Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнениеВ САЩ спасиха на 100% 2 банки. Корупция от най-високо ниво. Беше редно поне 10% 20% подстрижка да направят. А те смятат да направят парите налични още днес в пълен размер. Пък вие чакайте да паднат имотите.
Имотя остава непоклатим
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от никол Разгледай мнение
Отиди и си го оправи! Брокерчетата не разбират и още се изживяват като последна инстанция. Свикнаха на силен пазар. Ако искаш, пусни ми го да хвърля поглед..Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Браво! Поздравления, Никол.
А, и аз чекам да оправят едно къще на морето. Преустроено но без план и скица. Едва ли ще го оправят.
- 1 like
Коментар
-
Навсякъде! Изгавриха се с лихвите рано-рано!. Крети да се стяга в кръста и да лъска тоалетните, друг избор няма.То и в София не е приказка, но винаги се намира и нещо добро. Сдобих се с един 3-стаен на Кьошетата и едно малко на Алабин.И чакам няколко читави тук-таме. Брокерчетата пускат всякакви абсурди, с искови молби, възбранени или преустроени , но без одобрени архитектурни проекти. Забавлявам се !
А, и аз чекам да оправят едно къще на морето. Преустроено но без план и скица. Едва ли ще го оправят.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Привет, Никол!
Аз мислех че е в Германия, затова го питам. Не се заяждам, забравил съм къде последно се пресели.
Само при кафявите ли (квартали с кафяви) падат цените или навсякъде в Германия? Май навсякъде. Бързо се обаждайте на Кретенчо, изпусна 650К евра от хана. Брей, брей...ми то сега и за 6 хиляди не може да го лъзне. А имаше клиники, център на медицината около Оснабрюк.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Имаше нов профил, ама и той изчезна.
В социала дали има и включен интернет ?!
Трябва да има сигурно лимитиран по трафик и страни и затва Берти тук ни обясняваше колко Крети бил напреднал.... За момент си помислих, че е вдигнал стаите от 12 на 13 евро на нощувка и забогатял....
изгърме за 1 ден
Last edited by X_Y; 13.03.2023, 10:33.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Имаше нов профил, ама и той изчезна.
Трябва да има сигурно лимитиран по трафик и страни и затва Берти тук ни обясняваше колко Крети бил напреднал.... За момент си помислих, че е вдигнал стаите от 12 на 13 евро на нощувка и забогатял....
А той мъчеше и сучеше да докаже 8К€ или 9К€ бяха годишен доход.Last edited by bulgarian lev; 13.03.2023, 00:34.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
кратунчо трябва вече да е издал хана на банката
и да живее разточително някъде на субсидиран наем
- 1 like
Коментар
-
Привет! Джонката да си каже. Ако е в немско, има шанс да се сдобие с приличен имот на добра цена. Миналата година, точно първата половина на март ми изтече спекулативния срок на едната къща в ДЕ. Бум от огледи, но в края на март немските банки вдигнаха лихвите по ипотечните кредити. Хичи не чакаха ЕЦБ, ефективната лихва скочи над 4%. Добре, че се появи едно индийче -мераклия, с безобразен английски, оскъден немски, но продадохме без да свалим и евро от цената. Гледам сега конкуренцията от подобни имоти , жалка картинка. Свалят цени здраво, но купувачи няма.
Аз мислех че е в Германия, затова го питам. Не се заяждам, забравил съм къде последно се пресели.
Само при кафявите ли (квартали с кафяви) падат цените или навсякъде в Германия? Май навсякъде. Бързо се обаждайте на Кретенчо, изпусна 650К евра от хана. Брей, брей...ми то сега и за 6 хиляди не може да го лъзне. А имаше клиники, център на медицината около Оснабрюк.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Е как да се живее в Германия ?! Плащаш си съвестно наема / 50% наематели и 80-90% в големите градове/ и се гърбиш до 70 години за пенсия и после Херц ли беше не помня... Крети ги разбираше :-) После всички роднини от женски пол ги пращаш на Коледни партита да зарадват коледарите Афгани на качествените тротоари....:-)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е то нали нямало кой вече да купува.... Всички ще имат по 5 апарта наследствени и край няма повече да има покупки...
Друг е въпроса че който ги няма тези 5 наследствени апарта ще му се наложи да плаща як наем за 1 от тях....
Аз въпреки че в момента почивам със сигурност ще взема още нещо имотно. Не знам какво ще бъде - може би дори нещо по морето , но трябва да е около Дури и първа линия иначе не , може да е свръхлукс в некоя нова сграда като Артекс в Лозенец ако го построят, може да е етаж от инвеститора или пък в полите на Витоша / четох че почнали канализация на Драгалевци да правят....
Не знам наистина какво ще е...освен, че ще е аз да го ползвам евентуално като децата поотраснат....сега почивка обаче....:-)Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Охо, оправени тротоари викаш. Оправени, щото инвеститорът ти е бил принуден да оправи мизериите, иначе нямало да му купите боклуците. Гледай на 200 метра от вас на какво прилича:
https://www.google.com/maps/@42.6652...7i16384!8i8192
улица, тротоар, градинка, ограда, осветление, училище, поликлиника - всичко построено през ГАДНИЯ СОЦ. А сега - заприличало на КОЧИНА и СМЕТИЩЕ, но нали сте Демокрация, простено ви е.
Аз съм ЗА,
Има и 1 голям проблем - ком строителството не е планирало броят автомобили добре . Огромна част от проблемите са в тази посока - паркират се по тротоари и градинки с всички последици от това. Нужни са пак данъци за коли, паркоместа и изграждане на ПЛАТЕНИ общински паркинги, а който паркира по тротоари яки глоби.... Ама общинарите ги е шубе....избори....
Сегашното ново има достатъчно паркоместа и гаражи , но това не може да компенсира старите пропуски....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Добре бе, що тогава даже афганистанците бягат с 200 от България и искат в Германия? Наистина нямате идея как се живее в гореспоменатите държави.
В България даже ромите са под пълен контрол, нещо като резерват дефакто но целия запад ни завижда за послушното ромско общество.Last edited by X_Y; 13.03.2023, 10:30.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар