Първоначално изпратено от petrg5s
В момента се води икономическа война между господарите от САЩ (и то само от определени кръгове там, не от правителството им) и останалия свят. Това не знам как никой не го е осъзнал още. Ако не успеят да съсипят Китай (а те няма как да успеят), ще пуснат нещо по-страшно от ковид-а (който беше само проба) и тогава не ми се мисли. Европа вече я съсипаха, сега сама се доунищожава. В Косово се готви нова война. И там НАТО налива масло в огъня, целта е да се отцепят още територии от Сърбия и да се създаде дестабилизация на Балканите, които после да се ползват за разполагане на натовски войски близо до Украйна. Тази икономическа война е на път да се превърне в ядрена. Да не говорим, че за АЕЦ Запорожие се укрива истината - там нещата се държат на много тънък косъм. При цялата тази обстановка да говориш за ръстове, инвестиции, стандарт, как сме настигали Германия...Не знам, страшно е.
Днес пътувам към Априлци да си нагледам ремонта и утре обратно - директно Терминал 2 и за по-дълго време съм аут.
Коментар