Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
пак говориш наизуст - 2015-та бях умерен повишител
след като почна лудото презастрояване 2017-та нямам интерес в жилищните .. то няма да има хора за толкоз.
И аз така мисля.
Цялата имотна истерия е един надут балон. Никой не е казал, че всички трябва да живеем в луксозни стъклени блокове, а вътре да е модернистично, като дом на бъдещето и да го изплащаме 30 г. След 20г дори в София ще има доста свободни апартаменти.
И тарифите на майсторите строители също са неоправдани в момента. Лъжат и скубят хората.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Къде ги видя тия заплати в МВР- то бре Скоти?
Имам доста познати и приятели които работят там. Знаеш ли колко е заплатата в момента на младши инспектор( сержант по старому) които идва с патрулката като се обадиш на 112 ? 1485лв. Знаеш ли че само за последните няколко месеца в София двама полицаи се самоубиха - единия след като стреля по време на преследване по роми пребиващи жени и крадящи им златните бижута. И знаеш ли какво направи " държавата" - вместо да го награди му повдигна обвинение за умишлено убийство и човека не можа да го преживее и се обеси на 32 години...... Знаеш ли какъв огромен недостиг на полицаи работещи на терен има по районните? Реално полицаите които вършат полицейска работа в страната са 20- 25 хиляди, всичко друго са хора без полицейски функции- пожарна, телефон 112, издаване на документи както и 1000 дирекции с припокриващи се функции и не вършещи никаква работа където са назначени човек на човека от всевъзможни политици и там никой не иска да пипа и да ги съкращава. А на " матряла" се казва- В БГ били най- много полицаите на глава от населението
Държавен вестник
Отделно от това обаче в София специално взимат още сума добавки за "допълнително натоварване", които добавки впрочем им ги увеличиха тихомълком с над 50% последната 1-2 години! Отделно имат за прослужено време, отделно имат ДМС-та, отделно правят и по 2 дежурства на месец. И така на шега на майтап 1 разследващ полицай в София с няколко години опит взима около 4 хил. на месец!
Харесват ти или не, това е положението. Сега се канят да им увеличат основната заплата с 50%, т.е. останалите добавки няма да се пипат на този етап, затова и казах, че ще взимат реално 5-5.5 хил на месец, а не 8 хил (примерно).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ха. Когато се научат да обслужват на ниво ще ходим. Какво значи обслужване на ниво:
1. Да не те посрещат с мучене и сопнато с тъпи намръщени физиономии;
2. Да си отворят устата и приветливо да кажат добър ден, заповядайте;
3. Да знаят как да подредят масата;
4. Да сервират сносни продукти на сносни цени, щото ако в Италия ми е по-евтино …
5. Да не цакат в сметката и ДА ВРЪЩАТ ТОЧНО РЕСТОТО (това не знам в кое хилядолетие ще им влезе в кратуните); Ако клиентът САМ реши и ако са заслужили - едва тогава се дава бакшиш;
6. Да кажат “довиждане” пак приветливо.
Иначе така и ще си стоят затворени разни селски морски тарикати. Не ми се рови пак да разкажа реален случай за едни такива дето от капанче в Бургас се бяха квакнали с цялата си селяндурщина и намръщени тъпи физиономии в Марбея и фалираха за един сезон. И ти остави че фалираха - те упорито не разбираха защо фалираха. Мъка.
Между другото, ако говорим за правилния подход към бизнеса, https://vema-star-pt.com/ може да бъде полезен ресурс за тези, които търсят стратегии за успех и промоция. Конкуренцията наистина не прощава грешки, но компетентният подход помага да се избегнат провали
Те даже не се огледаха как обслужват околните заведения и каква е конкуренцията. Ужас.
Конкуренцията наистина не прощава подобни грешки.Last edited by pryh45; 29.01.2025, 16:03.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
А вие, инвестори в туули, т.е богаташи, що не хОдите по скъпи ресторанти?
Кви патрЕоти сте? Защо не подкрепяте Българското?
Нека тези затворени заведения (на първа линия), ви тежат на съвестта:
[ATTACH=CONFIG]n4242793[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]n4242794[/ATTACH]
1. Да не те посрещат с мучене и сопнато с тъпи намръщени физиономии;
2. Да си отворят устата и приветливо да кажат добър ден, заповядайте;
3. Да знаят как да подредят масата;
4. Да сервират сносни продукти на сносни цени, щото ако в Италия ми е по-евтино …
5. Да не цакат в сметката и ДА ВРЪЩАТ ТОЧНО РЕСТОТО (това не знам в кое хилядолетие ще им влезе в кратуните); Ако клиентът САМ реши и ако са заслужили - едва тогава се дава бакшиш;
6. Да кажат “довиждане” пак приветливо.
Иначе така и ще си стоят затворени разни селски морски тарикати. Не ми се рови пак да разкажа реален случай за едни такива дето от капанче в Бургас се бяха квакнали с цялата си селяндурщина и намръщени тъпи физиономии в Марбея и фалираха за един сезон. И ти остави че фалираха - те упорито не разбираха защо фалираха. Мъка.
Те даже не се огледаха как обслужват околните заведения и каква е конкуренцията. Ужас.Last edited by Selena2024; 27.01.2025, 09:14.
- 3 Харесвания
Коментар
-
пак говориш наизуст - 2015-та бях умерен повишител
след като почна лудото презастрояване 2017-та нямам интерес в жилищните .. то няма да има хора за толкоз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ползва човекът съвременни инструменти, помагала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
До колкото знам твоите прогнози датират от 2015-та , че и преди това. И все още не са се сбъднали, та ти даваме аванс в по-далечно бъдеще. Само не почвай и ти кавръковите халюцинации за момби, убийства и земетресения, че е много нелепо.
Тръмп за един ден почна да рине колумбийските боклуци от държавата, онез не ги приели и им вдигнал митата с 25-50%. Няма лабаво…
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Е, колко по-зле, то и сега във всичките заведения във Варна, ти си единствения клиент. Най-много в заведенията в цяла България да останеш единствен клиент. Да те пита човек, що седиш самотен по салоните, жена ти не готви ли?
Кви патрЕоти сте? Защо не подкрепяте Българското?
Нека тези затворени заведения (на първа линия), ви тежат на съвестта:
Last edited by better; 26.01.2025, 23:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Супер, тъкмо в Джей Пи, ще ми конвертират портфейла в Дойче марки, което беше изключително престижна валута, а аз веднага ще емигрирам за да работя там. Ти, обаче няма да можеш, прекалено много ресторанти и хотели разчитат на единствения си клиент за обяд/ вчеря, спане
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
До колкото знам твоите прогнози датират от 2015-та , че и преди това. И все още не са се сбъднали, та ти даваме аванс в по-далечно бъдеще. Само не почвай и ти кавръковите халюцинации за момби, убийства и земетресения, че е много нелепо.
Тръмп за един ден почна да рине колумбийските боклуци от държавата, онез не ги приели и им вдигнал митата с 25-50%. Няма лабаво…
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Които обещаха да напуснат ЕС и да върнат марката. Ако тва стане, тук ще сме по-зле от Армения, Грузия или Молдова.
- 2 Харесвания
Коментар
-
прекалено напред гледате - до тогава я камилата я камиларя
гледайте 25-26-та , защото според мен светът (запада визирам, другия вече се разбута) ще се разбута, а ние на гол тумбак с чифте тухли...нямаме много къде да се скатаем.
Едно нещо няма, дето да е същото от 12.2019 насам ... имам чувството, че тия 5 години съм живял 8 живота.
Коментар
-
гледайте 25-26-та , защото според мен светът ще се разбута, а ние на гол тумбак с чифте тухли...нямаме много къде да се скатаем.
- 1 like
Коментар
Коментар