Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
А, тва само временно, ти глей кво ше стане до месец, с кризите в Германия които вятъра бързо ше донесе и у нас. Ми запустелите жилища? Ми ДДС дето гонизплющяха на новите жилища? Оооо, мяуто ще е апокалиптично.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
Не бъдете наивни хора.Решава някой си в България, че иска евро и подава искане да го приемат в еврозоната, как пък не.
Процесът е първо съгласуваш, после подаваш каквито и да е документи. Първо получаваш сигнали дали ставаш или не ставаш. Ако не можеш да разчетеш сигналите, тогава се налага да ти кажат директно или да ти набият шамари.
Когато през 2023 г. много говореха за извънреден доклад, помните ли какво стана? Тогавашната министърка се върна от ЕКОФИН и каза, че няма да подава искане. Познайте сегашната министърка от къде се върна?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
1995-96-та да не се повторят
едно е капиталов контрол както беше при гърците, а друго обир на банките..както беше при нас
за това се сещам аз
другото не е драма
Знам, че ти си активиран да тролиш и не ти пука какво що. Обаче за другите, дето пишат и четат за спорта, може да е полезно да се върнат и да прочетат какво "беше при Гърците" в еврозоната.Last edited by X_Y; 23.01.2025, 22:01.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
съвършено си прав, но умнокрасивата пасмина е на нивото на копейките - липсва им мозАк и работят само в Упорки, затова и реагират първосигнално, като в лафчетата за Украйна. Ако не си умнокрасив, значи си копейка и се кефиш на БХ и свинята - а се смеят на копейките, че били елементарни
Кирчо и особено Кака Кокорка така красиво накокориха бюджета с комунделските си простотии, че просто нямам думи. Врътката им беше елеменарна - да влезем в еврозоната, да изядем резерва, дето пази сега валутния борд и след 5 години кой откъде е, ама ще ни помнят с добро, а следващите да се оправят. щото е наостина трудно да спреш вдигането на пенсиите, след като 5 години всяка следваща си ги вдигал с по 10-20%, за да си купуваш легално гласове. Затова и не се строят магистрали - парите отидоха за пенсии, а те генерират само и единствено инфлация. После що скачали имотяту - ми с изкуствено вдигнати доходи какво друго може да се случи, освен да се набалончат и имотяту. Това е тъжната истина
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеЖилищата вече са най-предпочитаният клас активи от инвеститорите в имоти в Европа
Възстановяването на пазара на бизнес имоти на Стария континент тече с пълна сила, смята консултантска компания
мяуОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Едно нещо се очакваше от това измислено соц правителство- да не прецака нещата за Еврозоната, а да подаде искане за извънреден доклад( критериите за инфлация ги покриваме и щяха да махнат 1 страна с най- ниска инфлация и да ни приемат от началото на 2026г. с всичките ползи произтичащи от това) но боклука си е боклук- не иска да има стабилност, ред и контрол на паричните потоци от ЕЦБ, а си предпочита анархията, кражбите тип КТБ и т.н. И айде тия са си крадци, разбирам ги, ама и " матряла" е доволен като цяло......Все повече разбирам българите изнесли се по белите страни- осъзнали са, че с този " матрял" докато чакат нещата в БГ да станат що- годе нормални ще им мине живота, а даже няма и гаранция че въобще ще го доживеят този момент.......Решава някой си в България, че иска евро и подава искане да го приемат в еврозоната, как пък не.
Процесът е първо съгласуваш, после подаваш каквито и да е документи. Първо получаваш сигнали дали ставаш или не ставаш. Ако не можеш да разчетеш сигналите, тогава се налага да ти кажат директно или да ти набият шамари.
Когато през 2023 г. много говореха за извънреден доклад, помните ли какво стана? Тогавашната министърка се върна от ЕКОФИН и каза, че няма да подава искане. Познайте сегашната министърка от къде се върна?
- 3 Харесвания
Коментар
� -
https://tribune.bg/bg/parite/kadiev-...-pravitelstvo/. Май ще сваляме розовите очила. Ще видим кой плува с бански
Коментар
� -
Би ли ми обяснил плюсовете от еврозоната за страна като нашата. Благодаря
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
изпускаш намагнетизираното начало , защото там не е ясно какво точно искат хамериканците
ако кажат 'държите пас' нашите ще слушат
ПП Германия на Шолц и Франция на Макрон - нямат тежест в момента и нашите сега ще слушкат Тръмп
а помниш ли че тиквата се появи за да приключи тройната коалиция с БСП и ДПС?
но пък е някак логично ченгета, номенклатурчици и доносници да са в коалиция - все пак всичките са комунета
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Всеки е свободен да има мнение за/против еврото, НАТО, ЕС, гейовете, брикс и всичко останало. Партиите също са свободни да искат и да се борят за/против. ГРОБ обаче са изцяло крадци и лъжци. Уж са за еврото, но действат наобратно. Уж са за финансова стабилност, но надуха КТБ и една друга изтърбушена банка.
казват "евала на Бойко - прави се на такъв, пък всъщност е онакъв и им го заби!". А не осъзнават, че най-яко тиквата им го забива на самите тях.
ако кажат 'държите пас' нашите ще слушат
ПП Германия на Шолц и Франция на Макрон - нямат тежест в момента и нашите сега ще слушкат ТръмпLast edited by X_Y; 23.01.2025, 18:59.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
тиквунчовците казвате "евала на Бойко - прави се на такъв, пък всъщност е онакъв и им го заби!". А не осъзнават, че най-яко тиквата им го забива на самите тях.Last edited by BONI; 23.01.2025, 19:10.
- 3 Харесвания
Коментар
� -
едно е капиталов контрол както беше при гърците, а друго обир на банките..както беше при нас
за това се сещам аз
другото не е драмаLast edited by bertram; 23.01.2025, 18:21.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Би ли ми обяснил плюсовете от еврозоната за страна като нашата. БлагодаряНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Едно нещо се очакваше от това измислено соц правителство- да не прецака нещата за Еврозоната, а да подаде искане за извънреден доклад( критериите за инфлация ги покриваме и щяха да махнат 1 страна с най- ниска инфлация и да ни приемат от началото на 2026г. с всичките ползи произтичащи от това) но боклука си е боклук- не иска да има стабилност, ред и контрол на паричните потоци от ЕЦБ, а си предпочита анархията, кражбите тип КТБ и т.н. И айде тия са си крадци, разбирам ги, ама и " матряла" е доволен като цяло......Все повече разбирам българите изнесли се по белите страни- осъзнали са, че с този " матрял" докато чакат нещата в БГ да станат що- годе нормални ще им мине живота, а даже няма и гаранция че въобще ще го доживеят този момент.......Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
�
Коментар