IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Разсмя ме. Успелите хора мислим сходно, затова така изглежда. Ние сме каймака на обществото, феодалите на новото време, интелектуалният елит. Купуваме деЦки, за да има за всеки квартирант по нещо.
    Феодализма замина преди векове - това сте вие, реликви С бълнувания.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Купили по 10 и непродали нито един.
      Много ясно, иначе "бялата мафия" какво ще си прави парите!

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Графиките са от днес, когато имаме 2К по-малко обяви за София, ака намалено предлагане. След празниците ще е още по-интересно.
        Обявите не са намалели. Ще го разбереш след 1-2 седмици.
        Друг е въпроса, че освен строителите друг няма и няма да има мотивация да продава скоро.
        Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.01.2023, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков

Той познава материята, но е объркал темата. Не разбирам само защо след като го упътихме към правилната за него тема, все още виси тук и раздава мъдрост.
          В тая тема се стигна дотам, че индивиди с 0 бр. собствени имоти или такива които са придобили имот чрез наследство или дарение са седнали да раздават акъл на хората купили по над 10 имота.
          Купили по 10 и непродали нито един.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков

е, то за това не е толкова да се досети човек.
            Интерсното е защо когато човек пише нещо без да го адресира към конкретен участник в темата, модитата го припознавт като заяждане? Заяждане с кого? Или вече щом някой се припознае в нещо и сигнализира заяждане, веднага да следва изтриване на коментар?
            Защо се правите на невинна девица? Едва ли има друг участник, господин Ратен може би Ви е конкурент от време на време, който толкова често да се държи невъзпитано, понякога и грубо. И да заемате позата "защо аз" е просто нелепо. Не може да се води цивилизована дискусия, ако се намесите и сваляте нивото постоянно.

Коментар

• Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение

Войната си тече. Кога ще свърши не се знае. Ирак-Иран беше 8 години. Например и тази ако е 5-10 години и някой да си прави сметки на 2рата година, че ще прави нещо си някъде са си фантазии. Да вземе да си прави сметки, как ще строй сгради из Москва(ако руснаците паднат) или какво да строй из Вашингтон(ако войната стигне до там...)То Илон като стигне до Марс видите ли ще тръгнат всички фирми да строят на Марс и тук майстори няма да има ха-ха-ха )) и цените ще са 1 милилон Евро на 1 м2 мазилка така че бързайте да си направите мазилката сега и да си купите сега апартамента, че след някоя година нема да има
              Нито войната ще стигне до столиците, нито ще свърши скоро. Но се съгласете, че българи няма да участват във възстановяването на който и да е.

Коментар

• Как ли са се чувствали хората от преди новата ера, когато годините са отивали към нула.
                Сега изглежда скоро предстои ново зануляване на календара. Ай да видим. ЧНГ

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Бързам те успокоя, че вълчо е вечен. Веднага ще се появи с нов ник или може да пише направо от твоя акаунт (мисля, че няма му е за първи път).
                  Разсмя ме. Успелите хора мислим сходно, затова така изглежда. Ние сме каймака на обществото, феодалите на новото време, интелектуалният елит. Купуваме деЦки, за да има за всеки квартирант по нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение

Същото важи за Вашия коментар. Нима ще изоставят Лвов, Одеса, Киев? Тези 10 месеца нищо ли не научихте?
                    Войната си тече. Кога ще свърши не се знае. Ирак-Иран беше 8 години. Например и тази ако е 5-10 години и някой да си прави сметки на 2рата година, че ще прави нещо си някъде са си фантазии. Да вземе да си прави сметки, как ще строй сгради из Москва(ако руснаците паднат) или какво да строй из Вашингтон(ако войната стигне до там...)То Илон като стигне до Марс видите ли ще тръгнат всички фирми да строят на Марс и тук майстори няма да има ха-ха-ха )) и цените ще са 1 милилон Евро на 1 м2 мазилка така че бързайте да си направите мазилката сега и да си купите сега апартамента, че след някоя година нема да има

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Аз не пиша за децки, но и мен ме трият
                      преценили са, че не познаваш материята, по която пишеш
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

ами на всяко споменаване на децка и се активират
                        Аз не пиша за децки, но и мен ме трият

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Ти да не си екстрасенс, че да знаеш кой как и къде живее?
                          Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.

​​​​​​p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!
                          ами на всяко споменаване на децка и се активират
                          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

винаги съм знаел, че модеряаторите са квартиранти и обитатели на децки
                            но не разбирам, защо толко се напрягат
                            Ти да не си екстрасенс, че да знаеш кой как и къде живее?
                            Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.

​​​​​​p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Ей за тва те трият.

Здраве и късмет през новата 2023г
                              винаги съм знаел, че модераторите са квартиранти и обитатели на децки
                              но не разбирам, защо толко се напрягат
                              Last edited by ratten; 01.01.2023, 20:14.
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение

Все още съм в хотела. Според мен не заслужава 5*. Не съм нервен, но ме дразни модератора дето избирателно трие само мои коментари.

Лошото е, че няма сняг в Банско и се чудя къде да се разхождаме. Утре може би ще се упътиме към Тасос или Амулиани.

===2029===

Поне за имоти не се нервирам, за разлика от доста квартиранти и обитатели на деЦки.
                                Понякога покрай твоите коментари се трият и моите, но не е без причина! Доста неприятно кълнеш модераторите!

Коментар

Working...
                                X