IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Поскъпването на НИ е вечно и не се лъжи ,че някакви намаления на цените обръщат по някакъв начин тренда. Които го разбере това навреме печели, другите стоят и чакат на перона.
    А ти какво купи последните 5 години?

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
      Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
      Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
      Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
      Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има
      Така е, 4-стайните ще бъдат изкарани на пазара, ако не искат да ги отдават под наем на сбирщина азиатци. Държавата ще им наложи 1000е/м2 таван на цената.

Коментар

• Сега бях на една среща ,голяма фирма за сирене и кашкавал ,искат да вкарат евтини работници от Азербейджан ,за летището от Непал вкарват отделно ,непалците ако може по 3 ма в стая и да не им е много нашироко/да не свикват/.
        Правителството до няколко години ще приеме мерки с цел освобождаване на имоти ,кооито сапразни за да могат да служаъ на новите пришълци ,с данъци и други мерки целта е собствениците да изкарат продукция на пазара но условието е -ниски наеми .
        Има създадени работни групи които работят в момента с конфедерацията на работодателите в България .
        Успях да кажа все пак че празните жилища са бич за икономиката и трябва да бъде стимулирано тяхното изкарване на пазара ,та така че гответе се ,ниски наеми и много предлагане да има

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

То и аз 1996 бях облечен за 1 000 000 лева, но не съм се гордял с това.
          Ооо, и аз. Мелеонер бях. Само от един москвич 21412А ли беше по спомен взех около милион лева. И оттук - оттам си купих първото жилище - панелна гарсониера. Млад и корав, но имах първо дете - 97 се роди. Не ме е било страх от нищо.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Жонка, ти целия си едно голямо противоречие.

Направо не знам как 40+ годишен чичак говори такива глупости.

Изобщо ли не си излизал от детската?
            Нищо. За него е явно бате Алексей. Така е в средите. Но Джонката без имот.
            А инак...40 годишни ама не смеят да бъдат и с каките мъже. Една млада кака ми споделяше. С кого да правя семейство, не стават. Я намерила някой, я не.
            Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:30.

Коментар

• Вижда се че Банишора предлага добри оферти по около 3€ квадрата. Опция и то не-лоша. Банишора е топ локация, но зрителите слабо познават София. На тяхно място бих се пробвал с леки преговори и бих захлупил.
              Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 16:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??
                И то ние няколко човека у форума само. А от зрителската аудитория и то от задните редове в театъра никой. Даже и камък върху камък не преместиха. Виртуални мокри сънища - толкоз.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
                  https://www.imot.bg/9mkhv2

1906

[ATTACH=CONFIG]n4104014[/ATTACH]

ХАХАХАХАХАХА, покачването на цените ще се отрази най-вече на гастарбайтерите, върнат се в БГ и о, чудо, пак са извън класацията, а господаря Ханс-Дитрих ги чака обратно след 1 седмица, както и африканските джагали.
                  То и аз 1996 бях облечен за 1 000 000 лева, но не съм се гордял с това.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Досега тук никой от повишителите не е купил след 2017 година. Няма и как да са купили де - брокер имот купува ли?
                    Само Левчо (истинският) купи разни боклуци из села и паланки, но тях едва ли има смисъл да ги броим.
                    Това изобщо не е вярно. Дюри купи преди година-двеАз купих 20-та и 21-ва. Лева купува всяка година и дори не само по 1. Иван 93 купи няколко , Ратко също след пандемията е с няколко. Това никой ли е??

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Левчо, не се праи на улаФ, дай лиМк към обявите. Имам сериозен интерес.
                      За кво бре, Бетърчо? Ще купуваш ли? Ама мойте са скъпи, пък и не ги продавам. По-ниска цена в Сф от 3500€ квадрата нямам.

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Разбира се, че не е. Та той се гордееше с това, че купувал, брашно, яйца и мляко за мекичките, че да не се набутвала майка му.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ние търсим грамотни хора. Виж гледай обяви които ти пасват, при нас нямаш шанс. Казвам ти го приятелски.

Коментар

• https://www.imot.bg/9mkhv2

1906

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2023-08-16 104521.jpg
Views:	1
Size:	41.1 КБ
ID:	4104014

ХАХАХАХАХАХА, покачването на цените ще се отрази най-вече на гастарбайтерите, върнат се в БГ и о, чудо, пак са извън класацията, а господаря Ханс-Дитрих ги чака обратно след 1 седмица, както и африканските джагали.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
                              Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?

Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Ако сравниш тълкуването на двата глагола с превод на чужди езици обаче е различно. Защото до голяма степен тълкуванието е различно според мен. Но щом казваш...аз не съм завършил езикознание, но претендирам да съм грамотен. Езиковедите имат думата. Аз съм дотук.

Коментар

Working...
                                X