Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Купили по 10 и непродали нито един.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Графиките са от днес, когато имаме 2К по-малко обяви за София, ака намалено предлагане. След празниците ще е още по-интересно.
Друг е въпроса, че освен строителите друг няма и няма да има мотивация да продава скоро.Last edited by pesimist4o na kvadrat; 01.01.2023, 22:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Той познава материята, но е объркал темата. Не разбирам само защо след като го упътихме към правилната за него тема, все още виси тук и раздава мъдрост.
В тая тема се стигна дотам, че индивиди с 0 бр. собствени имоти или такива които са придобили имот чрез наследство или дарение са седнали да раздават акъл на хората купили по над 10 имота.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков
е, то за това не е толкова да се досети човек.
Интерсното е защо когато човек пише нещо без да го адресира към конкретен участник в темата, модитата го припознавт като заяждане? Заяждане с кого? Или вече щом някой се припознае в нещо и сигнализира заяждане, веднага да следва изтриване на коментар?
Коментар
-
Първоначално изпратено от baba_meca Разгледай мнение
Войната си тече. Кога ще свърши не се знае. Ирак-Иран беше 8 години. Например и тази ако е 5-10 години и някой да си прави сметки на 2рата година, че ще прави нещо си някъде са си фантазии. Да вземе да си прави сметки, как ще строй сгради из Москва(ако руснаците паднат) или какво да строй из Вашингтон(ако войната стигне до там...)То Илон като стигне до Марс видите ли ще тръгнат всички фирми да строят на Марс и тук майстори няма да има ха-ха-ха )) и цените ще са 1 милилон Евро на 1 м2 мазилка така че бързайте да си направите мазилката сега и да си купите сега апартамента, че след някоя година нема да има
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Бързам те успокоя, че вълчо е вечен. Веднага ще се появи с нов ник или може да пише направо от твоя акаунт (мисля, че няма му е за първи път).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Същото важи за Вашия коментар. Нима ще изоставят Лвов, Одеса, Киев? Тези 10 месеца нищо ли не научихте?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз не пиша за децки, но и мен ме триятпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ами на всяко споменаване на децка и се активират
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти да не си екстрасенс, че да знаеш кой как и къде живее?
Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.
p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
винаги съм знаел, че модеряаторите са квартиранти и обитатели на децки
но не разбирам, защо толко се напрягат
Аз бих трил доста по-радикално, че повечето коментари са си чисто заяждане, обиди, хвалби, разтягане на локуми и нищо по темата.
p.s Този коментар е пример за по-горе описаното от мен, даже ми идва сам да си го изтрия!
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ей за тва те трият.
Здраве и късмет през новата 2023г
но не разбирам, защо толко се напрягатLast edited by ratten; 01.01.2023, 20:14.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Все още съм в хотела. Според мен не заслужава 5*. Не съм нервен, но ме дразни модератора дето избирателно трие само мои коментари.
Лошото е, че няма сняг в Банско и се чудя къде да се разхождаме. Утре може би ще се упътиме към Тасос или Амулиани.
===2029===
Поне за имоти не се нервирам, за разлика от доста квартиранти и обитатели на деЦки.
Коментар
Коментар