натискай лордче, че тия двамата, накавръка и бъртрам ще вземат да бутнат цените
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Щом свързваш дилинга с чейнджовете страшно обучение са ти направили.
Разбира се, че има професии брокер и дилър, само че това са точно професии, а не специални квалификации. И тези хора работят с компютър и телефон, не с физически пари. В дилинг звена на банки, в инвестиционни посредници и някои други места.
В чейнджовете работят касиери. Макар че някъде може да ги наричат с други имена за благозвучие. Както секретарките вече са офис мениджъри. Те работят с физически пари и затова им трябва и да знаят някои (повечето) защитни елементи на валутите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Айде бе, не са...ти нали си специалист по всичко, сигурно имаш такава тапия.., сигурно няма и такива професии..в чейнджа кой те обслужва, нима това е обикновен касиер? не бяха на това мнение тези дето ни обучаваха на 20-те броя защити само на ". гущерите". Също за брокерски стратегии при бичи и мечи пазар на дадена акция, за видовете опции и прочее...
Разбира се, че има професии брокер и дилър, само че това са точно професии, а не специални квалификации. И тези хора работят с компютър и телефон, не с физически пари. В дилинг звена на банки, в инвестиционни посредници и някои други места.
В чейнджовете работят касиери. Макар че някъде може да ги наричат с други имена за благозвучие. Както секретарките вече са офис мениджъри. Те работят с физически пари и затова им трябва и да знаят някои (повечето) защитни елементи на валутите.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
https://www.investor.bg/a/113-analiz...mments-listing
Захлаждане на жилищния пазар ЧАСТ 2,ра ха ха ха ха ...
Това захлаждане ,замръзване ще станв като серията дързост и красота,или на сезони ще го докарат
...тук вече с влак не става - чакаме самолетатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
FOMOто е страшно. Само върнете две години назад, или дори в края на пандемията, когато имаше известно ослушване накъде ще поемат цените, що специалисти се изказаха и след това две поредни години на рекорди то какви. Има локации с 50%+ за 24 месеца. Какви депозити, какви земи, който имал пари да играе се е наиграл и вече продал. Оттук пътят е само надолу при инфлация и лихви, но 15% означава да се върнем на цените от тази пролет... Лесно се качват с много, трудно спадат дори с малко, де да беше така с някои части на тялото.
Захлаждане на жилищния пазар ЧАСТ 2,ра ха ха ха ха ...
Това захлаждане ,замръзване ще станв като серията дързост и красота,или на сезони ще го докарат
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/113-analiz...mments-listing
Еха това захлаждане на пазара явно боли вече ,чак и втора част са написали ха ха
Коментар
-
Същото се отнася и за дилър на валута или брокер на ценни книжа. Не се хващам за думите, а говоря по същество. Това не са някакви специални квалификации и никоя нормална институция не издава диплома или сертификат за брокер/дилър.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДа уточня дилър на валута и брокер на ценни книжа. Не знам защо се хващате за думите и си правите вятър на устите, а не се ЗАСРАМИТЕ, че никога нищо не познавате като посоки на цените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеДа уточня дилър на валута и брокер на ценни книжа. Не знам защо се хващате за думите и си правите вятър на устите, а не се ЗАСРАМИТЕ, че никога нищо не познавате като посоки на цените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Никоя сериозна образователна или надзорна институция в света не издава тапия за дилър на ценни книжа. Просто не е някаква квалификация. Но пък не пречи някой да е направил някакви измислени курсове и да раздава тапии.
Коментар
-
За родата на всички тези 40 000. Ако по оптимистичен сценарий, демографията обърне, поне 100 000 бертрамовци и още толкова кавръци, буквално ще се избият за жилища по големите 6 града в страната.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ами, имам я да, в нея пише, че съм дилър и брокер на ЦК. От 1993г., когато ти не си и сънувал, че съществуват ценни книжа. Ако искаш ще ти пратя тапията за проверка за автентичност. Тогава още бяха актуални Хранков и Lex с едно яко червено ланборгини на Пиротска.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Визирам нещо съвсем друго, но няма да уча специалисти като вас. Просто не ми слагайте думи в устата, че рекламирам депозит еле пък и конкретна банка. Ти си този с тапията за 'дилър' няма да те уча.
Лека нощ
- 1 like
Коментар
-
Е, къде са тези 6+ %, да не визираш земеделската земя? Или фирмите за бързи кредити. Ти притежаваш ли такава?
Лека нощ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
като казвам ливхи да съм казал депозит еле пък да рекламирам някоя банка?
има и законни начини за 'лихварство', което обаче носи значително по-голяма доходност от депозитите към настоящите нива.
не ми се влиза в подробности, но към текущия момент 6+% годишна доходност се постига при много ниски нива на риск - като казвам ниски значи ниски.
ако имаш Х пари заделени за покупка на НИ и при текущи цени може да получиш макс 3% доходност от наем ако случайно скочиш в НИ, но в същото време имаш възможност за 6+% доходност от капитала при стагниращ пазар с елементи на пречупване....и доста възможно спад с повече от 10-15 процента за идните 1-2-3 години... не мисля, че инфлацията при олиото и кашкавала в лидл са реперите по които трябва да взимаш инвестиционни решения... капиталът ти се увеличава с 6%, таргетираните имоти падат с 5-15% на година... 2-3 години мизерия и взимаш целевия имот като ти остават свободен капитал.
успех с инвестициите
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар