По -към центъра са по - високи цените, а аз съм ограничена с финансите. А района към бул.Сливница не ми е любим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде да купя апартамент в строеж в кв. Възраждане, София?
Collapse
X
-
Благодаря за отговорите! Ул. Софроний Врачански е съвсем близо до центъра и цените са по-високи там, а аз съм ограничена финансово. Частта около бул.Сливница не ми е любим район. Ул. Българска Морава № 52 е близо до метро Опълченска, но там този район от другата страна на бул. Тодор Александров е в ужасно състояние ---изоставени, буренясали дворни места, изоставени стари и порутени къщи, ужасна инфраструктура. В частта откъм бул. Александър Стамболийски почти няма нови строежи. В момента имам избор за покупка на апартамент в строеж само на ул. Българска Морава 52 и ул. Перник 124. Трябва да избера между тези двете. Дилемата ми е коя от двете да избера?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дима Разгледай мнениеЗдравейте, имам голяма дилема къде да купя апартамент в строеж в кв. Възраждане, София?. Трябва да избера между ул. Българска морава 52 и ул. Перник 124.
Коментар
-
аз живея в Район Възраждане, не е община или квартал.
Много добър избор. Вечер събота и неделя е супер спокойно, в центъра си , с колелета или пеша ходим до 3те главни парка. До Витошка Шишман малките 5 кьошета, НДК и Заимов пеша.
Абе център. Училища бол, вклю ПЧМГ, 18то 32ро 30то, първа немска, а и СМГ, френската и първа английска си е на пешеходно разстояние.
е от ул. Перник ще се озориш пешеходно. Няма ли Софроний Врачански или нещо по към центъра? Със сигурност има, строят като за световно.
Пък цените не са като в Лозенец Изток и Яворов, засегаLast edited by mpy_yordanov; 10.09.2019, 12:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дима Разгледай мнениеЗдравейте, имам голяма дилема къде да купя апартамент в строеж в кв. Възраждане, София?. Трябва да избера между ул. Българска морава 52 и ул. Перник 124.
Коментар
-
Къде да купя апартамент в строеж в кв. Възраждане, София?
Здравейте, имам голяма дилема къде да купя апартамент в строеж в кв. Възраждане, София?. Трябва да избера между ул. Българска морава 52 и ул. Перник 124.Last edited by Дима; 09.09.2019, 15:30.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар