IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Ми скъпо е. Как си представяш, човек, който кара кола за 250 000 лв да живее в тва WC от 50 кв ?
    Хората, които карат коли за 250к, живеят в жилища, които струват поне 1 млн евро.
    Абе аз познавам един в Ляолин. Живее в гарсониера с майка си, а кара ФЕРАРИ430
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Знам, че много боли (твоите жалки разминавания имам предвид, за недвижимостите). Споко, ако вярваш в преражданията, ще ти се сбъднат мечтите за ниски цени на недвижимите имоти. Още 756г. и си ти....нищо работа...
      Нещо си в голяма заблуда, аз не съм купувач, за да "мечтая" за ниски цени. По-скоро аз ще бъда продавач, догодина.

Коментар

Пак си натВарил горкичкия дроб тая вечер (сефте ). Пази си го, втори няма да имаш. Лека
        Знам, че много боли (твоите жалки разминавания имам предвид, за недвижимостите). Споко, ако вярваш в преражданията, ще ти се сбъднат мечтите за ниски цени на недвижимите имоти. Още 756г. и си ти....нищо работа...

Коментар

Уважаеми кроманьонци от дълбокия прован....!
          Пак си натВарил горкичкия дроб тая вечер (сефте ). Пази си го, втори няма да имаш. Лека

Коментар

• Уважаеми кроманьонци от дълбокия прованс, преди да се оплачете от високите шестцифрени цени на двустайните апартаменти в нашата европейска столица, обиколете автосалоните и разгледайте цените на новата Дачия Дъстър примерно или Рено Лагуна от лимузините, да сте живи и здрави до 2039г.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Кажи ми, че не си правил финта - да им оставиш ключа от колата за съхранение, уж, че ти пречи в пробната?
              Тия тактики само в големия град, тук на село се познаваме.

Коментар

Как кола за 50к ще е скъпа? Че то една сапунерка хуйдай кона е 80 палки, база.
                Разбира се, че нито една проста ламарина не е скъпа, спрямо двустаен имот в София, затова поскъпват имотите в Столицата, конкурират се с еба си простите инфлуенсъри-неандерталци, пристигнали от къде ли не!

Коментар

Затова споменах среден квартал. С 3к заплата трудно се изплаща кола за 80к.

Коментар

Ами, поне пред апарта ми съм виждал много такива. Тойоти си ейч ар,мерц. s класи, тесли 3 и подобни, на съседи се оказаха...
                    Поддържай контактите си с тях. При едно леко сътресение тези са първите, които почват да им разпродават имуществото.

Коментар

Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение

Това е по добра инвестиция от имотите
                        За тях си, да...

Коментар

Преди такива бяха доста по-масово явление. Но все пак е хубаво да изясним какво е скъпа кола. На фона на средните софийски доходи над 50к, можем да я броим за скъпа за нормален квартал.
                          Ами, поне пред апарта ми съм виждал много такива. Тойоти си ейч ар,мерц. s класи, тесли 3 и подобни, на съседи се оказаха...

Коментар

Какъв разум в Бг? Знаеш ли колко продавачки в моловете на 1000 лв теглят по 10-15 палки за цици и носове?
                            Това е по добра инвестиция от имотите

Коментар

Какъв разум в Бг? Знаеш ли колко продавачки в моловете на 1000 лв теглят по 10-15 палки за цици и носове?

Кажи ми, че не си правил финта - да им оставиш ключа от колата за съхранение, уж, че ти пречи в пробната?

Коментар

Повечето, които живеят в скъпи имоти са ги придобили на много по-изгодни цени. За скъпа кола, трябва висок доход. Дори хора с по 3-4 нормални апартаменти нямат доход за А8-ца...па нека струват 1 милка. Както има ориентировъчна формула колко заплати трябва да струва жилището, така има и за колите.

На повечето места е прието, че колата трябва да е в диапазона между 6-12 пъти от месечния доход за да е по джоба на собственика. Понеже у нас масово се карат коли 2-ра ръка, всеки финансово грамотен човек ще се сети, че 6 Х месечния доход е по-разумния вариант.

Коментар

Working...
                                X