Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
вероятно и е дал съвет да не се блъска с лакти с паникьосаното стадо и да отложи покупката, за да може да ползва 40% дискаунт.
тя мъдро го е изслушала и ....е купила
Относно банките и проблемите. Винаги,когато банките са имали ликвидни проблеми - сектор НИ е бил под натиск. Лихвената политика на ФЕД и ЕЦБ закономерно бута натам нещата.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
А какви са?Да не би да са обитаеми?
А и такива случаи са редки, щото основната част от емигрантите са извън София.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Някой си живее в чужбина (заминали заедно с децата) държат 3бр апартаменти та като се върнат и децата са порастнали да има жилище за тях и за децата по едно. Питам аз тези апартаменти необитаеми ли са?
А и такива случаи са редки, щото основната част от емигрантите са извън София.
Коментар
-
Ами данните ги има в сайта на НСИ.Всеки може сам да провери .Щом една трета от жилищата са необитаеми, става въпрос за огромен балон.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВълчоМечков Разгледай мнение
Това е копирана мисъл на кольо от 2017та.
- 1 like
Коментар
-
Аз винаги съм бил привърженик, че камъкът си тежи на мястото и от България по-хубаво няма.След 10-15 години и доходите в България ще поизравнят западноевропейските,така че още по-добър ще стане живота в България.
Но за мен при тоя демографски срив и този строителен бум има надут огромен балон при цените на имотите .Ето в София от 2006г насам населението се е увеличило с 20 хиляди, а броят жилища с 215 хиляди. Не балон, ами направо дирижабъл е надут.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнениеТик так тик так
В Америка ще пускат принтера пак
Пуф паф пуф паф
Влака си върви , шумата гърми
в децката се шуми
пп.
Весело звучиш. Вероятно любимия инвеститор е взел кутиите от обувки от които се показват ластици и бандероли (според ратко).Last edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 15:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Миро, радвам се че племенника ти е добре.
Съвсем наскоро ти писах, че мястото в което живее сестра ти не става и затва цените са толкова ниски. Без да съм стъпвал в Щатите съм наясно, че там е ок само в НАЙ-СКЪПИТЕ места квартали. Ти ми обясняваше как мъжа и бил полицай и всичко е шес.... Ами не е....
Моят племеник ходи всяка година във Вегас за месец по работа и какви случки е имал с Латиноски банди не е за приказване във форум.... Последният път отиде на тройно по-скъп хотел, за да е по-далеч от зоната....
На Щатите много се кефя на -правосъдната система с натрупвания на наказанието, но очевидно и това не стига...При все че 1-2% от населението е перманентно в затвора... И за другите неща си прав затва хора като сегадо праят пачката в Щатите ама за пенсия гледат Кан и София
Доходите в България НИКОГА няма да минат средноевропейските, но ще ги наближим и ще надминем дългово закъсали държави...временно...докато и ние не закъсаме дългово. Проблема на доходите е че те вървят заедно с цените....не само на имотите а на всичко и най вече на услугитеи монополните неща като ток, вода и т.н.... където сме изостанали много, но така ще бъде за макс ще 5-6 години и после и тук ще има сметки за ток и вода мерени в стотин евро....
Но за мен при тоя демографски срив и този строителен бум има надут огромен балон при цените на имотите .Ето в София от 2006г насам населението се е увеличило с 20 хиляди, а броят жилища с 215 хиляди. Не балон, ами направо дирижабъл е надут.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сестра ми живее в САЩ. Онзи ден някакъв педофил се е опитал да отвлече племенника,докато е чакал на автобусната спирка.За късмет момчето е успяло да избяга.Да не мислиш, че им е най -голямата мечта да живеят в САЩ?Само че заплатите са несравними.
Та ОСНОВНАТА причина за емиграцията са по-ниските доходи. В последните години емигрират основно цигани, щото доходите се увеличават. Та като стигнем доходите на Западна Европа -до 15 години и емиграцията ще спре.
Съвсем наскоро ти писах, че мястото в което живее сестра ти не става и затва цените са толкова ниски. Без да съм стъпвал в Щатите съм наясно, че там е ок само в НАЙ-СКЪПИТЕ места квартали. Ти ми обясняваше как мъжа и бил полицай и всичко е шес.... Ами не е....
Моят племеник ходи всяка година във Вегас за месец по работа и какви случки е имал с Латиноски банди не е за приказване във форум.... Последният път отиде на тройно по-скъп хотел, за да е по-далеч от зоната....
На Щатите много се кефя на -правосъдната система с натрупвания на наказанието, но очевидно и това не стига...При все че 1-2% от населението е перманентно в затвора... И за другите неща си прав затва хора като сегадо праят пачката в Щатите ама за пенсия гледат Кан и София
Доходите в България НИКОГА няма да минат средноевропейските, но ще ги наближим и ще надминем дългово закъсали държави...временно...докато и ние не закъсаме дългово. Проблема на доходите е че те вървят заедно с цените....не само на имотите а на всичко и най вече на услугитеи монополните неща като ток, вода и т.н.... където сме изостанали много, но така ще бъде за макс ще 5-6 години и после и тук ще има сметки за ток и вода мерени в стотин евро....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Това беше опция но в крайна сметка може и да избера третия така държавен вариант
За откраднатите пари, чрез измама на фирма как да е, но ако откраднеш и държавно жилище в което няма да студуват и гладуват нуждаещи се семейства с деца, тогава проклети да сте и ти и този който те уреди до девето коляно. Някое лайно на държавна копанка като трайчо-зайчо ще ти вземе парите за да си докарате болести.Last edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 15:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеит рубриката, днес там, утре тука
Централната банка на Турция принуждава кредиторите да свалят лихвите по заемитеLast edited by ВълчоМечков; 11.03.2023, 15:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Истината е ,че ме е яд за Ники. Не се сърдя как се отнасяше с мен ,защото съм изяла много обиди и закани от него, но съжалявам ,че не ни послуша тогава. Днес, се надявам да е избрал правилно решение ама като знам какви са френските кметове / ако правилно съм разбрала какво е направил / не съм спокойна отново. Не пожелавам да го разбере по лошия начин, разбира се. Защо всички мислят за фалита на Леман, нали те бяха четвъртата или пета инвестиционна банка която фалира тогава или бъркам ?
Коментар
Коментар