мечтаят за дисконти в европейска столица
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Видях какво се случва в Азия. В Сайгон цена на м2 средно 4000$.
В Бангкок 5000$. В Малайзия 5500$. В Сингапур 8000$.Last edited by X_Y; 24.12.2022, 23:13.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Парите не ги харча за парвенющина и живеене, сичко оди у тула.
- 1 like
Коментар
-
Относно имотите, как стигна до този извод?
В Бангкок 5000$. В Малайзия 5500$. В Сингапур 8000$.Last edited by ВълчоМечков; 24.12.2022, 23:03.
- 1 like
Коментар
-
Ти от толкова бизнеси, кога ти остава време да пишеш по форумите и кога успяваш си харчиш парите? Освен тук и в бгмама, къде другаде каза, че заработваш?
Парите не ги харча за парвенющина и живеене, сичко оди у тула.Last edited by ivanvg93; 24.12.2022, 23:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеДа живее България! Остров на стабилността с най-ниските лихви в Европа! Хейтърите да завиждат и да вещаят погром. Но българщината и златният български лев са по-силни от злобата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеПривет и светли празници. Днес сутринта кацнахме на летището в София. Напазарувахме и спретнахме една спокойна Бъдни вечер. Относно имотите: Лоши новини нося за понижителите. 2023-та- пак повишения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнениеПривет и светли празници. Днес сутринта кацнахме на летището в София. Напазарувахме и спретнахме една спокойна Бъдни вечер. Относно имотите: Лоши новини нося за понижителите. 2023-та- пак повишения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Я дай пеша да видим,ако тръгна от нас спокоен ход за има няма 40-50 мин съм на Шератон,а ти докато дойдеш от Редута пеша ще трябва да изпия поне 3 кафета с мадамите докато те чака м.
Сердика център се казва защото е център по смисъла на думата център като място за търговски дейности а не център с географския смисъл на думата ,абе и аз пих една две ракии ама моята е май по хубава от твоята
ПП Ти колко швейцарски часовници примерно имаш, аз имам DARWIL и RADO.Last edited by Bailor; 24.12.2022, 22:29.
Коментар
-
Аз не виждам нищо от терасата си, щото съм на ет.1, но от по-горните тераси на комшии се виждат прекрасно златните кубета. Все пак са в края на ул. Оборище, която не е от най-дългите и започва след края на Редута. В стария форум имаше един Явчо от кв. Стрелбище с аватар на бултериер и почти толкова умен. С него спечелих облог, че от моя дом с автомобил , мога да стигна за по-малко от 5 минути до храм св. Ал. Невски. Стигнах за 4,27 минути и после се почна, ама било неделя, ама това, онова.....тогава МОЛ-а Сердика-център, въобще не съществуваше, но сега, дори в неделя дали ще успея и за 10м.?
ПП. Задача за домашно по Коледа на Кавръка. Що ли са кръстили МОЛ-а Сердика -център, да не би да е защото е близо до Редута?
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Сердика център се казва защото е център по смисъла на думата център като място за търговски дейности а не център с географския смисъл на думата ,абе и аз пих една две ракии ама моята е май по хубава от твоята
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеДа живее България! Остров на стабилността с най-ниските лихви в Европа! Хейтърите да завиждат и да вещаят погром. Но българщината и златният български лев са по-силни от злобата!
Все пак, ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ И НА ТЯХ!Last edited by X_Y; 24.12.2022, 23:05.
- 1 like
Коментар
Коментар