If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ко стаа коУеги ?
Минвам само набързо да ви питам принтера ще го пускат ли другата седмица или това било за новата печатница, че старата ВЕЧЕ не смогва с капацитета ? :-)
Иначе гледам по статистиката у нас цените са в центъра ама леко все нагоре от него...и последните неколко седмици не са изключение.... Ма тва при реална инфлация 20-30% имотите ако растат с по 5-10% на година си е чист спад....
2,3 процента от домакинствата живеят в жилище с ипотечен кредит и 2,4 процента живеят в жилище под наем.
Т.е на практика има минимално търсене на жилища от хора, които искат да живеят в тях.При огромният брой необитаеми жилища това означава, че масово се набиват пари в тухли и бетон.Което е показател за балон.
Цигани са си от НАП, преди 2 години ми звъняха за наложени платежи от еконт за смешната сума от около 2000 лева за годината. Та трябваше да си вадя разпечатка от еконт че съм дал около 5 хиляди като наложен платеж( тоест 3 хиляди повече отколкото съм получил) Иначе искаха да ме изкарат търговец по подразбиране. Сума ти майки, които са си продавали бебешки обувки и дрешки които са малки на децата бяха пропищели от нападжиите. Същевременно за Делян Пеевски, който едната година декларира стар опел и12 000 влог в банка, а на другата година стотици милиони от продажба на дялове в Булгартабак, или за Слави Трифонов, който не си е подал данъчна декларация въпреки, че беше задължен като председател на партия няма проблем.
Затова вече хората продават с банкови преводи без наложени платежи
Вчера си попълвах данъчната декларация чрез ПИК и ми излезе съобщение, с което НАП ме подсещат, че имали данни за получени порични преводи от наложен платеж. Оказа се, че през 2022 бях продавал разни ненужни вещи през ОЛХ и от Еконт са предали данни на НАП за паричния превод (сумите са символични).
Цигани са си от НАП, преди 2 години ми звъняха за наложени платежи от еконт за смешната сума от около 2000 лева за годината. Та трябваше да си вадя разпечатка от еконт че съм дал около 5 хиляди като наложен платеж( тоест 3 хиляди повече отколкото съм получил) Иначе искаха да ме изкарат търговец по подразбиране. Сума ти майки, които са си продавали бебешки обувки и дрешки които са малки на децата бяха пропищели от нападжиите. Същевременно за Делян Пеевски, който едната година декларира стар опел и12 000 влог в банка, а на другата година стотици милиони от продажба на дялове в Булгартабак, или за Слави Трифонов, който не си е подал данъчна декларация въпреки, че беше задължен като председател на партия няма проблем.
те имат данните по ЕГН кой какво е декларирал та и да си направят справка и засечка не е нужно да съобщава ако всичко е наред.
виж ако по егн се водиш при тях на минимална без други доходи или трайно безработен, а имаш в гърция имот с данъчна оценка 200+К ще ти позвънят да ти пуснат една ревизия като физическо лице.
тук една стреличка към отдаващите под наем
преди време мой познат бра големи ядове след проблем с наемател
онзи написал как колко плащал на ръка (след като се беше изнесъл и имаха спор за сметките)
и НАП-а само това чака - какви имоти имаш, а други отдаваш ли и тн. я една ревизия като частно лице и тн.
та не е само гърцията възможност да ви се натресат.
Вчера си попълвах данъчната декларация чрез ПИК и ми излезе съобщение, с което НАП ме подсещат, че имали данни за получени порични преводи от наложен платеж. Оказа се, че през 2022 бях продавал разни ненужни вещи през ОЛХ и от Еконт са предали данни на НАП за паричния превод (сумите са символични).
Коментар