If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Импе, поне сложи в подписа легенда с обяснение кой е жабока, кой е разбойника, кои са зергове и протоси, кой level некромансър си, колко кръв, броня и мана имаш и дали 4.6-тицата ти е любимия снайпер. Очевидно е, че живееш в някакъв твой си свят
Малии, представям си като се появиш на екрана Петък вечерта в 8 за седмичния отчет пред електората и сичкото мангал махала ще се кръсти
Ма то само първите 100 дни, щот после ще си им резнал тока и водата.
Ооопс, стига съм спамил баш в темата на най готината акция...
Що бе - бая кафяви ще гласуват за мене - аз ще си говоря предизборно каквото и мисля да правя - равенство пред закона, социална справедливост и т.н. - те докато се усетят какво значи това, вече ще са на тъмно и без цоциални помощи...
Ама да - стига спамили Атерката.
Според тебе утре нагоре ще продължи ли или ще върне назад ли? И въобще - до де ще отиде цената туканка? Дали няма шанс да подне под Разбойникът, когато сняг забръска?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Малии, представям си като се появиш на екрана Петък вечерта в 8 за седмичния отчет пред електората и сичкото мангал махала ще се кръсти
Ма то само първите 100 дни, щот после ще си им резнал тока и водата.
Ооопс, стига съм спамил баш в темата на най готината акция...
А се кани и Дуче да ни става
Кой го знай дали ще се справи с бай мангал, ма поне като ги ръси от екрана ще е по забавен от Боко със сигурност.
Импе - кой номер ще ти е бюлетината бе ?
Аз няма да справям с никого - законът ще се справи, щом се прилага. Бюлетината (дай боже да се стигне до там) ще кажа. Държа на №18.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Импе, имаш интересни разсъждения, обаче (извинявай за израза) се изказваш като пълен идиот. То не са жабоци, разбойници, не са змии, не са гущери. Ай стегни се малко и говори като сериозен човек. Ти инвеститор ли си или галактически стопаджия на LSD?
.
А се кани и Дуче да ни става
Кой го знай дали ще се справи с бай мангал, ма поне като ги ръси от екрана ще е по забавен от Боко със сигурност.
Импе - кой номер ще ти е бюлетината бе ?
Импе, имаш интересни разсъждения, обаче (извинявай за израза) се изказваш като пълен идиот. То не са жабоци, разбойници, не са змии, не са гущери. Ай стегни се малко и говори като сериозен човек. Ти инвеститор ли си или галактически стопаджия на LSD?
Сега малко по темата - и мен АТЕРА-та много ме радва и се представя по-добре от очакваното. Много съм доволен, че натоварих на 1.80 доста сносно. И мисля още да натоварвам тука, нищо че вече ми е 50% от портфейла. Лошото е, че с тези непрестанни продажби сериозно им намаляват декарите земя и в дългосрочен план това май няма да се отрази много добре на фонда. Пък и подозирам, че в момента се продават най-добрите земи и за в бъдеще няма да има такъв спред между купува и продава.
Същите притеснения и при мене са налице. Споделял съм ги и преди.
Ама те да ни ги раздадат тия 75милки дето се очертават, пък после само от ренти ще си осигуряваме сосни 10% годишно.
Сега малко по темата - и мен АТЕРА-та много ме радва и се представя по-добре от очакваното. Много съм доволен, че натоварих на 1.80 доста сносно. И мисля още да натоварвам тука, нищо че вече ми е 50% от портфейла. Лошото е, че с тези непрестанни продажби сериозно им намаляват декарите земя и в дългосрочен план това май няма да се отрази много добре на фонда. Пък и подозирам, че в момента се продават най-добрите земи и за в бъдеще няма да има такъв спред между купува и продава.
Просто не очаквах толкова силни резултати. При настоящият отчет до 2.5 покупката е повече от сгодна. Все пак ако търсим дивидентна доходност поне 10%, разликата в цената между 1.9 и 2.1 е 2 стинки дивидент. Тоест при очакван дивидент 25 стинки цена от 1.90 не е най-добрата оферта на БФБ (дивидентец около 13%), но при очакван дивидент 35-40 стинки, цена от 2.1 си е далавера отвсякъде - диведентец около 18% - баси, това бие и Жабоците.... а и средната ми цена на пазаруване тук си е немного над 2 кинта.
Коментар