IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахахаха, понижительете цял уикенд не спряха да се радват на краша на SVB, а пък то ги спасиха точно като ПИБ.
    Имотя остава непоклатим
    интересно с колко ше вдигне лихвите федя тоя път
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
      В САЩ спасиха на 100% 2 банки. Корупция от най-високо ниво. Беше редно поне 10% 20% подстрижка да направят. А те смятат да направят парите налични още днес в пълен размер. Пък вие чакайте да паднат имотите.
      Хахахаха, понижительете цял уикенд не спряха да се радват на краша на SVB, а пък то ги спасиха точно като ПИБ.
      Имотя остава непоклатим

Коментар

• Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение

Отиди и си го оправи! Брокерчетата не разбират и още се изживяват като последна инстанция. Свикнаха на силен пазар. Ако искаш, пусни ми го да хвърля поглед..
        Пуснах то го във вайбър
        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• В САЩ спасиха на 100% 2 банки. Корупция от най-високо ниво. Беше редно поне 10% 20% подстрижка да направят. А те смятат да направят парите налични още днес в пълен размер. Пък вие чакайте да паднат имотите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Браво! Поздравления, Никол.
            А, и аз чекам да оправят едно къще на морето. Преустроено но без план и скица. Едва ли ще го оправят.
            Отиди и си го оправи! Брокерчетата не разбират и още се изживяват като последна инстанция. Свикнаха на силен пазар. Ако искаш, пусни ми го да хвърля поглед..

Коментар

Навсякъде! Изгавриха се с лихвите рано-рано!. Крети да се стяга в кръста и да лъска тоалетните, друг избор няма.То и в София не е приказка, но винаги се намира и нещо добро. Сдобих се с един 3-стаен на Кьошетата и едно малко на Алабин.И чакам няколко читави тук-таме. Брокерчетата пускат всякакви абсурди, с искови молби, възбранени или преустроени , но без одобрени архитектурни проекти. Забавлявам се !
              Браво! Поздравления, Никол.
              А, и аз чекам да оправят едно къще на морето. Преустроено но без план и скица. Едва ли ще го оправят.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Привет, Никол!
                Аз мислех че е в Германия, затова го питам. Не се заяждам, забравил съм къде последно се пресели.
                Само при кафявите ли (квартали с кафяви) падат цените или навсякъде в Германия? Май навсякъде. Бързо се обаждайте на Кретенчо, изпусна 650К евра от хана. Брей, брей...ми то сега и за 6 хиляди не може да го лъзне. А имаше клиники, център на медицината около Оснабрюк.
                Навсякъде! Изгавриха се с лихвите рано-рано!. Крети да се стяга в кръста и да лъска тоалетните, друг избор няма.То и в София не е приказка, но винаги се намира и нещо добро. Сдобих се с един 3-стаен на Кьошетата и едно малко на Алабин.И чакам няколко читави тук-таме. Брокерчетата пускат всякакви абсурди, с искови молби, възбранени или преустроени , но без одобрени архитектурни проекти. Забавлявам се !

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Имаше нов профил, ама и той изчезна.
                  В социала дали има и включен интернет ?!
                  Трябва да има сигурно лимитиран по трафик и страни и затва Берти тук ни обясняваше колко Крети бил напреднал.... За момент си помислих, че е вдигнал стаите от 12 на 13 евро на нощувка и забогатял....
                  с новия беше още по-фрустриран
                  изгърме за 1 ден
                  Last edited by X_Y; 13.03.2023, 10:33.
                  препоръка е

Коментар

Трябва да има сигурно лимитиран по трафик и страни и затва Берти тук ни обясняваше колко Крети бил напреднал.... За момент си помислих, че е вдигнал стаите от 12 на 13 евро на нощувка и забогатял....
                    По-важно е дали е успял да преметне банката пак с некоя схема за ипотеката. Щото лимитирания нет трафик няма да му помогне. А цената май и да я свали на 11€ пак греда...спаха един американски професор и още двама-трима, умреха от студ и повече не повториха.
                    А той мъчеше и сучеше да докаже 8К€ или 9К€ бяха годишен доход.
                    Last edited by bulgarian lev; 13.03.2023, 00:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

кратунчо трябва вече да е издал хана на банката
                      и да живее разточително някъде на субсидиран наем

