IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
    Още първото тримесечие на годината не е минало (2024.Q1) и вече доходите се повишават1 залпово с 35%.

1. dnes.bg
    Продавам всички акции и фондове (и каквото имам там) и кандидатствам за медсестра в училище. 35% са това, не е шега. 400 лева нагоре нето. С този огромен ръст директно кандидатствам за 100% ипотечка, захлупвам четиристаен до Южния Парк за 1 милион лева и цените хвръкват с още 50%.

След касиерките в Лидъл сега и медсестрите и леличките станаха конкуренция за топ-локациите.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво на момчето!
      баща му да не се сниска ами да ни събере на маса
      Добра идея.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Добре де, кой подпира пазара в момента, тука само тарикати?
        4-5 умрели банки го подпират.
        Като се издънят банкстерите, а те рано или късно ще се издънят(на определен период банкстерите винаги се дънят - за справка 2008-ма льохман брадърс, 2014-та КТБ...), на набалончения пазар на бг-тухли ще стане интересно.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Още първото тримесечие на годината не е минало (2024.Q1) и вече доходите се повишават1 залпово с 35%.

1. dnes.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

за да продаваш добре и стабилно един продукт (ново строителство) е нужна хубава легенда

легендата как от 10 - 7 купуват за собствено ползване и няма да продадат ако ще турско да стане - вкарва много сигурност в твърдението, че цените няма да падат и сега е момента за апартамента.

строителите работят на дебел марж, банкерите раздават заеми, брокерите прибират комисионно, мебелисти продават и обзавеждат - индустрията върви с пълна пара
            Легендите обаче не са вечни. Не знам кое събитие ще се окаже фатално и кога - но ще се случи. И тогава жална им майка на всички гореизброени играчи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Къде са тези 70% за лично, след като няма кьорав човек в България без 2-3 наследствени кофтора?
              По-скоро се купува за внуци и правнуци (даже и неродени такива), щото бедните дечица нямало да могат да си купят сами след като се изравним по цени с Манхатън до няколко години...
              Типично по Ганьовски.
              за да продаваш добре и стабилно един продукт (ново строителство) е нужна хубава легенда

легендата как от 10 - 7 купуват за собствено ползване и няма да продадат ако ще турско да стане - вкарва много сигурност в твърдението, че цените няма да падат и сега е момента за апартамента.

строителите работят на дебел марж, банкерите раздават заеми, брокерите прибират комисионно, мебелисти продават и обзавеждат - индустрията върви с пълна пара
              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Ганьо е прост .Вместо да инвестира в образованието на детето ,където възвращаемостта е над 100% годишно той му купува двустаен панел.
                Аз не мисля, че да купуваш жилище на детето е добра идея, тия глупости как щяли да стават недостъпни като в Париж, не ги вярвам. И как ще знаеш от какво ще има нужда детето ти след 20 години? А дори и да нацелиш, не смятам че е добра идея да получава наготово. Бих взел парцел, защото много трудно се намират читави, но после да си строи сам/-а.

Коментар

лордчето скубе 10-20% от борсите с личния си капитал
                  защо да не вземе потребителски на 4% гпр и да удвои на капиталова за 2-3 години
                  ти май си бягал от часовете в унсс
                  В дългосрочен план и аз не мога да докарам 20%.А Лордчето е неграмотен така че под 10%.Той тия 30К лева кредит ги наби в бургаската маломерка така че на борсите нищо не скубе.И тая маломерка нищо не носи.Той е бутиков инвеститор имал 1000 акции на Атера по 3 лева бройката и 27 непублични на Соди АД дето са вечно негови ама кълве по 200 лева дивидент на година и се бие в гърдите.А от Световнив търговски център в Овча купел гушел по 160 лева наем ,ама не всеки месец.Аз за толкоз пари не бих се разходил до Овча купел и обратно.
                  Last edited by nradev1111; 28.03.2024, 06:11.

Коментар

Мене висшето образование на детето ми излезе колкото една от твоите маломерки.Казвал съм го отдавна>Никаква делема не съм имал. възврашаемостта е над 100% на година.Вече 11 години работи софтуерен инженер за голяма американска корпорация.Само бонуса за миналата година му е 95 000 лева.
                    браво на момчето!
                    баща му да не се сниска ами да ни събере на маса
                    препоръка е

Коментар

признай си, че и ти си бил в тая дилема
                      двустайка в твоя вход или джобни за следването
                      Мене висшето образование на детето ми излезе колкото една от твоите маломерки.Казвал съм го отдавна>Никаква делема не съм имал. възврашаемостта е над 100% на година.Вече 11 години работи софтуерен инженер за голяма американска корпорация.Само бонуса за миналата година му е 95 000 лева.

Коментар

УНСС е сериозна институция, спекула с кофтори не влиза в програмата им на обучение.
                        А "капиталовата" е само в повишителските глави. Докато не разкараш кофтора и не реализираш печалбата, тази капиталова е точно -100% (минус 100%, т.е. загробени пари в ненужен кофтор).

Коментар

Като има пари защо взема некакви дребни потребителски кредити. Аз ако кандидаствам за 30 000 лв няма да казвам на никой ,зашото си е за срам
                          препоръка е

Коментар

скъпо е
                            има пари лордчето и си угажда
                            иначе си прав
                            последните 2-3 години само понижителите купуват
                            купуват и изчезват от темата
                            Като има пари защо взема некакви дребни потребителски кредити. Аз ако кандидаствам за 30 000 лв няма да казвам на никой ,зашото си е за срам

Коментар

Ганьо е прост .Вместо да инвестира в образованието на детето ,където възврашаемостта е над 100% годишно той му купува двустаен панел.
                              признай си, че и ти си бил в тая дилема
                              двустайка в твоя вход или джобни за следването
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                                Според статистиките1 на БНБ, кредитите на домакинствата (потребителски и ипотечни) не съставляват дори половината от депозитите на същите.
                                • Депозитите на Домакинствата и НТООД са 80.831 млрд. лв. (40.8% от БВП) в края на февруари 2024 година.
                                • Кредитите за Домакинствата и НТООД са 39.411 млрд. лв. (19.9% от БВП) в края на февруари 2024 година.
                                1. БНБ - парична статистика
                                Не отчиташ че има и кредити за бизнеса,не може всички да са за домакинствата.

Коментар

Working...
                                X