IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ако метъра стане 20к и кашкавала ще е 200 евра за кило, тъй че все тая.
    Аз затова сега захлупвам морски имот, та после да купувам само кашкавал без леб за 200€ килото.
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Колега, колко имота отдаваш под наем в момента? Занимаваш се и с частен бизнес, нали така?
      Last edited by X_Y; 08.05.2023, 11:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
        Летят високо, падат бавно: Цените на имотите в София зависят от инфлацията

https://www.economic.bg/bg/a/view/le...ot-inflacijata
        Прогнозите за спад в търсенето и цените, за рецесия и криза засега не се оправдават

​​​​​​​
        Разбира се, че зависят от инфлацията, а тя няма да спре близките години след като вече е набрала инерция. Така работят парите. Освен това, покачването на доходите и ниската безработица в България са много спомагащи. Всичко сочи към 2049-та. Аз вече се оглеждам за следващото попълнение в имотната ми колекция.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Къщите в селата ,които струваха пари едно време сега струват в пъти повече. Явно си нямаш и понятие,че в последните години има преселение на хора от градовете в близките села или се купуват къщи ,в които да се ходи през уикенда и лятото.
          А в забутаните села къщите никога не са стрували кой знае колко. Но дори и в тях трудно ще намериш имот за 5 к.
          Ти нали обеща да не пишеш тук ?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Детройт отдавна се съвзе от кризата само да кажа
            Не знам какво разбираш под възстановяване. Къщи по $60к. Свалят ги с по 10% в опит да ги продадат и си стоят. Да ти пускам ли линкове или сам може да си ги намериш ?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Детроит едно време е бил приличен град за живеене. Автомобилна индустрия , работа колко щеш. Сега къшите са по $60к и няма кой да ги купи. Едно време и в българските села имаше къши , които струваха пари. Сега хората се чудят как да се отърват и да вземат 5к.
              Къщите в селата ,които струваха пари едно време сега струват в пъти повече. Явно си нямаш и понятие,че в последните години има преселение на хора от градовете в близките села или се купуват къщи ,в които да се ходи през уикенда и лятото.
              А в забутаните села къщите никога не са стрували кой знае колко. Но дори и в тях трудно ще намериш имот за 5 к.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Детроит едно време е бил приличен град за живеене. Автомобилна индустрия , работа колко щеш. Сега къшите са по $60к и няма кой да ги купи. Едно време и в българските села имаше къши , които струваха пари. Сега хората се чудят как да се отърват и да вземат 5к.
                Детройт отдавна се съвзе от кризата само да кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

2039 цените ще са се върнали постепенно на сегашните нива.И това е оптимистичния вариант.
                  Запишете си го някъде.
                  2007-2023-2039 .Едни и същи цени .16 годишни цикъли

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Съвсем ги отчая. Аз мислех 2039 да им пуснем гювеч, ти ги натовари с още 10 години. Ми тогава средната в Сф след поредния ъп може вече да е към 20К€ метъра.
                    Ако метъра стане 20к и кашкавала ще е 200 евра за кило, тъй че все тая.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                      Скоро идва брадвата...2039. Нищо работа. Вие почакайте, за къде да бързате.
                      2039 цените ще са се върнали постепенно на сегашните нива.И това е оптимистичния вариант.
                      Запишете си го някъде.
                      2007-2023-2039 .Едни и същи цени .16 годишни цикъли

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Абсолютно прав си. Също всички сме абсолютно ОК да се сринат имотите 2049-та. Тамън ще купим още.
                        Съвсем ги отчая. Аз мислех 2039 да им пуснем гювеч, ти ги натовари с още 10 години. Ми тогава средната в Сф след поредния ъп може вече да е към 20К€ метъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                          Някои повишителчета забравят ,че вечни печалби НЯМА !
                          Рано или късно идва брадвата
                          Скоро идва брадвата...2039. Нищо работа. Вие почакайте, за къде да бързате.

Коментар

До този извод стигат експертите от агенцията Bulgarian Properties
                            Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш
                            Или правиш обратното на това което са написали.
                            И знаеш,че това което са написали,е точно обратното на реалността.

А са експерти, колко и аз съм космонавт
                            Last edited by petrg5s; 07.05.2023, 16:01.

Коментар

Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш:
                              Какво друго може да очакваш от агенция за недвижими имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                                Летят високо, падат бавно: Цените на имотите в София зависят от инфлацията

https://www.economic.bg/bg/a/view/le...ot-inflacijata
                                Прогнозите за спад в търсенето и цените, за рецесия и криза засега не се оправдават

Като прочетеш това, и по-надолу няма никакъв смисъл да продължаваш:

Коментар

Working...
                                X