Първоначално изпратено от unimog
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ако нефта прескочи 100 USD на барел в разгара на лятото, какво ще правим зимата и дали ще спре покачването на лихвите?
Цените на най-масовите горива за автомобили нараснаха с 10 ст. за десет дни
https://trud.bg/%D0%B1%D0%B5%D0%BD%D...-%D1%81%D1%82/Last edited by unimog; 04.08.2023, 21:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Чак жертви не, по-скоро представителни извадки на пазара.
И нека си припомним какво е казал Бисмарк -
Глупаците казват, че се учат от собствен опит, а аз предпочитам да се уча от опита на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ,,предлагането е голямо и ще расте и само ще расте за сметка на търсенето което занапред ще е ограниченоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Глупаците казват, че се учат от собствен опит, а аз предпочитам да се уча от опита на другите.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Гоцето, Редута, Младост иии...Радомир се превърнаха в дестинации-жертви за нашите понижителни "приятели", както и района около двете "Б". Балчик и Бургас, познайте защоОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Глупаците казват, че се учат от собствен опит, а аз предпочитам да се уча от опита на другите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Гоцето, Редута, Младост иии...Радомир се превърнаха в дестинации-жертви за нашите понижителни "приятели", както и района около двете "Б". Балчик и Бургас, познайте защо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз нямам жилища в Гоцето. Само до метро и не съм проверявал колко са из Гоцето. В Гоцето има бая жилища и не е хич лош квартал. Напротив!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
търсенето не разчита на теб и петрогъсчо
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е ,,предлагането е голямо и ще расте и само ще расте за сметка на търсенето което занапред ще е ограниченопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеНо истина е че има голямо предлагане в София на наеми. Но всеки сам решава и прави компромис със сграда, разпределение, с деца ли е, без ли, транспорт, училища, метро, инфраструктура, близост до работата, център или не...всичко е индивидуално и пести средства, разходи и най-важното време ако е избрано правилно.
- 1 like
Коментар
-
Но истина е че има голямо предлагане в София на наеми. Но всеки сам решава и прави компромис със сграда, разпределение, с деца ли е, без ли, транспорт, училища, метро, инфраструктура, близост до работата, център или не...всичко е индивидуално и пести средства, разходи и най-важното време ако е избрано правилно.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ми толко са из гоцето. 7~8 бяха в изток и то в естето.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
Коментар