Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
fomo-инвеститорите (дето са уж срещу тълпата) имат да изповядват тепърва. Сделки сключени 21-22-23 на зелено. Вероятно ще бутат статистиката нагоре (ценово) докато не се прехвърлят въпросните имоти. Значителна част ще ползват и ипотечен кредит, което води след себе си по-пазарни оценки... и тн.
После ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
fomo-инвеститорите (дето са уж срещу тълпата) имат да изповядват тепърва. Сделки сключени 21-22-23 на зелено. Вероятно ще бутат статистиката нагоре (ценово) докато не се прехвърлят въпросните имоти. Значителна част ще ползват и ипотечен кредит, което води след себе си по-пазарни оценки... и тн.
После ще видим
но след като поясних, кога са сключвани сделките, чиято статистика чакаме,
явно е започнал да стопля, че и да чака и да не чака е все тая
и по-добре да си запълва времето с общи приказки
фомо, момо, не е зле да запомниш, че първата ми покупка е била поне 15 години, преди да ти отпуснат бюджет за твоята първа "инвестиция" в гори и храсти в изоставена обработваема територияпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеИнфлацията у нас се забавя до 3,8% през януари През миналия месец нарастват цените на жилищата и електроенергията, поевтиняват облеклата, обувките и международните полети
накавръчко, бегай бързо да маркираш в коментарите
После ще видимтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Те са договорили освен отстъпка за теб и комисионна за тях.
Следователно е можело да договориш още по-голяма отстъпка. Както каза и песимиста - в БГ цените се гледат след промоция от 30%-50%, стандартните цени на всичко са безкрайно надути, той затова следи само промоциите в Лидл.
Да не говорим, че за плочки, санитария, мебели и пр. най-добре е да се разходиш до Италия и да поръчаш всичко да бъде доставено до склад там, след което наемаш спедитор и спиш спокойно. Нищо чудно и крайната цена с вкл.транспорт да е по-ниска от тази в БГ, а си сигурен че купуваш оригинал. На български търговец-мошеник никога не бих имал доверие.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Следователно е можело да договориш още по-голяма отстъпка. Както каза и песимиста - в БГ цените се гледат след промоция от 30%-50%, стандартните цени на всичко са безкрайно надути, той затова следи само промоциите в Лидл.
Да не говорим, че за плочки, санитария, мебели и пр. най-добре е да се разходиш до Италия и да поръчаш всичко да бъде доставено до склад там, след което наемаш спедитор и спиш спокойно. Нищо чудно и крайната цена с вкл.транспорт да е по-ниска от тази в БГ, а си сигурен че купуваш оригинал. На български търговец-мошеник никога не бих имал доверие.
Коментар
-
Да не говорим, че за плочки, санитария, мебели и пр. най-добре е да се разходиш до Италия и да поръчаш всичко да бъде доставено до склад там, след което наемаш спедитор и спиш спокойно. Нищо чудно и крайната цена с вкл.транспорт да е по-ниска от тази в БГ, а си сигурен че купуваш оригинал. На български търговец-мошеник никога не бих имал доверие.
аз не ползвам дизайнери.
мислех го с доставката, но на моите мижави 150 квадрата плочки не си заслужава гимнастиката
иначе цената щеше да е с още поне 10-15% надолу след отстъпките тукпрепоръка е
Коментар
-
Инфлацията у нас се забавя до 3,8% през януари През миналия месец нарастват цените на жилищата и електроенергията, поевтиняват облеклата, обувките и международните полети
накавръчко, бегай бързо да маркираш в коментарите
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не е баш така
специално за плочките видях, че дизайнерките са си договорили с магазина отстъпки и част от тях ги получава клиента
не казвам, че всички така правят, но това са ми наблюденията
- 1 like
Коментар
-
С тези дизайнери плащаш по 2 за всичко, повечето от нещата им са безумни глупости. Някаква си лелка ще ми казва къде да ми е леглото и какви плочки да сложа - как ли пък не.
Освен това, тези дизайнери работят с мебелни фирми и с майстори, които ти пробутват всичко на двойни и тройни цени - щом си наел дизайнера, значи можеш да плащаш и те гърбят жестоко, a той прибира комисионни от всичко това и ти пробутва все най-скъпите неща, където ще изкяри най много.Last edited by better; 15.02.2024, 14:00.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеЗащо тази страст за жилища – нови 755 млн. лв. за ипотеки.
Ами като не могат да влагат в държавни облигации
.
дотогава парата в дюшека, или тухли. за по напредналите - цветни метали
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
С тези дизайнери плащаш по 2 за всичко, повечето от нещата им са безумни глупости. Някаква си лелка ще ми казва къде да ми е леглото и какви плочки да сложа - как ли пък не.
Освен това, тези дизайнери работят с мебелни фирми и с майстори, които ти пробутват всичко на двойни и тройни цени - щом си наел дизайнера, значи можеш да плащаш и те гърбят жестоко, a той прибира комисионни от всичко това и ти пробутва все най-скъпите неща, където ще изкяри най много.
специално за плочките видях, че дизайнерките са си договорили с магазина отстъпки и част от тях ги получава клиента
не казвам, че всички така правят, но това са ми наблюдениятапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Не бре, дал съм на дизайнера да се занимава с всичко. Аз от държавата не ползвам нищо, дори колите ми не са фирма, кво остава за ремонт. 120х240 са някои плочки.
Освен това, тези дизайнери работят с мебелни фирми и с майстори, които ти пробутват всичко на двойни и тройни цени - щом си наел дизайнера, значи можеш да плащаш и те гърбят жестоко, a той прибира комисионни от всичко това и ти пробутва все най-скъпите неща, където ще изкяри най много.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има големи плочи, които наистина се слагат от двама. но едва ли са метър на два.
мен повече ме учуди, че бетерчо чака фактура
сигурно го отчита като ремонт на офис на фирмата
ах тиии, бетерчоооLast edited by better; 15.02.2024, 13:01.
Коментар
Коментар