If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По темата- в момента цените в София( другите пазари в момента не ги следя) са в застой, имам чувството че всеки се оглежда и ослушва накъде ще тръгнат нещата. Лошо, че поради тази причина читави обяви особено тези които ме интересуват почти няма.
За това в червеното ви писахме десетки пъти с Дюри, песимиста, Купата и Лорда. Добре, че поне ти като понижител вече го разбра и сподели с колегите.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Каква е вероятността стойността на парата да се увеличи а имотите да спаднат и каква е вероятността да получим някаква криза със здрава обезценка на парите? На какво разчиташ, че е по-вероятно? Аз на второто.
В ситуацията в която сме в момента,а именно свиване на балансите на централните банки , 95% първия вариант
По темата- в момента цените в София( другите пазари в момента не ги следя) са в застой, имам чувството че всеки се оглежда и ослушва накъде ще тръгнат нещата. Лошо, че поради тази причина читави обяви особено тези които ме интересуват почти няма.
И моите наблюдения са такива. Цените не мърдат и предлагането (на това което търся) е малко.
Явно посоката ще стане ясна през 2024.
Вижда се че нервите на някои чакащи (и от двата лагера) не издържат
Каква е вероятността стойността на парата да се увеличи а имотите да спаднат и каква е вероятността да получим някаква криза със здрава обезценка на парите? На какво разчиташ, че е по-вероятно? Аз на второто.
Парите вече инат цена и не знам още кой се надява изобщо ще ще се върне старото време ?Има ли такива ?Какво става с активите когато парите поскъпват?
Оня ден влезнах да гледам ,обяви видях дето седят и се въртят от 12 месеца ,за София казвам...
Коментар