If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.
Точно така, от сеемстотин и нещо на девестин и нещо, с тия пари не само ще си платят предсрочно кредититИ, ами всеки ще може да се поглези с чисто ново аЛди а8 (или Порше Паранема).
Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
Йееееа, както пее Ozzy
Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
Гладен брокераз, сделки сънува:
Това каза Йордан Йорданов, съсобственик и управляващ директор на агенция за имоти, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водеща Роселина Петкова.
В България кредитите за покупка на жилище не са много разпространени. Едва в 21.53% от продажбите участва някакво кредитно финансиране, а в 78.47% се разчита на собствени спестявания. А при бруталния растеж на доходите (лидер в ЕС), дори и малцината с кредити, ще изплатят предсрочно и безпроблемно заемите си. Още от първия ден на новата година ще има увеличение в доходите от 19.61%.
Колега, ти си най-забавния бот, с който съм си писал.
Сигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!
Към настоящия момент няма причина да смятаме, че цените на жилищата няма да се задържат стабилно на сегашните нива.
Йееееа, както пее Ozzy
Не очакваме повишаване на лихвите. Ако има такова до края на 2024 година, доколкото на мен ми е известно, то това увеличаване би било изключително плавно и в рамките на 1%, което означава лихви от порядъка на 3,5%", категоричен бе гостът. Хахахахахаха, ам чи те на някои орра, кредитите към него момент, ще са на финална права и ще питат за още евтини пари хахаха, докато баламурите стискали кеш 11г., са пропилели 1/3 от активния си живот!!!!
"Това каза Йордан Йорданов, съсобственик и управляващ директор на агенция за имоти,..."
Аз вярвам само на този човек!
Сигурен съм, че неговото мнение е безпристрастно, няма користни цели с лични облаги и не се опитва да въвлече в заблуда хора, които се колебаят дали да теглят кредит до края на смисления си живот за покупка на надценено жилище в гетото на Европа!
Йееееа, както пее Ozzy
Годишната възвръщаемост от наеми на апартаменти колко е в момента, май вече стана под 2% след данъци?
И това при теоретично идеални условия, при 100% пълна годишна заетост, и при положение, че наемателя не потроши нещо, което после ще изисква ремонт...
Те хотелите не могат да постигнат 100%-това заетост през годината, камоли нашите зомбирани ланд-лордчета.
Като сравняваме доходността от тухли спрямо други инвестиции - ето нещо интересно за нашия заклет скептик байЛор, който не може да повярва, че 40+% годишна доходност на пазара на акции е реална и възможна:
Аз лично руски акции не бих си купил поне в момента- дори да има някаква добра доходност въобще не е сигурно, че няма да ти ги вземат. Преди време когато се увличах по хазарта( онлайн футболни залози) ставаха добри арбитражи с руските букмейкърски къщи, но още тогава въобще не беше сигурно, че ще ти изплатят парите( имаше много случаи на неплащане) затова ги избягвах. " Западните букмейкъри( бетфеър,пинакъл, бет 365....)бяха ок с плащанията, но имат един отдел наречен за благозвучие"мениджмънт на клиенти" който като те усети, че има вариант да печелиш дългосрочно ти ограничава залозите( в моя случай до 3 евро на залог) което ме отказа от хазарта
Йееееа, както пее Ozzy
С 3К според мен може и тристаен апртамент, старо строителство да се изплати, макар и с по-дълъг кредит.
Аз преди 10 дни сам монтирах едно Лед осветление, с няколко отверки, различен размер. Тениската ми се намокри, а на другата сутрин ми се вдигна нивото на тестостерон. Не се бъзикам.
По всичко изглежда че ставаш мъж. Тестостерона с пициар тест ли измери
Коментар