Първоначално изпратено от MorskiShop
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, нищо. Просто не са за тази тема. И в темата за квартирите мога и аз, и много други да им помогнем.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение[ATTACH=CONFIG]n4089488[/ATTACH]
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеабе, тук не беше ли забранен мултиакаунтинга?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеИменно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Имаш един имот,който е притежание на банката и голямата работа станала.
Големия "бизнесмен", няма що ....и то треперещ от паника от само 10% спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
левак, много ми харесва как ти, обраттен (комунист и путинист)и останалите брокерази защитавате и се надявате цените да останат високи но истината е че няма сделки и това ще стане ясно следващата седмица от там и цените на боклука който наричате НИ в бг и ще лъсне горчивата истина.
Ще бъде приятно да ви гледам и да ви се присмивам.Заслужавате го
Именно високите цени в София ме накараха да спра да купувам в БГ след 2021-ва
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеПетачета месечно или годишно хахаОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
И какво като са на квартири?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
И голема част от мелеонерите са още на квартири или в жилището дето дедо е строил/купил.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не, не съм аз. Аз съм по-скромен. Само с няколко петачета.
Коментар
-
Като безпристрастно мнение какво мислите - дали момента е подходящ за покупка или трябва да се зачака? Аз лично имам интерес да купя панелка и още го умувам дали да действам или да чакам.. Гледам цените не са кой знае колко плашещи - около 1400-1500 евра на квадрат, но пък помня, че до скоро бяха по 7-8-900.. Какво мислите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
петрогъсчо няма да присъства в нея
впрочем горната графика е от колегата 6000 в темата за спада
А дори и с новия има бисери, като съвета му от преди една година всички собственици на имоти да продавали, че после да купят по три.
Явно бърка имотите с 10те акции на Алтерко, които притежава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Хахаха
Интересно ще е да се направи такава графика с цените на имотите
впрочем горната графика е от колегата 6000 в темата за спадаLast edited by ratten; 11.07.2023, 22:12.
Коментар
Коментар