IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ако наемът е по-висок от подуене... интереса клати феса
    Може да е по-висок, оценявам остроумието ти в отговора, но ако в района на Подуяне има 5 крана общо /зависи от коя страна на ж. п. линията визираш, щото това е от значително значение за цени на имоти и наеми/ има общо 10 крана, в района на биткойн велможата има 100, при 99% тъмни прозорци гледайки ги като съм се прибирал от рая /Радомир/ по тЕмно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Предполагам, някой на който въображението и интелекта му достига до невероятните висоти да се кръсти примерно БАЦЕ
      иначе е добър ник за форума на голф 3 и фиат брао
      препоръка е

Коментар

Тука си напипал нишката, защо НИ са актива, на активите и на запад има 500 годишни, които продължават да носят текущ доход 20 поколения, а други са обвити в бръшлян. Обясни го на варненския биткойн велможа, за когото локацията няма значение и се е набил на предния пост на, както казва колега кореняк драгалевчанин на водите които измиват септичните ни ями и се спускат към околовръстното.
        ако наемът е по-висок от подуене... интереса клати феса
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

лордче, кой според теб би се кръстил амг2023
          Предполагам, някой на който въображението и интелекта му достига до невероятните висоти да се кръсти примерно БАЦЕ

Коментар

иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ
            Тука си напипал нишката, защо НИ са актива, на активите и на запад има 500 годишни, които продължават да носят текущ доход 20 поколения, а други са обвити в бръшлян. Обясни го на варненския биткойн велможа, за когото локацията няма значение и се е набил на предния пост на, както казва колега кореняк драгалевчанин на водите които измиват септичните ни ями и се спускат към околовръстното.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
              Как е тухлари, вдигате ли цените?
              Аз все още съм на средиземноморието, в момента съм в Анталия и цените доближават тези на Лазурния бряг. Ето някои примери ( кът ми остане време ще кача снимки)

Вечеря за 3 ма в добър ресторант 300 лв.
              Хубав хотел 5* 1000 - 2000 лв, хотел с вили 2000 -3000 лв на вечер, бира в бар/ресторант 20 лв. Вино - евтино тр 100 лв. френско 300 лв. еспресо 10 кинта. Бургер, сандвич, пица на плажа 30 кинта. Турците режат глави, вие си давате туулите за 5 стинки на месец.
              На 250 метра от бутика на "Гучи" и на около 280 от този на "Луи Вюитон" в Бари, като пицата е по-голяма от чинията:

https://www.damichelebari.it/#menu

Ииии Джиков в Красна поляна:

https://www.pizzadjikov.com/index.ph...=3&catid=3

Коментар

За ЧСИ-то си прав, днес почти щях да фалирам , като се наложи да напръскам една къща и един апартамент в София, дадох 100лв. за препарати срещу молци. За тия пари, щях да боцна рибай стек с ботл розе на някой етаж на който щеше да ми се вие свят.
                лордче, кой според теб би се кръстил амг2023
                препоръка е

Коментар

глупост е това

по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.

мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
                  Ами, според част от понижителите 40 годишната ми панелка е амортизирана на 100 про, следователно данъка й трябва да е 0лв. А, старото ми къще в парцела от 1940г. не трябва ли общината да ми плаща данък, че го обитавам? Много сложно май става...трябва да се обедините около стройни мерки

Коментар

че е глупост е ясно и няма да я коментираме
                    ако улицата дели квартали. може да има разлика
                    амортизация имаш предвид счетоводно ли
                    и без да дели квартали е факт.

една къща на 30-40г от едната страна на улицата има една оценка, а нова или апартамент от другата (нов) - доста по-висока.
                    има много да се жъне от общината, но са непопулярни мерки

иначе като тръгнат да продават и слагат оферти всички са топ

Коментар

глупост е това

по-скоро регулярна и адекватна преоценка на НИ (за данъчно-общински цели), защото в момента имоти от двете страни на една улица плащат двойно, че понякога и повече по-различни данъци, защото данъчната и амортизациите правят единия много по-евтин а то не са.

мен ако питат примерно за София цена на м2 с индексация за квартал, но не прекалено размиаваща се... да видиш тогава рев
                      че е глупост е ясно и няма да я коментираме
                      ако улицата дели квартали. може да има разлика
                      амортизация имаш предвид счетоводно ли
                      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Ще ги вдигнат споко, прости си дръж активите да видим дали скоро кеша е само хартия или твоите активи са тоалетна хартия.
                        Като ти почука ЧСИ ще порастнеш
                        За ЧСИ-то си прав, днес почти щях да фалирам , като се наложи да напръскам една къща и един апартамент в София, дадох 100лв. за препарати срещу молци. За тия пари, щях да боцна рибай стек с ботл розе на някой етаж на който щеше да ми се вие свят.

Коментар

глупост е това

Тази оценка може лесно да се комбинира и с пазарен механизъм

Коментар

Аз мисля, че са главни бъдещи герои от КНИГАТА на Кен Киси "Полет над кукувичето гнездо".
                            лордче, няма да споря с теб на литературни теми,
                            но според мен заглавието трябва да е съобразено със съдържанието в горния етаж на героите
                            бих заложил на нещо от рода на "кукувиче гнездо в главата"
                            препоръка е

Коментар

тук говорим за облагане според офертната цена
                              какво мислиш по този въпрос
                              глупост е това

Коментар

тук говорим за облагане според офертната цена
                                какво мислиш по този въпрос
                                Аз мисля, че са главни бъдещи герои от КНИГАТА на Кен Киси "Полет над кукувичето гнездо".

Коментар

Working...
                                X