Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Предполагам, някой на който въображението и интелекта му достига до невероятните висоти да се кръсти примерно БАЦЕпрепоръка е
Коментар
-
Тука си напипал нишката, защо НИ са актива, на активите и на запад има 500 годишни, които продължават да носят текущ доход 20 поколения, а други са обвити в бръшлян. Обясни го на варненския биткойн велможа, за когото локацията няма значение и се е набил на предния пост на, както казва колега кореняк драгалевчанин на водите които измиват септичните ни ями и се спускат към околовръстното.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
лордче, кой според теб би се кръстил амг2023
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеКак е тухлари, вдигате ли цените?
Аз все още съм на средиземноморието, в момента съм в Анталия и цените доближават тези на Лазурния бряг. Ето някои примери ( кът ми остане време ще кача снимки)
Вечеря за 3 ма в добър ресторант 300 лв.
Хубав хотел 5* 1000 - 2000 лв, хотел с вили 2000 -3000 лв на вечер, бира в бар/ресторант 20 лв. Вино - евтино тр 100 лв. френско 300 лв. еспресо 10 кинта. Бургер, сандвич, пица на плажа 30 кинта. Турците режат глави, вие си давате туулите за 5 стинки на месец.
https://www.damichelebari.it/#menu
Ииии Джиков в Красна поляна:
https://www.pizzadjikov.com/index.ph...=3&catid=3
Коментар
-
За ЧСИ-то си прав, днес почти щях да фалирам , като се наложи да напръскам една къща и един апартамент в София, дадох 100лв. за препарати срещу молци. За тия пари, щях да боцна рибай стек с ботл розе на някой етаж на който щеше да ми се вие свят.препоръка е
Коментар
-
глупост е това
по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.
мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
- 1 like
Коментар
-
че е глупост е ясно и няма да я коментираме
ако улицата дели квартали. може да има разлика
амортизация имаш предвид счетоводно ли
една къща на 30-40г от едната страна на улицата има една оценка, а нова или апартамент от другата (нов) - доста по-висока.
има много да се жъне от общината, но са непопулярни мерки
иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
глупост е това
по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.
мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
ако улицата дели квартали. може да има разлика
амортизация имаш предвид счетоводно липрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Ще ги вдигнат споко, прости си дръж активите да видим дали скоро кеша е само хартия или твоите активи са тоалетна хартия.
Като ти почука ЧСИ ще порастнеш
- 1 like
Коментар
-
глупост е това
Коментар
-
Аз мисля, че са главни бъдещи герои от КНИГАТА на Кен Киси "Полет над кукувичето гнездо".
но според мен заглавието трябва да е съобразено със съдържанието в горния етаж на героите
бих заложил на нещо от рода на "кукувиче гнездо в главата"препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениетук говорим за облагане според офертната цена
какво мислиш по този въпрос
мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава ревтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
тук говорим за облагане според офертната цена
какво мислиш по този въпрос
Коментар
Коментар