Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Знам, че много боли (твоите жалки разминавания имам предвид, за недвижимостите). Споко, ако вярваш в преражданията, ще ти се сбъднат мечтите за ниски цени на недвижимите имоти. Още 756г. и си ти....нищо работа...
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Пак си натВарил горкичкия дроб тая вечер (сефте). Пази си го, втори няма да имаш. Лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеУважаеми кроманьонци от дълбокия прован....!). Пази си го, втори няма да имаш. Лека
- 6 Харесвания
Коментар
-
Уважаеми кроманьонци от дълбокия прованс, преди да се оплачете от високите шестцифрени цени на двустайните апартаменти в нашата европейска столица, обиколете автосалоните и разгледайте цените на новата Дачия Дъстър примерно или Рено Лагуна от лимузините, да сте живи и здрави до 2039г.!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Кажи ми, че не си правил финта - да им оставиш ключа от колата за съхранение, уж, че ти пречи в пробната?
- 1 like
Коментар
-
Как кола за 50к ще е скъпа? Че то една сапунерка хуйдай кона е 80 палки, база.
- 1 like
Коментар
-
Как кола за 50к ще е скъпа? Че то една сапунерка хуйдай кона е 80 палки, база.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, поне пред апарта ми съм виждал много такива. Тойоти си ейч ар,мерц. s класи, тесли 3 и подобни, на съседи се оказаха...
- 1 like
Коментар
-
Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Това е по добра инвестиция от имотите
Коментар
-
Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.
Коментар
-
Какъв разум в Бг? Знаеш ли колко продавачки в моловете на 1000 лв теглят по 10-15 палки за цици и носове?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Какъв разум в Бг? Знаеш ли колко продавачки в моловете на 1000 лв теглят по 10-15 палки за цици и носове?
Кажи ми, че не си правил финта - да им оставиш ключа от колата за съхранение, уж, че ти пречи в пробната?
Коментар
-
Повечето, които живеят в скъпи имоти са ги придобили на много по-изгодни цени. За скъпа кола, трябва висок доход. Дори хора с по 3-4 нормални апартаменти нямат доход за А8-ца...па нека струват 1 милка. Както има ориентировъчна формула колко заплати трябва да струва жилището, така има и за колите.
На повечето места е прието, че колата трябва да е в диапазона между 6-12 пъти от месечния доход за да е по джоба на собственика. Понеже у нас масово се карат коли 2-ра ръка, всеки финансово грамотен човек ще се сети, че 6 Х месечния доход е по-разумния вариант.
Коментар
Коментар