Коментар

Привет! Джонката да си каже. Ако е в немско, има шанс да се сдобие с приличен имот на добра цена. Миналата година, точно първата половина на март ми изтече спекулативния срок на едната къща в ДЕ. Бум от огледи, но в края на март немските банки вдигнаха лихвите по ипотечните кредити. Хичи не чакаха ЕЦБ, ефективната лихва скочи над 4%. Добре, че се появи едно индийче -мераклия, с безобразен английски, оскъден немски, но продадохме без да свалим и евро от цената. Гледам сега конкуренцията от подобни имоти , жалка картинка. Свалят цени здраво, но купувачи няма.
                        Привет, Никол!
                        Аз мислех че е в Германия, затова го питам. Не се заяждам, забравил съм къде последно се пресели.
                        Само при кафявите ли (квартали с кафяви) падат цените или навсякъде в Германия? Май навсякъде. Бързо се обаждайте на Кретенчо, изпусна 650К евра от хана. Брей, брей...ми то сега и за 6 хиляди не може да го лъзне. А имаше клиники, център на медицината около Оснабрюк.

Коментар

Е как да се живее в Германия ?! Плащаш си съвестно наема / 50% наематели и 80-90% в големите градове/ и се гърбиш до 70 години за пенсия и после Херц ли беше не помня... Крети ги разбираше :-) После всички роднини от женски пол ги пращаш на Коледни партита да зарадват коледарите Афгани на качествените тротоари....:-)
                          Не си точен в коментара. Бивш финансов министър Харц, а от там идва и Харц 4. Държавата им плаща да правят дупка на дивана, плащат им наемите, за да кротуват.Още малко парички за папане, храносмилателна и отделителна система активни, другото като мисловна дейност-0.

Коментар

Е то нали нямало кой вече да купува.... Всички ще имат по 5 апарта наследствени и край няма повече да има покупки...
                            Друг е въпроса че който ги няма тези 5 наследствени апарта ще му се наложи да плаща як наем за 1 от тях....
                            Аз въпреки че в момента почивам със сигурност ще взема още нещо имотно. Не знам какво ще бъде - може би дори нещо по морето , но трябва да е около Дури и първа линия иначе не , може да е свръхлукс в некоя нова сграда като Артекс в Лозенец ако го построят, може да е етаж от инвеститора или пък в полите на Витоша / четох че почнали канализация на Драгалевци да правят....
                            Не знам наистина какво ще е...освен, че ще е аз да го ползвам евентуално като децата поотраснат....сега почивка обаче....:-)
                            И аз съм на същото мнение. Къще по морето вероятно, но ще се захлупва нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Охо, оправени тротоари викаш. Оправени, щото инвеститорът ти е бил принуден да оправи мизериите, иначе нямало да му купите боклуците. Гледай на 200 метра от вас на какво прилича:

https://www.google.com/maps/@42.6652...7i16384!8i8192

улица, тротоар, градинка, ограда, осветление, училище, поликлиника - всичко построено през ГАДНИЯ СОЦ. А сега - заприличало на КОЧИНА и СМЕТИЩЕ, но нали сте Демокрация, простено ви е.
                              Ще го повторя. Всичко може да лъсне с да речем двойни данъци към общината / актуализация и съответно за разрешителните особено за новите строежи в нови зони.
                              Аз съм ЗА,
                              Има и 1 голям проблем - ком строителството не е планирало броят автомобили добре . Огромна част от проблемите са в тази посока - паркират се по тротоари и градинки с всички последици от това. Нужни са пак данъци за коли, паркоместа и изграждане на ПЛАТЕНИ общински паркинги, а който паркира по тротоари яки глоби.... Ама общинарите ги е шубе....избори....
                              Сегашното ново има достатъчно паркоместа и гаражи , но това не може да компенсира старите пропуски....

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Добре бе, що тогава даже афганистанците бягат с 200 от България и искат в Германия? Наистина нямате идея как се живее в гореспоменатите държави.
                                Афганистанците бягат към Германия заради социалките, диспората и гостоприемното общество. И ти много добре го знаеш.
                                В България даже ромите са под пълен контрол, нещо като резерват дефакто но целия запад ни завижда за послушното ромско общество.
                                Last edited by X_Y; 13.03.2023, 10:30.

Коментар

Working...
                                X