Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеSterke aanwijzing voor stijging huizenprijzen: gemiddeld hypotheekbedrag naar hoogste niveau sinds april 2022 (msn.com)
В Холандия вече започва новото поскъпване. В БГ то не е спирало, а само се забави, но след месец започва да става стръмно покачване.
в България защо септември ще започва ново поскъпване като в момента вече се усеща лек зор при зелените проекти на фаза преди на акт14
онзи ден гледах няколко билборда - коплекс Х цена от 1650 акт 14 - гарантирана цена до акт 16(!) - за да почнат да слагат такива билборди явно има сериозно отдръпване и това извиване на ръце, което направиха няколко не особено умни инвеститори (покрай актуализация на сключени договори) ще засегне пазара като цяло.
Аз лично не разбирам какво може да се случи в България през Септември, че да засили пазара нагоре. Ръст на доходите, ръст на икономиката, бум в туризма или земеделието. Виж, че накъдето и да се завъртиш все недоволни хора, искат увеличение на заплатите, мрънкат, че нямат обороти и тн... кредитите са на такива нива, че скоро БНБ и централите майки ще започнат да скърцат със зъби. Да ги дават с отрицателна лихва ...едва ли.
иначе офертите може да ги напомпат колкото искат, но ми прави впечатление, че много имоти висят от година и повече и най-много да сменят някоя и друга агенция...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Чакай да прочета.
Иначе нищо особено не е станало - от началото на годината ръста е точно 5%.... Толкова беше и преди 1-2 седмици плюс минус некое евро на случаен принцип....
Според мен по-интересно ще бъде да се види как е положението началото на Октомври.... Имам гадното усещане , че тогава ще се видят новите по-недостъпни нива след лятото , което е слаб ценово сезон винаги....
Не вървят на добре нещата....Изглежда, че и тази година ще имаме десетина процента ръст, а аз се надявах на толкова спад....
Освен ако 3,6% безработица не е новото нормално, централната банка трябва да направи повече затягане
https://www.bloombergtv.bg/a/4-anali...d-ne-go-vyarva
Песимисте пазара винаги страда когато поскъпне кредита достатъчно и банките държат лихвите високи,в момента сме почти на финала ,а сметни сам още даже не са спрели ,Щатите ще вдигат още ,ЕЦБ още ,у нас държаха каквото могат но и у нас влака тръгва
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепродължителен среднощен понижителски вой в темата винаги е бил признак
за вдигнати наеми
песимисчо, дай справките
Иначе нищо особено не е станало - от началото на годината ръста е точно 5%.... Толкова беше и преди 1-2 седмици плюс минус некое евро на случаен принцип....
Според мен по-интересно ще бъде да се види как е положението началото на Октомври.... Имам гадното усещане , че тогава ще се видят новите по-недостъпни нива след лятото , което е слаб ценово сезон винаги....
Не вървят на добре нещата....Изглежда, че и тази година ще имаме десетина процента ръст, а аз се надявах на толкова спад....
- 1 like
Коментар
-
Sterke aanwijzing voor stijging huizenprijzen: gemiddeld hypotheekbedrag naar hoogste niveau sinds april 2022 (msn.com)
В Холандия вече започва новото поскъпване. В БГ то не е спирало, а само се забави, но след месец започва да става стръмно покачване.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Казвам им да не сменят жилището, а да отправят писмена молба за прилично вдигане на наема. Хахаха.
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениепродължителен среднощен понижителски вой в темата винаги е бил признак
за вдигнати наеми
песимисчо, дай справките.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеВместо да давате по 200 кинта за нощувка в апартхотел в Бургас като Лева или да нощувате заедно с Байлорда в Радомир през Airbnb, по-добре да букнете при тази кака -
Gwyneth Paltrow’s California guesthouse is listed on Airbnb
Paltrow will be there to greet her guests upon arrival for the stay – check in is after 4 p.m. with check out before 11 a.m.
The property is listed for $0.
No pets, no smoking, no drugs or illegal activities. “I also have a strict ‘no parties’ policy.” Guests are responsible for their own travel to and from Montecito.
https://edition.cnn.com/travel/gwyne...bnb/index.html
Но пък в Радомир се пуши и пие и партито е гарантирано до зори та се зачудих дали си заслужава въобще това Монтесито.Last edited by Andi11; 04.08.2023, 10:54.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНе мой да бързаш със заключенията.
Момчето може да е майстор шпакловчик и да опрай ра'отата с голямата мистрия.
даже почти я дооправи работатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Гледам смимки на Монако си постнал .Ако купиш една гарсониерка там те признавам за топ инвеститора на форумаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение5 пpизнaĸa, ĸoитo пoĸaзвaт ĸoлĸo e зaтънaл ceĸтopът нa имoтитe в Гepмaния
https://money.bg/property/5-priznaka...germaniya.html
Виена се оказа епицентъра на жилищните проблеми в Европа!
12 % годишен спад във цените на имотите във топ столица на Европа Виена !
Коментар
-
5 пpизнaĸa, ĸoитo пoĸaзвaт ĸoлĸo e зaтънaл ceĸтopът нa имoтитe в Гepмaния
https://money.bg/property/5-priznaka...germaniya.html
- 1 like
Коментар
Коментар