IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може да пуснат билетчета в продажба - постъпленията ще вдигнат приходите на фонда !

Коментар

• Според мен е удачно да наемат по-голяма зала или дават и места за правостоящи

Коментар

• Писах и на Каролев, ще Ви информирам за отговора !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
          Аз искам да им отида на крака и за деня да навъртя 700 км с колата само, за да присъствам и те не искат да ме запишат, а вие говорите за излъчване в интернет.
          Знам, че са присъствали 20-30 човека Е толкова хора ли пълнят залата??????
          Аз можех и прав да стоя там, да не заемам местата на акционерите...... все пак те са си собственици !!!!!
          Излагат се много яко този път !!!!!!!!!!!!!!
          +1

Коментар

• Аз искам да им отида на крака и за деня да навъртя 700 км с колата само, за да присъствам и те не искат да ме запишат, а вие говорите за излъчване в интернет.
            Знам, че са присъствали 20-30 човека Е толкова хора ли пълнят залата??????
            Аз можех и прав да стоя там, да не заемам местата на акционерите...... все пак те са си собственици !!!!!
            Излагат се много яко този път !!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
              миналата година като качваше много бяхме към 20-30 човека сега като заора нависокото няма места трябва да вземат да ги записват тия срещи и да ги качват на сайта, какво ви карат да им ходите на крака абе от 300 декарът стана 600 ма от 600 няма да стане 1200 трябва да търсим африкански адсиц, там земята сигурно е по 20-30 долара декара

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                миналата година като качваше много бяхме към 20-30 човека сега като заора нависокото няма места трябва да вземат да ги записват тия срещи и да ги качват на сайта, какво ви карат да им ходите на крака абе от 300 декарът стана 600 ма от 600 няма да стане 1200 трябва да търсим африкански адсиц, там земята сигурно е по 20-30 долара декара
                направо в реално време да ги пускат(webcast), непрекъснато правят разни уебинари така че технологично са подготвени
                Last edited by ceneto; 24.10.2013, 19:41.
                “The best time to plant a tree was 20 years ago. The second best time is now.”

Коментар

Отказали са ми с мотив, че в интересът бил голям и в залатя нямало да има места. Много глупав токаз след като се има предвид колко за били присъсващите на предходните такива мероприятия. Аз ще навъртя с колата 700 км, за да присъствам само на това мероприятие, а нямало да има места в залата?????????
                  Писах на мейла, че ще купя тези дни акции и да ме запишат. Оставих имена и телефон. Чакам потвърждение на заявката за участие.

Коментар

• Отказали са ми с мотив, че в интересът бил голям и в залатя нямало да има места. Много глупав токаз след като се има предвид колко за били присъсващите на предходните такива мероприятия. Аз ще навъртя с колата 700 км, за да присъствам само на това мероприятие, а нямало да има места в залата?????????
                    Писах на мейла, че ще купя тези дни акции и да ме запишат. Оставих имена и телефон. Чакам потвърждение на заявката за участие.

Коментар

не разбрах на кого ще попречи тази моя една акция?
                      Колегата се притеснява от таксите на ЦД

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение
                        Купи си,купи си една акция и после да не чудиш защо те сърби г*зъ..
                        не разбрах на кого ще попречи тази моя една акция?

Коментар

утре ще купя една акция, за да се запиша за срещата
                          незнам защо не искат да присъствам преди да съм купил
                          каква е разликата дали имам 1 акция или нямам?????
                          дано да не ми е вярно усещането, че ще се прави СЕЛЕКЦИЯ на присъстващите, т.е. сценарий за скриване на някои явни истини от дейността
                          ще пиша, за да ви информирам
                          Купи си,купи си една акция и после да не чудиш защо те сърби г*зъ..

Коментар

утре ще купя една акция, за да се запиша за срещата
                            дано да не ми е вярно усещането, че ще се прави СЕЛЕКЦИЯ на присъстващите, т.е. сценарий за скриване на някои явни истини от дейността
                            дано тези усещания да са само в сферата на чувствата-предполагам,че държат на протокола и за това-иначе с интерес ще чакаме мнения и впечатления от твоя страна
                            Last edited by orakula; 24.10.2013, 17:06.

Коментар

• утре ще купя една акция, за да се запиша за срещата

Коментар

еххххххххх и аз да бях олигарх !!!!!!!!!
                                хубаво ли е да си олигарх?

не забелязвате ли, че масово ни управляват много бедни хора /по данъчни декларации/. след примерно 10 годишен престой във властта - пак бедни останали, нищо не спестили !!!!!!!!! това май не е добродетел??? да ни управляват бедни некадърници !!!
                                мъчно ми е за такива хора-във властта били,а бедни останали...

Коментар

Working...
                                X