Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
И ти си прав , всеки трябва да плаща за глупостта си!
само трябва да признаеш пред себе си, че си допуснал грешкапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
недей така.
аз дори бих посъветвал накавръчко да направи у туб канал
с абинати и всичко останало
харизматичен е, има дар слово
нека поведе кандидат инвеститорите
към квартирите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнениеПращай ги при мастера ти бай Бартрам. Ти немаш нужните познания , пале .
аз дори бих посъветвал накавръчко да направи у туб канал
с абинати и всичко останало
харизматичен е, има дар слово
нека поведе кандидат инвеститорите
към квартиритепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
хайде по темата за имотите
тъмните прозорци с акт16 може да ги хванат доста точно по партидите към ЕРП дружествата
ако консумацията е под примерно 10Кв месечно за N месеца усреднено - ето бърза справка, която ще даде точна картина, а не по разни конференции да целят с отклонение 50%...
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е аз вече ги образовам най малкото срещу 200 долара .Сега едно момче от Пловдив помогнах му обясних му ,направи всичко дадох му насоки и той е готов с парите.Разбира се решенията са негови.Ама ми е благодарен.
И спрях да искам евро,вече само долари
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е аз вече ги образовам най малкото срещу 200 долара .Сега едно момче от Пловдив помогнах му обясних му ,направи всичко дадох му насоки и той е готов с парите.Разбира се решенията са негови.Ама ми е благодарен.
защото имаме тук и другия случай, няма да го споменавам,
той сам ще дотича, да сподели, какво инфо е изровил от нетапрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Лоши ора, лоши, някои с тотал 711 000€ капиталова, да ги бесиш ли, да им ги конфискуваш ли?, кое по занапред....А, пък и пусти цени не падат, а лихви не се вдигат, каква ужасна корелация, какво ужасно стечение на обстоятелствата цели 7 години!!! Някои замръзват вече на перона, като изпусната газ от газова бутилка на стар опел.
акционерите са мултимилионери
добре, че се стопля времето,
кеф им на перона, кеф им на пейка в паркапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнениеО-не, не... какви открити позиции имам няма да кажа или да напиша . Нито тук, нито в темата за акции!
Ти какво искаш, да си издам в публичен форум какво държа в портфейла, и после заядливи брокерчета като Бонка-бонбонка ще го прекопират наготово веднага!
Те само това чакат, нямам никакво намерение да им даваме наготово в ръцете кокошката със златните яйца.
Който иска да се образова сам.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
всички плачат за бой и конфискации
ще ми имат те имоти, айде, бе!А, пък и пусти цени не падат, а лихви не се вдигат, каква ужасна корелация, какво ужасно стечение на обстоятелствата цели 7 години!!! Някои замръзват вече на перона, като изпусната газ от газова бутилка на стар опел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Супер само една мисъл ме гложди
След като сте толкова успешни инвеститори в акции и имотите не ви интересуват, що тука лягате тука ставате???
Защо в темите за акции нямате никакви постове, хората там с удоволствие ще се радват да научат за вашите успехи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеСпоред мен повечето повишители са слабаци и страхливци.Един бой ще оправи всичко.Има доста от тях които си плачат за бой
ще ми имат те имоти, айде, бе!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
След като сте толкова успешни инвеститори в акции и имотите не ви интересуват, що тука лягате тука ставате???
Защо в темите за акции нямате никакви постове, хората там с удоволствие ще се радват да научат за вашите успехи
Ти какво искаш, да си издам в публичен форум какво държа в портфейла, и после заядливи брокерчета като Бонка-бонбонка ще го прекопират наготово веднага!
Те само това чакат, нямам никакво намерение да им даваме наготово в ръцете кокошката със златните яйца.
Който иска да се образова сам.
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеГледам поредното съчинение-измишльотина-манипулация-булшит, който твърди, че "25% до 40% празни жилища в София" Айди бе? Къде? В смисъл? По каква съчинена нагласена "статистика" го сметнахте? Щото по стечение на обстоятелствата имам поглед над доста многоетажни сгради с много входове, къде са тия "празните" бе? Може да има някой, който си кара лятото на вила или друг ваканционен имот; може някой да прекарва месеци в работа зад граница; ама къде са празните? Няма празни! Където имам информация, НЯМА празни! Живеят си хора, дали собственици, дали наематели - все тая! Само из разните странни извращения има празни, примерно в Бояна знам цели блокове, построени от години и дори от десетилетия, където не живее никой, ама тия туморни образувания нямат общо с типичната ситуация. https://www.investor.bg/a/113-analiz...eeshtite-imoti
в новото от последните години има страшно много празни жилища.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
- 1 like
Коментар
Коментар