Първоначално изпратено от ВълчоМечков
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
БНП Париба бяха с ААА рейтинг, явно не вървят добре нещата.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
АА рейтинг и над 3% чиста доходност това е ,Френските Алпи са си френски Алпи..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРатко ако иска да ми прати ЕИК на фирмата дето строи като ида в Понеделника на работа да я проверим хубаво и да му кажа какво да очаква, ако иска де да види колко съм пич,разбира се конфиденциалността му е гарантирана,аз не съм Вълчо Мечков
Дюри и Купата: "купувай кольо!"
кольо: "Вие ли щяе ми говорите бе брокери?" Сега сме в балон. Кои сте вие? Аз съм с диплома от УНСС икономист най-личен."
2022ра
кольо (от деЦката): "Сори, сори извинявай, урок за цял живот"
Поука: Урока верно си е за цял живот, но остава ненаучен, а дипломата си стои все така в шкафчето на ъловата в деЦката.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеРатко ако иска да ми прати ЕИК на фирмата дето строи като ида в Понеделника на работа да я проверим хубаво и да му кажа какво да очаква, ако иска де да види колко съм пич,разбира се конфиденциалността му е гарантирана,аз не съм Вълчо Мечковпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Мечков, до оня ден вие тухло-спестителите разправяхте наляво-надясно смешката, че банките уж били благотворителни дружества и щели да ви дават вечно кредити без пари...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
работата на банките всъщност е да дават високи лихви на мързеливия, често откраднат кеш
за да може вложителите да имат повече време за прогнози
почват да се спрягат и други имена на банки и в понеделник
ако няма неочаквана банкова ваканция, в петък ще четем новини
песимисчо от четвъртъка обсажда апартамента на любимия таен инвеститор
с 2 кутии от обуща, от които стърчат ластици и бандероли...
Нещо си нервничък ми се струва,а ?
Моя залог е до края на 2023 година ,може и есента още
Коментар
-
Пак се радваш на неща които ще ти навредят на плановете, освен ако не държиш кеша в буркани. кАжи ся за Франция, че ми станА интересно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.investor.bg/a/539-banki-...mments-listing
Най големия фалит на банка от 2008 година е ФАКТ !
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/539-banki-...mments-listing
Най големия фалит на банка от 2008 година е ФАКТ !
Коментар
-
Да бе. Те чекат надуване на лихвите по депозитите. А кой ще плаща лихвите по тия депозити? Вижда се, че кредити не се търсят. Заформя се се МЯУ при кеша. Америка поведе хорото. Догодина и тук.
Аз мисля, че банките са благотворителни дружества и въпреки, че са претъккани с кеш, ще събират още и ще плащат по-високи лихви на депозантите без да има на кой да раздават кредити. Мдааа, баш така ще се случи.
До всички понижители, искам още днеска вдигате телефона и почвате по азбучен ред да се обаждате на всички брокери и ги молите да ви намерят я гараж, я дупка в земята, каквото и да е само по бързо да мине сделката и му дайте на брокера 2-3% отгоре че е спасил...
- 1 like
Коментар
-
Да бе. Те чекат надуване на лихвите по депозитите. А кой ще плаща лихвите по тия депозити? Вижда се, че кредити не се търсят. Заформя се се МЯУ при кеша. Америка поведе хорото. Догодина и тук.
Аз мисля, че банките са благотворителни дружества и въпреки, че са претъккани с кеш, ще събират още и ще плащат по-високи лихви на депозантите без да има на кой да раздават кредити. Мдааа, баш така ще се случи.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Аз мисля, че банките са благотворителни дружества и въпреки, че са претъккани с кеш, ще събират още и ще плащат по-високи лихви на депозантите без да има на кой да раздават кредити. Мдааа, баш така ще се случи.
за да може вложителите да имат повече време за прогнози
почват да се спрягат и други имена на банки и в понеделник
ако няма неочаквана банкова ваканция, в петък ще четем новини
песимисчо от четвъртъка обсажда апартамента на любимия таен инвеститор
с 2 кутии от обуща, от които стърчат ластици и бандероли...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
голям...ама плосък, е казал народа
те и до сега някои квартиранти си мислят, че сме в огромен балон
а то какво се оказа, имотиту кретат след инфлацията
кеша е цар, спестителите са сиви кардинали, които ще управляват в сянка по квартири и децки стаи
Аз мисля, че банките са благотворителни дружества и въпреки, че са претъккани с кеш, ще събират още и ще плащат по-високи лихви на депозантите без да има на кой да раздават кредити. Мдааа, баш така ще се случи.Last edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 11:26.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар