Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеКога ще влезем у ЕЗ ??
[ATTACH=CONFIG]n4242056[/ATTACH]
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Скоро.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
С 2 думи:
1. Тръмп забрани CBDC тата.
2. Сащ се превръщат в криптохъб.
Големите капитали по света ще се насочат към Сащ. Всички други сериозни държави ще видят накъде отиват нещата и няма да имат друг избор освен да копират. Лудница.....Last edited by better; 24.01.2025, 01:33.
Коментар
-
Пичуе, няма никакво значение как ще се казва някой шиткойн. Дали ще се казва "евро" "лев" "лира" или "франк" - все тая!
Гледайте кво прави бай ви Тромпет:
Trump orders administration to evaluate potential for 'national digital asset stockpile'
https://www.nbcnews.com/business/mar...ncy-rcna188921
Last edited by better; 24.01.2025, 01:33.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпоред мен това, което се случи беше комуникационен гаф на новото правителство.
Достатъчно беше да кажат, че ще изтеглят проекто-малоумието на служебното правителство и ще изготвят нов по-консервативен бюджет, за да покрият изискването 3%. И после да вметнат, че в момента в който имаме одобрен бюджет (нов) ще търсим съответния мониторинг с доклад.
Статистически прогнози за цените на имотите през 2025 г.
Една от основните теми на разговор сред икономистите и агенциите за недвижими имоти е дали цените на имотите ще продължат да растат, ще останат стабилни или ще спаднат през 2025 г.
Според последните данни за 2023 и 2024 г., цените на жилищата в България нараснаха с около 10-15% годишно.
Основен фактор за този ръст са инфлацията и увеличаването на разходите за строителство, включително материали и работна ръка.
Ако тези фактори продължат да влияят на пазара, е невъзможно цените на имотите в България да продължат да се покачват и през 2025 г.
Брокерите на недвижими имоти говорят за 5-10% спад на нивата до края на годината
Боряна Генчева
Темата накратко- Брокерите на недвижими имоти говорят за 5-10% спад на цените на жилищата до края на годината.
- Продавачите и на ново, и на старо строителство ще са под натиск за отстъпки.
- Силни ще са купувачите. Най-вече тези с налични пари, след като банките затегнаха кредитирането.
Last edited by Бедният брoкер; 24.01.2025, 01:07.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнениеБерти, Берти, половината от разбойниците (ДС) НЕ искат ЕЗ, не схващаш ли ??
Добре е да е разорана нива тук, защо да е ЕЗ ??
Мътна вода и доста келепир.
Ръката на Тръмп НЯМА да стигне тук, ще си останем покрайнина на Европа.
сега не знам как е
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеСпоред мен това, което се случи беше комуникационен гаф на новото правителство.
Достатъчно беше да кажат, че ще изтеглят проекто-малоумието на служебното правителство и ще изготвят нов по-консервативен бюджет, за да покрият изискването 3%. И после да вметнат, че в момента в който имаме одобрен бюджет (нов) ще търсим съответния мониторинг с доклад.
а тези калинки го изкараха все едно погребват идеята за зоната, което не е така.
Добре е да е разорана нива тук, защо да е ЕЗ ??
Мътна вода и доста келепир.
Ръката на Тръмп НЯМА да стигне тук, ще си останем покрайнина на Европа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
а тези калинки го изкараха все едно погребват идеята за зоната, което не е така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ми запустелите жилища? Ми ДДС дето гонизплющяха на новите жилища? Оооо, мяуто ще е апокалиптично.
Коментар
-
Според мен това, което се случи беше комуникационен гаф на новото правителство.
а тези калинки го изкараха все едно погребват идеята за зоната, което не е така.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ти знаеш най-добре, затова и такъв ник имаш.
А, можеше да е навън далаверата.
Ама нейсе,чакам някой баламурник да му ги прехвърля с лека капиталова печалба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнениеНема се плашите в скоро време още един , два милион души ще си битят камшика .
Което ще отвори още по голяма дупка в хазната и песнсиония фонд. Нали все някои требва да плаща приходите в бюджета и песиите .
Да видим кой ще поддържа балона при тухлите и панелките, кой, бре, кой ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Определено ще има. Тип Анадола
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sranimir2024 Разгледай мнение
Определено ще има. Тип Анадола
Бщджет и инфлация ще афектират имотите у нас, остави жените на мира.
Коментар
Коментар