Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Иди дай 5 лева на самообслужванвто и си готов какви са тия 35 лева па после и още 40 лева ?Пари на вятъра..са това
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
земепритежателите искат до 50% обезщетение за новото строителство
а старото което е на чужда земя в повечето случаи отново е на същата цена , вместо 50% по надолу да е - как се обяснява тоя феномен
не споменаваме другите фактори , които могат да го свалят под 200Е
Другите фактори да паднат до 200 евро са може би атомна бомба или потоп.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз съм отдавал и пак ще го отдамам, ремонт му тука иска да. Отдавах го 10г. на 50лв. Сега или 5-торно, или 6-торно ще му търся след ремонта..
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Един немарлив плочкаджия прави 2 бани на месец с 4000лв. печалба, един много прецизен майстор, като бившият ми тъст, прав 6000 на месец от една единствена баня. Друг е въпроса, че масово не се осигуряват и на старини, това им изиграва лоша шега, щото клечането по студени подове през преходни сезони в сгради ново строителство им ебава м....та на коленете с времето и част от печалбата дават на доктори в топлите им кабинети. И тук съм съгласен с nradev за ниско и високо квалифицирания труд. Той да не бърза да се радва, щото Al, ще открадне и неговата и на сина му професията, но изкуствен интелект при плочкаджиите, скоро няма да се види
- 2 Харесвания
Коментар
-
Много лесно МОЛ-а ще подписва резултатите на счетоводството
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти този гараж го 'отдаваш' откак те четем тука
ремонт ли му трябва, че да тръгне бизнеса?Last edited by Bailor; 11.12.2023, 23:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес гледам вдигнали цените и на автомивките - 40 кинта външно, 35 кинта вътрешно. Иначе хИнфлацията пада.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Я ми кажи как АI ще подписва документи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
ти този гараж го 'отдаваш' откак те четем тука
ремонт ли му трябва, че да тръгне бизнеса?Last edited by Bailor; 11.12.2023, 22:57.
Коментар
-
От какво трябва да ги отървава? От текущата или от капиталовата доходност на които се радваме 11 години вече. Само да ти съобщя, че преди 20г. гаража ми го отдавах на 50лв., а сега идната пролет смятам да го отдавам на 250, на колкото средна се отдава в квартала. Моят е 21м2, така, че мога и 300 да му искам.
ремонт ли му трябва, че да тръгне бизнеса?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеДнес гледам вдигнали цените и на автомивките - 40 кинта външно, 35 кинта вътрешно. Иначе хИнфлацията пада.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
когнитивната способност няма да отърве тухлопоклонниците
- 1 like
Коментар
-
Един немарлив плочкаджия прави 2 бани на месец с 4000лв. печалба, един много прецизен майстор, като бившият ми тъст, прав 6000 на месец от една единствена баня. Друг е въпроса, че масово не се осигуряват и на старини, това им изиграва лоша шега, щото клечането по студени подове през преходни сезони в сгради ново строителство им ебава м....та на коленете с времето и част от печалбата дават на доктори в топлите им кабинети. И тук съм съгласен с nradev за ниско и високо квалифицирания труд. Той да не бърза да се радва, щото Al, ще открадне и неговата и на сина му професията, но изкуствен интелект при плочкаджиите, скоро няма да се види
Коментар
Коментар