Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от D.J. Bogger Разгледай мнениеАко някой го интересува:
Годишен доклад за дейността, доклад на независимия одитор и годишен финансов отчет
Още не съм го чел подробно, но ми направи впечатление, че има няколко съдебни дела, които не се развиват в полза на фонда.
Коментар
-
Ако някой го интересува:
Годишен доклад за дейността, доклад на независимия одитор и годишен финансов отчет
Още не съм го чел подробно, но ми направи впечатление, че има няколко съдебни дела, които не се развиват в полза на фонда.
Коментар
-
"Президентът Росен Плевнелиев на 11 април 2014 г. е наложил вето върху текстовете, с които бяха въведени ограничения за купуване на земеделски земи, припомнят от прессекретариата на президента.
Поводът е получено от ЕК писмо, с което се изисква информация относно промени в Закона за собствеността и ползването на земеделските земи, приети от 42-то Народно събрание.
....
Тогава 42-то НС не се е съобразило с аргументите на президента и прие повторно законовите текстове, припомнят от прессекретариата на държавния глава."
Почнаха да се изплъзват като змии, и да се оправдават. Явно скоро ще се намери някой виновен (най-вероятно някоя секретарка която е изгубила някой лист от така важния закон), и всички ще започнат да казват че те отдавна са предупреждавали и настоявали за тази промяна...
Коментар
-
Предложението е за 0.27 лв. дивидент на акция...
Честито!
http://www.investor.bg/forum/attachm...1&d=1427703536Last edited by Eminem; 30.03.2015, 11:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеспоред мен нищо. печели от ръста в цената на земята ама той не е веченMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от dici Разгледай мнениеНе производител, а търговец и то добър!
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеаз пак да попитам това дружество какво произвежда че го хвалите толкоз
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнениеспоред мен нищо. печели от ръста в цената на земята ама той не е вечен
Имам акции и репоръчвам на хората да си мият зъбите редовно, само с качествени четки и още по-качествени пасти. Нищо друго не препоръчвам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеЛяб за ората
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеДо края на месеца ще разберем...
Коментар
Коментар