Първоначално изпратено от Конан-Варварина
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПоредния лорд, в най-хубавия (уж) квартал - Чайка във Варна.
https://www.google.com/maps/@43.2156...192?authuser=0
П.С снимката е от 2022 г. Вчера минах оттам и още си стои тая гняс. Няма по мизерна държава. Няма!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеПроблема с паркирането е лесно решим. Работата е там, че мнозинството не иска да даде и 1лв, а да ползва безплатно уредена инфраструктура. И понеже е евтино, не се ограничава до 1 автомобил, а следва 2-ри, 3ти, 5ти и т.н. Отделно, че ако караш скъпа кола, един гараж пести хиляди на година от амортизация и автомивки.
И като сте заговорили за Франция, я ми изкарайте там област, където разходите към държавата да са 15Е на година? Най-обичам такива сравнения, че някъде по света, нещо си било по-евтино отколкото у нас и по-уредено.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Мисля, че по-предния му ник е откривател на 2039...
Коментар
-
Мисля, че по-предния му ник е откривател на 2039...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Тоя ник все още не е открил 2039та.
- 1 like
Коментар
-
Това преди или след есента на 2039 г. ще се случи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Проблемът е сериозен. Няма къде да си оставиш колата като се прибереш. В много градове. А скоро и в Търново с малките улички и не само, центъра с булевардите и няколко пълни догоре паркинга в близост. В повечето градове тук там останаха в някои райони все още места за коли около жилищата. Няма къде, а глобите си вървят.
Вярно че има начини в Сф за паркоместа на етажи, да покрият Перловска река и други опции, но това само ще усложни и увеличи броя на колите в районите. Колите трябва да стоят някъде и да са само за пътуване между градовете и за пазаруване от големите молове, хипермаркети. Да ги разкарат от централните части на градовете за да има място за коли под наем - малки електрички с букване и използване от който желае. И градски транспорт развит. Отиваш на работа и няма къде да си паркираш колата. Губя по половин час да търся. Времето и нервите са скъпи.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Осъзнай се бе човек. Допреди няколко часа нямаше идея , че съшествува Macaron. Въобще минавала ли си през Женева ? Не че трябва да си го правила, но като раздаваш акъли поне го прави за неща за които инаш информация.Ти със София не си запозната ... за Женева ше ми говориш.
Преди 2 дни се оплакваше , че ти викали баба и било лична нападка. Ти какво правиш сега? Всеки който направи опит да Ви върне в действителността е ревльо , перонаджия ... Вече е извън всякакво съмнение, че си брокер. И тия басни дето изтеглила наш'та $50к от въздуха и си купила първия апартамент ги разпрявай на френските селяни. Верно е време да си затраеш и да не се рови, да не излезне , че си завършила Нов Български или Югозападния в Благоевград.Айде сега жива и здрава!
Аз откога й повтарям, че концепцията й е тотално сбъркана, проповядва, че е мастита наемодателка, а нелогичните й "очаквания" са на обикновен брокер или строител!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Цените вече започнаха да падат. Наесен ще са с почти 1/2 надолу от сегашните.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Щом искаш да ме убеждаваш в нещо което знам много по-добре от теб, продължавй, аз спирам да ти обръщам внимание !
Не разбирам ти пък защо си толкова гневен и нещастен ? Не искаш да плащаш повече от 2000 € на кв.м. в пресечките на Витошка ,и вадиш от 10 кладенеца вода ,че е лошо и не трябва да струва толкова, никой не те кара на сила все пак да купувашПазара показва каква е цената , както в София, така и в Женева или навсякъде другаде по света. И да знаеш ,аз респект към ревльовци нямам ако не можеш нещо да направиш другите които могат не са ти врагове !!!
Преди 2 дни се оплакваше , че ти викали баба и било лична нападка. Ти какво правиш сега? Всеки който направи опит да Ви върне в действителността е ревльо , перонаджия ... Вече е извън всякакво съмнение, че си брокер. И тия басни дето изтеглила наш'та $50к от въздуха и си купила първия апартамент ги разпрявай на френските селяни. Верно е време да си затраеш и да не се рови, да не излезне , че си завършила Нов Български или Югозападния в Благоевград.Айде сега жива и здрава!Last edited by X_Y; 08.04.2023, 18:49.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Докторе , къще в предградието....тъй са на запад а и на изток , имащите . Кеф ти една ,кеф ти три коли. В даунтауна само по работа, да видиш имотите,наемателите ,заведение,шопинг или бизнес .....моите 5ст !Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Проблемът е сериозен. Няма къде да си оставиш колата като се прибереш. В много градове. А скоро и в Търново с малките улички и не само, центъра с булевардите и няколко пълни догоре паркинга в близост. В повечето градове тук там останаха в някои райони все още места за коли около жилищата. Няма къде, а глобите си вървят.
Вярно че има начини в Сф за паркоместа на етажи, да покрият Перловска река и други опции, но това само ще усложни и увеличи броя на колите в районите. Колите трябва да стоят някъде и да са само за пътуване между градовете и за пазаруване от големите молове, хипермаркети. Да ги разкарат от централните части на градовете за да има място за коли под наем - малки електрички с букване и използване от който желае. И градски транспорт развит. Отиваш на работа и няма къде да си паркираш колата. Губя по половин час да търся. Времето и нервите са скъпи.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ще се сетиш.С твоята професия един ден не бих седял в България.Испания ,Португалия,Гърция ,да не ги изброявам.Среда,хубава храна ,слънце,инфраструктура,ще те носят на ръце и с отношение още по добро от у нас
Коментар
-
Джонка гледай, гледай, това не е Зимбамве:
В този варненски проект бяха вложени над 113 млн. лв. - сега прилича на гробница!
https://www.varna24.bg/novini/varna/...obnica-1630687
Коментар
Коментар