Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Няма за какво да пълни гушите на брокерите Намира си някоя имотна жена,а в София е пълно със самотни имотни жени.И проблемът му се решава.Вместо с пари ще добие имот с оная си работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има няколко дребни проблема
ники няма книжка
а и там кой ще го гледа и ще му шета
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
къде е 'ама" човечето?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И аз мисля, че на Ники нито му е спешно, нито му е неотложно да купува апарт.
Има къде да живее, има наследство. Може да си стегне етажа в Карлово, да си купи една джипка втора употреба и да си ходи често и да се радва на хубавата природа.
А не да пълни гушите на брокери, нотариуси, Общината и банки.
ники няма книжка
а и там кой ще го гледа и ще му шетапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Вървим твърдо към спад на средната цена на нива 1900 в началото на следващия месец. Кавръковия бенчмарк сее смут и паника.препоръка е
Коментар
-
Има къде да живее, има наследство. Може да си стегне етажа в Карлово, да си купи една джипка втора употреба и да си ходи често и да се радва на хубавата природа.
Коментар
-
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
България е съществувала преди, ще съществува и след повечето от западно-европейските държави.
Не знам на какво точно завиждаш, но очевидно нещо те мъчи иначе нямаше да изливаш такава помия.
В Априлци не е толкова зле, радвай се на природата, намери си жена/мъж, стани скотовъд като родата си и се усмихни на живота.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
на това му се вика - да си изядем бъдещето докато викаме, че сме супер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Изобщо не ти трябва имот в този мизерен град София. Имаш къде да живееш - това е и основната цел на жилището и при теб е изпълнена. Добре си си вложил парите, не слушай разни алчни брокери и не се поддавай. Абсолютна глупост е да се купува в момента (а и изобщо за обезлюдяваща се държава като България с предимно циганско население и мизерни средни заплати). Правителството (на което евроатлантическите идиоти толкова се радват) е изпратено да закопае България, ще се краде като за световно - мутрата Боко в комбина с ДПС и шпионите от Козяк - смъртоносна комбинация. България е изцяло абдикирала държава с много кратко бъдеще и народ, обречен на заличаване и мизерия.
Внимавай с корпоративните ДЦК, дефолтват най-често точно на падежа.
- 1 like
Коментар
-
https://www.investor.bg/a/534-novini...e-sa-svarshili
Проблемите за имотните компании в Европа далеч не са свършили
Облигации на обща стойност около 165 млрд. долара са с падеж до 2026 г.
Разтърсени от растящите разходи за обслужване на заемите и намаляващите цени, които изтриха 148 млрд. долара от стойността им, европейските собственици на имоти се готвят за нова вълна от проблеми, пише Bloomberg.
Компаниите за недвижими имоти имат облигации за около 165 млрд. долара с падеж до 2026 г., а банките намаляват експозицията си към индустрията и разходите за обслужване на кредитите са на най-високото си ниво от финансовата криза насам. Това излага някои компании на опасност рейтингът им да бъде намален до неинвестиционен, което ще оскъпи още повече за тях вземането на заеми.
Сред проблемите са срив на стойността на офисите от лондонското Сити до Берлин, което превръща имотите в най-непопулярната индустрия сред фонд мениджърите за трети пореден месец, показва допитване на Bank of America. Затънали в дългове, много собственици на имоти ще трябва да прибегнат до продажби на активи, да намалят дивидентите и емитирането на права в опит да приспособят компаниите за по-турбулентно бъдеще.
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
Намираме се в много интересна ситуация . На път сме да докажем , че инфлация 10 пъти над нормата в съчетание с нулеви лихви прилагани 10 пъти по- дългото от необходимото може да се докара 1% ръст на БВП .това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Икономически погледнато ,сега е възможно най-неподходящия момент да се купува обор в БГ от 15-тина години насам ! Даже 2006 преди кризата не е бил толкова неподходящ колкото сега !
Обаче това е малкия проблем.
Ти си посочил основния такъв,а именно масова циганизация в БГ и обезлюдяваща се с рекордни темпове "държава" .Държава позволила си да загуби една четвърт от населението си само за 33г. !!! Държава без редовно правителство 2г,в която главния и зам, главния прокурор се съдят и няма една нормална магистрала даже.То един метър път няма, ПРАВ път без наклони и без дупки,аз за магистрали говоря ..... а тук се говорят глупости на търкалета ,че сме щели да задминем Италия и Германия и подобни идиотизми
Хора без елементарни икономически познания "дават акъли" и после пациента на банката цял живот роб на съдия изпълнител
А проблема с циганизацията силно се подценява от повишителчетата.Имотите са дългосрочна инвестиция и им трябва време да "пуснат мед" .Но докато дойде това време генофонда тотално ще е променен и тази "инвестиция" ще се превърне в непоносимо бреме за този който го носи.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Кредит няма да вземе никога и донякъде съм съгласен с него, но проспа много ,много време . Аз смятам ,че ники друг апартамент няма да вземе ,има къде да живее , нови деца няма , жени предполагам също . За кво му е ?!
Коментар
Коментар