If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Изтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.
ама ти верно си мазохист
велинград на нова година
албена насред юли...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Изтрезняването застигна и Албенци. Уйдисах на малкия и резервирах 3 дена - 600 кинта на ден 5* на 1 ва линия, закуска и вечеря. Хотелът полупразен, курорта също, някои заведения изобщо не са отворили.
Цени
На обяд пилешко филе (риба нема) с черен ориз 27 кинта, леб нема (???!!!) наложи се да се поръча пица - 15 кинта, бургер с тъко филе 25 кинта, бира 7 кинта, другите не ги помня. Паркинг 20 кинта, комплект чадър и 2 шезлонга 27 кинта. Надуваем батут 15 мин, 10 лв.
Морето фрашкано с всякаква гад, умрели мравки, водорасли, тук таме малко найлон, водата мътна и мазна.
За тия паре в Турция получаваш.
Кристално чисто море.
Храна, коктейли, плодове - поднесено директно на плажа.
Мн по хубава храна, вкл и фрешове от нар.
Прясна риба.
Шезлонги и чадъри на полупразен плаж (тук се полага само 2 шез и 1 чадър зс стая).
+ още, но ме мързи да пиша.
Колко изпаднал трябва да си, че да си правиш алтернстивен профил в анонимен форум, че да си лайкваш сам коментарите и да се подкрепяш сам. Егати nolife-рите
Много лоши новини за английските банкороби,оттам и за българските.
Завършека на такива бързи и стръмни ръстове винаги е сеч и реки от кървища на пишман повдигачи,които заради глупостта си,не са се освободили от тежеста.
Не знам дали е от нашите, може да е понижител от някой немски форум примерно, който разбирайки, че е изпуснал годините след 2017та и виждайки новите нива се е подготвил да извърши грях, чрез самоубийство.
Тия от немските, двама знаех, ама ловеца на индийки, май вече е сторил греха. Чакаме другия...
Този на картинката, да не е от нашите познати понижители, да е облякал костюма и сложил вратовръзката, щото петрогъзчо му казал паролата "има 50%спад" и той като хукнал за реална сделка, ето му реакцията след изненадата
Не знам дали е от нашите, може да е понижител от някой немски форум примерно, който разбирайки, че е изпуснал годините след 2017та и виждайки новите нива се е подготвил да извърши грях, чрез самоубийство.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
На мен друга ми беше идеята за Слънчака и нямах предвид теб.
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.
Нека да го напиша така ... по-меко разбира се това е и строго индивидуално. На Слънчака може да си направиш физическо-пиянски кеф , но по моите критерии като ерген едва ли бих срещнал жена си на такова място. Жена отишла да ползва Слънчаска мъжетърсачка не е мой тип....Не е мястото и поведението , което би ми паснало за семейство....
Отново при всеки е различно.... както и при имотите за всяка тула си има пътници....
Няма за какво. Стара история. Пуснах линка вместо да обяснявам дълго защо Черно море / Слънчака съвсем/ не се вписва в очакванията ми за морска почивка. Търся съвсем друга емоция, изживяване и неща.....
Иначе да жена ми пише добре , а в семейството ни винаги е имало само ние. Е основните решения са 90% мои , но са със семейни приоритети ...
И да не кажеш офтопик.... Не е защото подхода към имотите ми е същият като към почивките....Индийският океан е Гоцето :-)
На мен друга ми беше идеята за Слънчака и нямах предвид теб.
Щото ако бях ерген и то финансово състоятелен щях да съм на Слънчака и да съм female body inspector,а не да плюя във форума по България и българите.
За семейни естествено други са по подходящи дестинации.
Обаче къде е втората част от урока? Дъното е ударено или скоро, а след него пак нагоре нагоре за десетилетия? Или не? Или парите на американите ще свършат, и скритите под дюшека и в буркани долари ще ви направят милионери? Или ще пуснат печатницата пак?
Втората част от урока е само за тези дето могат да видят голямата картинка - Тези дето са се огледали само в малък фрагмент от времето пак ще останат изненадани
Сега като погледнат как изглежда графиката за по голям период от време и им иде да си откинат главите
Коментар