Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеВие, с ония варненския, сте опредeлено олигофрени...
Когато не се договорят условия по договор, предпочитам да запазя имиджа си и да работя коректно с другата страна. Не сме постигнали условие по определени параметри и толкоз. Върнах им депозита и следващите перонци се качиха днес. Какво толкова се учудваш...?!?
Чак па и "разбирачи" станaхте на сделки...
Парите идват впоследствие...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Схемаджия, и то голем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Реалните доктори си стоят по медицинските форуми.
Тоя е уонаби фелшер, с глава пълна с тухли, щом по-цял ден кисне във форум за имоти.
Не виждам нищо лошо в това, че го влекат имотите, ама щом тухлите са смисъла на живота му, защо се преструва на доктор и заема мястото на други хора, които наистина искат да бъдат лекари...
Горките му пациенти, докато ги "лекува " сигурно пак си мисли за тухли...Но аз не съм за това високо ниво. Бива ли така, Прости?
Там и от имоти, и от медицина разбират, и от гримове, и от джуки...също като теб. Ще им дам идея ако разрешиш как да се сдобият с имоти. По твоя модел. Може ли?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Вие, с ония варненския, сте опредeлено олигофрени...
Когато не се договорят условия по договор, предпочитам да запазя имиджа си и да работя коректно с другата страна. Не сме постигнали условие по определени параметри и толкоз. Върнах им депозита и следващите перонци се качиха днес. Какво толкова се учудваш...?!?
Чак па и "разбирачи" станaхте на сделки...
Парите идват впоследствие...
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Нещо съвсем се оплете... Върнал си депозит, че купувача нямало как да се справят със срока за плащане? Никой не връща депозит при положение, че отсрещната страна е в издънка. Кьорав карти не играе.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Реалните доктори си стоят по медицинските форуми.
Тоя е уонаби фелшер, с глава пълна с тухли, щом по-цял ден кисне във форум за имоти.
Не виждам нищо лошо в това, че го влекат имотите, ама щом тухлите са смисъла на живота му, защо се преструва на доктор и заема мястото на други хора, които наистина искат да бъдат лекари...
Горките му пациенти, докато ги "лекува " сигурно пак си мисли за тухли...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнениеКое не рабра, бре?! Казах следното: Отказах им сделка, тъй като не могат да се справят в срок с плащането!
Документите са ми перфектни, ама влакогонци като теб нямат кинти и не могат да се справят с плащанията...
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Байно, къФ ти е проблема на теб? Що е тая злоба?
Нали ти казах (показах) какво имам? Ако наистина си доктор, Бог да пази, никой да не попада в ръчичките ти......
Горките му пациенти, докато ги "лекува " сигурно пак си мисли за тухли...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ама, на Трайо-чантаджията, такава ли му била схемата? Продава наследство и купува ново....падна ми в очите това момче...Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Бетерчо къ йе авата ? Пак по кръчми кесиш...., но признавам, че за коня не познах излезе гоУема работа.... мърда и не старее :-)
Това е индикация за невероватното количество кеш дето се търкаля по тая земя .... има за всякакви щуротии....
Чудя се ако земе да земе да стане некъв дребен гърч във виртуалното пространство / не го прогнозирам или очаквам и не става въпрос само за коне а за всички чудесии с 22К ЕУР гарантирани/ какво ще се случи с реалните неща и цените им / не само имоти/.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Не съм програмист , а келнер при това пред пенсия , а последните 6 месеца съм нещо като учител за частни уроци на чавето. Не съм се чувал с познатите ми в САП и не знам как е там, но във ВМ знам.... чудят се сега колко бонус ще им дадат....на тези дето останаха след двете вълни. Разбира се изпитват и съжаление, че не ги отнесоха защото пакетите за освобождаване при някои бяха доста тула....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеАве кво става? По скъпите ресторанти няма никой, днес бяхме сами. Автосалоните за добър ден свалят 70 палки от новите коли.
Май дойде време да се връщат онези 80 млрд кредити.....
Това е индикация за невероватното количество кеш дето се търкаля по тая земя .... има за всякакви щуротии....
Чудя се ако земе да земе да стане некъв дребен гърч във виртуалното пространство / не го прогнозирам или очаквам и не става въпрос само за коне а за всички чудесии с 22К ЕУР гарантирани/ какво ще се случи с реалните неща и цените им / не само имоти/.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Байно, къФ ти е проблема на теб? Що е тая злоба?
Нали ти казах (показах) какво имам? Ако наистина си доктор, бог да пази, никой да не попада в ръчичките ти......Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение
Пре тебе какво става, хванаха ли те съкращенията в САП? Чух, че изгонили 30% и сега наемали на по-ниска заплата. Вярно ли е или са само слухове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Требва още някой голям играч да купи за 10 млрд долара коне, за Владиславово - 30 кв м в стар панел. Далавера ще е. За 3К€ метъра не мисля че ще успее с тази крупна сума биткоини.и то ако цените останат такива...но имам чувството че 3К€ може да стане във Владиславово точно. Тогава драмата ще е голяма.
Нали ти казах (показах) какво имам? Ако наистина си доктор, бог да пази, никой да не попада в ръчичките ти......Last edited by better; 26.11.2024, 19:22.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар