Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
При тая цена на пелетите, ще ти е по-евтино да грееш на ток бойлера. Същото и за парното, ако нямаш пари за термопомпа, с ел. котле ще ти е по-евтино даже, и няма да се занимаваш с доставки, зареждане, чистене, простотии.
Иначе имам и четири климатика, та догодина може и да се преориентирам само на отопление с климатици,ама така или иначе лятото купих по-евтини пелети, та тази зима ще се грея с тях.Last edited by mirodes; 15.02.2023, 23:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Само смотаняк може да си представи подобно нещо. В старата къща с две преходни стаи отоплението е без водна риза и се отоплява с пелетна печка. Долу в приземния има кухня, стая-бивше мазе и санитарни възли, които се сгряват на ток за отрицателно време, щото зидания камък от 1940г. държи температура слабо повлиявана от външни условия. Никъде няма изградена инсталация с радиатори, за разлико от новата ми къща в същия двор с въздушна термопомпа от мицубиши.
Наистина велик инвеститор.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ моята къща имам локално парно на пелети. И това парно е свързано с бойлер като зимата постоянно имам топла вода.
И фактът,че някой, който се отоплява с парно на пелети,не го е свързал с бойлер показва или, че този човек няма акъл в главата или много по-вероятно лъже, че се отоплява с пелети.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ моята къща имам локално парно на пелети. И това парно е свързано с бойлер като зимата постоянно имам топла вода.
И фактът,че някой, който се отоплява с парно на пелети,не го е свързал с бойлер показва или, че този човек няма акъл в главата или много по-вероятно лъже, че се отоплява с пелети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а защо не я прати на квартира, да си слугуват хазяите
а ти да си рахат и зиме и лете
- 1 like
Коментар
-
В моята къща имам локално парно на пелети. И това парно е свързано с бойлер като зимата постоянно имам топла вода.
Коментар
-
Мани, че ще си шорам, ама при нея има централно парно и топла вода, а аз съм на пелети и бойлер на ток и то не в цялата къща.
а ти да си рахат и зиме и летеLast edited by ratten; 16.02.2023, 00:19.препоръка е
Коментар
-
Хем ме е блокирал този индивид, хем не му излизам от излиянията, явно е бил влюбен в мен, но щом, аз не съм откликнал на чувствата му, веднага с жестоките мерки е решил да се разправи с бедния лорд.
само едни наеми и имоти те интересуватпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
оправихте го викаш по партийна линия
па питай го как е с акциите към момента
според мен е спихнал протрейла с едно 50%
а лордчето възпитава ландлордка
иначе колко му е да я прати на каартира и да си шора на терасата в апартамента
Коментар
-
иначе колко му е да я прати на каартира и да си шора на терасата в апартамента
- 1 like
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Същият. Височки са му да, живее под наем в Бад Хомбург. Идвал е във Вазов. Навремето правителството на Станишев му скъса нервите покрай концесията на варненското летище - искаха му рушвети разни мижитурки. Бащата и бай Станиш помогнаха.
па питай го, как е с акциите към момента
иначе колко му е да я прати на каартира и да си шора на терасата в апартаментаLast edited by ratten; 15.02.2023, 22:46.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
а дъщеря му да дели панелката (дадена от великия лорд) с квартирантка, да не изгуби 200 лева
Коментар
-
този ли? черния куфат
https://hicomm.bg/novini/haost-na-le...te-kufari.html
и той ли следи обявите и са му високи цените
Коментар
Коментар